مقالات استابلایزر

انواع استابلایزر

انواع استابلایزر،تثبیت کننده ولتاژ،ترانس تثبیت کننده ولتاژ ، ترانس برق خانگی
4.5/5 - (71 امتیاز)

مقدمه

امروزه انواع استابلایزر برای استفاده اداری، تجاری و صنعتی اجباری شده اند. هدف از ترانس تثبیت ولتاژ محافظت از هر دستگاه و تجهیزات الکترونیکی در برابر نوسانات ولتاژ است. آن ها فارغ از تغییر در ولتاژ ورودی و شرایط خارجی ولتاژ ثابت را حفظ می کنند. در طول دهه 1990، از انواع استابلایزر برق به طور گسترده برای ولتاژ استفاده می شود. وجود برندهای مختلف این نوع ترانس، خریداران را با سردرگمی مواجه می کند. به همین خاطر در این مقاله کوشیده ایم شما را با آنچه هنگام خرید انواع استابلایزر باید مد نظر قرار دهید و نقاط  ضعف و قوت تثبیت کننده ولتاژ 220 ولت آشنا کنیم تا بهترین استابلایزر مناسب خود را تهیه کنید. پس با ما همراه باشید.

آنچه در این بخش مطالعه خواهید نمود:

استابلایزر چیست؟

استابلایزر یا همان محافظ برق، تثبیت کننده ولتاژ، محافظ های برقی وسایلی هستند که ولتاژ برق شهری را در حد ثابت و معین (تثبیت کننده ولتاژ 220 ولت معمولا برای برق تک فاز ) نگهداری می کنند و با کنترل کردن نوسانات برق شهری، مانع آسیب دیدن لوازم برقی می شوند. این دستگاه ها سر و صدای زیادی نداشته و مجهز به فناوری روز دنیا ( سروو سیستم Servo system ) می باشند.

استابلایزر هم برای برق شهری و خانگی ( استابلایزر تک فاز ) و هم برای برق استابلایزر سه فاز صنعتی به منظور مصارف صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار می گیرند و ریز پردازنده های به کار رفته در این وسایل ولتاژ ورودی را اندزه گیری و آن را در حد ثابت تنظیم می کنند. هم چنین ولتاژ خروجی این دستگاه ها نیز دارای توان، راندمان، دقت و کیفیت زیادی است. بررسی اقتصادی نشان می دهد استفاده از استابلایزر صنعتی و پرداخت هزینه اولیه برای آنها از هزینه های احتمالی تعمیر یا تعویض وسایل برقی به مراتب با صرفه تر است.

 

استابلایزر ولتاژ،استابلایزر برق،ترانس،تثبیت کننده ولتاژ

 

ترانس برق خانگی نیز به عنوان رگولاتور ولتاژ اتوماتیک ( AVR ) نامیده می شود. تثبیت کننده های ولتاژ برای تجهیزات الکتریکی با ارزش و گران قیمت ترجیح داده می شود تا از نوسانات مضر کم و ولتاژ آنها محافظت کند. برخی از این تجهیزات عبارتند از تهویه ترانس مطبوع، دستگاه چاپ افست، تجهیزات آزمایشگاهی، ماشین آلات صنعتی و دستگاه های پزشکی می باشد. ولتاژ خروجی از تثبیت کننده در محدوده 220 و 230 ولت در صورت عرضه ی تک فاز و 380 ولت یا 400 ولت در صورت عرضه ی سه فاز، در محدوده ی ولتاژ ورودی قرار می گیرد. این مقررات با عملکردهای اضافی و تقویت شده توسط مدارهای داخلی انجام می شود.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

انواع مختلفی از تنظیم کننده های ولتاژ اتوماتیک موجود در بازار امروز وجود دارد. تثبیت کننده ولتاژ می تواند واحد های تک یا سه فاز باشد که مورد نیاز نوع برنامه و ظرفیت KVA مورد نیاز است. تثبیت کننده های سه فاز در دو نسخه به عنوان مدل های بار توازن و مدل های باربری نامتعادل عرضه می شوند. تثبیت کننده ولتاژ یا استابلایزر خانگی به صورت اختصاصی برای لوازم خانگی یا به عنوان یک واحد تثبیت کننده بزرگ برای لوازم خانگی در یک مکان خاص در دسترس هستند. علاوه بر این، تثبیت کننده ولتاژ می تواند از نوع آنالوگ یا نوع دیجیتال واحد تثبیت کننده باشد.

انواع رایج تثبیت کننده ولتاژ ( استابلایزر ) شامل تثبیت کننده ولتاژ دستی و یا سوئیچینگ، استابلایزر نوع خودکار، تثبیت کننده ولتاژ حالت جامد و تثبیت کننده های سروو کنترل است. علاوه بر عملکرد تثبیت کننده ولتاژ، اکثر تثبیت کننده ها با ویژگی های اضافی مانند خروجی ولتاژ ورودی / خروجی، خروجی ولتاژ بالا / ورودی / خروجی، قطع بیش از حد، شروع خروج و توقف، دستی / شروع خودکار، نمایش خروجی ولتاژ، سوئیچینگ ولتاژ صفر، و غیره.

انواع استابلایزر قسمت اول

 

[pars-player mp4=”http://dl.radelect.ir/movi/Stabilizer-Servo-motor/Voltage-Stabilizer-Goldstar.mp4″ poster=”http://dl.radelect.ir/movi/Stabilizer-Servo-motor/Voltage-Stabilizer-Goldstar.jpg” id=”62024014″]

 

انواع استابلایزر قسمت دوم

 

[pars-player mp4=”http://dl.radelect.ir/movi/Stabilizer-Servo-motor/Voltage-Stabilizer-Goldstar-02.mp4″ poster=”http://dl.radelect.ir/movi/Stabilizer-Servo-motor/Voltage-Stabilizer-Goldstar-EP2.jpg” id=”62957731″]

 

انواع استابلایزر قسمت سوم

 

[pars-player mp4=”http://dl.radelect.ir/movi/Stabilizer-Servo-motor/Voltage-Stabilizer-Goldstar-03.mp4″ poster=”http://dl.radelect.ir/movi/Stabilizer-Servo-motor/Voltage-Stabilizer-Goldstar-EP3.jpg” id=”62582208″]

 

انواع استابلایزر قسمت چهارم

 

[pars-player mp4=”http://dl.radelect.ir/movi/Stabilizer-Servo-motor/Voltage-Stabilizer-Goldstar-04.mp4″ poster=”http://dl.radelect.ir/movi/Stabilizer-Servo-motor/Voltage-Stabilizer-Goldstar-EP4.jpg” id=”63282618″]

 

انواع استابلایزر

  • استابلایزر رله ای ( Relay stabilizer )
  • استابلایزر سروو موتوری ( Motor servo stabilizer )
  • تثبیت کننده ولتاژ استاتیک ( Static voltage stabilizer )

استابلایزر رله ای یا استابلایزر پله ای

در تثبیت کننده ولتاژ نوع استابلایزر رله ای، ولتاژ توسط استابلایزر رله ای سوئیچینگ تنظیم می شود. استابلایزر پله ای برای اتصال ترانسفورماتور ثانویه در تنظیمات مختلف برای دستیابی به عملکرد Buck & Boost استفاده می شوند. در این نوع استابلایزر برق، یک ترانس وجود دارد که دارای چند رله است. این رله سر های خروجی سیم پیچ ها را طوری تنظیم می‌کنند که با برق منزل هماهنگ باشند. این استابلایزر برق را به صورت پله ای تنظیم و اصلاح می‌کند.

در جاهایی که برق به صورت لحظه ای نوسان می‌کند بهتر است از این نوع استابلایزر رله ای یا دستگاه تغییر ولتاژ برق استفاده شود. استابلایزر رله ای می‌تواند در کمتر از یک ثانیه نوسان برق و افت ولتاژ را تنظیم کند و جلوی سوختگی و آسیب دیدن لوازم برقی را می‌گیرد. نکته ای که باید راجع به استابلایزر رله ای بدانیم این است که این دستگاه تغییر ولتاژ برق تا بیست ولت را تشخیص می‌دهد. از آنجا که وسایل برقی تثبیت کننده ولتاژ ۲۲۰ ولت است، اگر نوسان برق به زیر 200 و بالای 240 برسد استابلایزر شروع به کار کرده و ولتاژ برق را تنظیم می‌کند.

در این نوع از ترانس تثبیت ولتاژ، تنظیمات ولتاژ با تعویض رله ها انجام می شود تا یکی یا تعدادی از ترانسفورماتور را به بار وصل کند. این مدار الکترونیکی و مجموعه ای از رله ها علاوه بر ترانسفورماتور ( که می تواند ترانسفورماتور هسته ای تریدر یا آهن با برش هایی باشد که در ثانویه آن ارائه شده است ). مدار الکترونیکی شامل مدار یکسو کننده، تقویت کننده عملیاتی، واحد میکروکنترلر و دیگر موارد کوچک است. مدار الکترونیکی ولتاژ خروجی را با یک مقدار ارائه شده توسط منبع ولتاژ مرجع ساخته شده مقایسه می کند. هرگاه ولتاژ افزایش یا فراتر از حد مرجع می رسد، مدار کنترل، رله مربوطه را برای اتصال یک ضربه ی دلخواه به خروجی وصل می کند.

از استابلایزر رله ای در منازل مسکونی و برای وسایل برقی با ارزش که به صورت مداوم به برق وصل هستند استفاده می‌شود. در شرکت ها نیز برای وسایل برقی مختلف مثل دستگاه چاپ و کامپیوتر و غیره بهتر است از استابلایزر رله ای استفاده شود. استابلایزر رله ای برای محافظت از چراغ ها و لامپ ها و منابع روشنایی کاربرد دارد و همچنین برای محافظت از انواع سیستم های حفاظتی و کنترلی و برخی تجهیزات برقی از استابلایزر رله ای بیشتر استفاده می‌شود زیرا وسایل برقی فوق الذکر به صورت مداوم به برق متصل هستند و نوسانات برق باعث آسیب جدی به آن‌ها می‌شود.

 

استابلایزر، استابلایزر ولتاژ، تثبیت کننده ولتاژ،استابیلایزر،ترانس برق، ترانس برق خانگی

 

علت استفاده استابلایزر اتوماتیک رله ای گلداستار

امروزه لوازم برقی و تجهیزات الکتریکی خانگی و اداری نقش بسیار مهمی در زندگی مردم ایفا می کنند، لذا خرابی و یا بروز هرگونه نقص درکارایی آنها می تواند مدتها آسایش انسان را مختل سازد. تحقیقات انجام شده روی لوازم برقی و تجهیزات الکتریکی نشان می دهد که ضعف و نوسانات برق شهر ( حتی نوساناتی که با چشم دیده نمیشود )، عامل اصلی خرابی و از کار افتادگی تجهیزات مصرف کننده الکتریکی می باشد. جهت جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی از استابلایزرهای رله ای گلدستار استفاده می شود.

ویژگی استابلایزر اتوماتیک رله ای گلداستار

  • قابلیت استفاده به صورت لحظه ای تا 2.8 برابر توان نامی.
  • میزان بسیار ناچیز تلفات انرژی و راندمان % 98 با جریان بی باری بسیار کم ( زیر 0.5 آمپر) .
  • ولتاژ تثبیت شد ه خروجی در برابر تغییرات و نوسانات ولتاژ برق شهر (پشت دستگاه به صورت ترمینال و پریز)

مهندسی فنی دستگاه استابلایزر اتوماتیک رله ای گلدستار

  • دارای 1 سال گارانتی تعمیر و خدمات پس از فروش با ضمانت نامه معتبر.
  • دارای گواهی رتبه ی A مصرف انرژی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ( نشان دهنده کمترین مصرف انرژی و بیشترین کارایی ).
  • دارای استاندارد CE اروپا و گواهینامه ISO9001.

مراحل عملکرد سیستماتیک دستگاه استابلایزر اتوماتیک رله ای گلداستار

استابلایزر رله ای گلدستار انرژی الكتریكی را به وسیله دو یا چند سیم پیچ و از طریق القای الکتریکی در یك سیستم جریان متناوب، از یك مدار به مدار دیگر انتقال می دهد و می تواند ولتاژ كم را به ولتاژ زیاد و بالعكس تبدیل نماید.

جریان جاری در مدار اوليه استابلایزر رله ای گلداستار موجب به وجود آمدن یک میدان مغناطیسی در اطراف سیم پیچ اوليه می شود، این میدان مغناطیسی به نوبه خود موجب به وجود آمدن یک ولتاژ در مدار دوم میشود که با اضافه کردن یک بار به مدار دوم این ولتاژ می تواند یک جریان در ثانویه ایجاد کند. در استابلایزر رله ای گلدستار انرژی به همان شكل الكتریكی باقی مانده و فركانس آن نیز تغییر نمی كند و فقط مقادیر ولتاژ و جریان در اولیه و ثانویه متفاوت خواهد بود. اين سيستم میکروکنترلری درتثبیت و تصحيح ولتاژ خروجی تمامی استابيلايزرهای رله ای گلدستار به این صورت عمل می كند.

 

ترانس برق،ترانس برق خانگی،استابلایزر

 

تفاوت استابلایزر رله ای یا سروو موتوری

  • استابلایزر سروو موتوری

استابلایزر سروو موتوری از دقت بالاتری نسبت به استابلایزر رله ای برخوردار است و تغییرات ولتاژ را با دقت 3 تا 5 ولت اصلاح می‌کند در صورتی که این عدد دراستابلایزر رله ای 20 ولت می‌باشد. راندمان بالا و طول عمر بیشتر مزیت مهمی در استابلایزر سروو موتوری به حساب می‌آید اما هزینه تعمییرات به خاطر طراحی داینامیکی استابلایزرسروویی بسیار بالاتر از استابلایزر رله ای است.

  • استابلایزر رله ای

استابلایزر رله ای، از سرعت سوئیچ خیلی بیشتری نسبت به استابلایزر سروو موتوری برخوردار است و این کار را در کسری از ثانیه انجام می‌دهد در حالی که استابلایزر سروو موتوری بین 3 تا 7 ثانیه در بهترین حالت تاخیر دارد اما تغییرات ولتاژ را با دقت 10 تا 20 ولت اصلاح می‌کند. هزینه تعمییرات ساختار رله ای بسیار کمتر از استابلایزر سروو موتوری می‌باشد.

امتیازات استابلایزر اتوماتیک رله ای گلداستار

  1. دارای 1 سال گارانتی تعمیر و خدمات پس از فروش با ضمانت نامه معتبر.
  2. دارای گواهی رتبه ی A مصرف انرژی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی نشان دهنده کمترین مصرف انرژی و بیشترین کارایی.
  3. دارای استاندارد CE اروپا و گواهینامه ISO9001.

ویژگی استابلایزر اتوماتیک رله ای گلداستار

  • سیستم حفاظت از تجهیزات مصرف کننده الکتریکی در مقابل دو فاز شدن ولتاژ ورودی ( برق شهر ).
  • قابلیت تنظیم % 8 یا % 10 خطای خروجی ( دقت PERCISION ) براساس نیاز تجهیزات مصرف کننده الکتریکی. ( توان های 8kVA و 10kVA )
  • مجهز به فیلتر جهت حفاظت از تجهیزات مصرف كننده الکتریکی در مقابل نویزها و اختلال های برق شهر.
  • مجهز به فیوز جهت محافظت در برابر اتصال کوتاه برق ورودی Input Voltage.
  • مجهز به مدار تاخیر قابل تنظیم 6 ثانیه و 2 دقیقه جهت حفاظت، هنگام قطع و وصل برق شهر و یا خارج از محدوده بودن ولتاژ ورودی.
  • مجهز به سیستم هوشمند میکروکنترلری برای کنترل بدون وقفه تمامی بخشهای داخلی سیستم و تشخیص خطاها.
  • نمايشگر VFD رنگی جهت نمایش: ولتاژ ورودی INPUT VOLTAGE، حداکثر ولتاژ ورودی H، حداقل ولتاژ ورودی L، زمان تاخیر،DELAYING.
  • ولتاژ خروجی OUTPUT VOLTAGE، درصد خطا PRECISION، خطای سیستم UNUSUAL، حالت عادی WORKING، دمای بیش از حد TEMP.
  • سیستم هشدار تصویری ( UNUSUAL ) در مقابل کاهش ( L ) یا افزایش “( H ) بیش از حد ولتاژ ورودی.
  • قابلیت تنظیم ولتاژ خروجی به صورت دلخواه بین 209 الی 231 ولت براساس نیاز.
  • تست استحکام عایقی ( 1Phase : 2kV/min ) با عدم تاثیر پذیری از ضریب توان Cos Ф.
  • دامنه بسیار بالای اصلاح ولتاژ ورودی از 140 الی 260 ولت.

کاربرد دستگاه استابلایزر رله ای اتوماتیک گلداستار

  • استفاده خانگی ( یخچال، فریزر، کولر، ماکروویو، ماشینهای شستشو، دستگاه های صوتی تصویری و … )
  • استفاده عمومی ( تجهیزات مخابراتی، سیستم های کامپیوتری، پمپ آب، آب گرمکن برقی و …)

استابلایزر سروو موتوری

استابلایزر سروو موتور فاقد رله است و دارای ترانسی حلقوی و مدور است. بر روی ترانس یک بازو وجود دارد که به صورت هوشمند توسط ترانس کنترل می‌شود. تغییرات ولتاژ برق و نوسانات ناشی از آن از طریق همین بازو کنترل و تنظیم می‌شوند. این استابلایزر نسبت به نوع رله ای دقیق تر و در بازه ی کمتر از ۳ ولت نوسانات را کنترل می‌کند. استابلایزر سروو موتور دارای سیستم مکانیکی است و به همین سبب سرعت آن نسبت به استابلایزر رله ای کمتر است. در مکان هایی که ولتاژ برق همیشه بالاتر و یا پایین تر از حد معمول است از استابلایزر سروو موتوری استفاده می‌شود زیرا پرش ها و نوسانات ناگهانی برق را نمی‌تواند مثل استابلایزر رله ای تنظیم کند. دامنه کاربرد استابلایزر سروو موتوری خیلی زیاد است و برای دستگاه های حساس به نوسان برق، وسایل الکترونیکی پزشکی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یک سیستم تثبیت کنترل شده با استابلایزر سروو موتوری است که ولتاژ بهینه را با استفاده از تقویت کننده ترانس انجام می دهد که نوسانات ولتاژ را از ورودی گرفته و جریان را به خروجی صحیح تنظیم می کند. یک استابلایزر سروو موتوری سنکرون AC ولتاژ را در جهت عقربه های ساعت یا خلاف جهت عقربه ساعت تنظیم می کند و ولتاژ خروجی را با اجزایی مانند کارت کنترل، کم نور، مقایسه کننده، ترانزیستور، موک و غیره مدیریت می کند.

نوعی ترانس تثبیت ولتاژ برق می باشد. این دستگاه از یک اتو ترانسفورماتور تشکیل شده که سیم پیچی آن بر روی هسته های حلقوی انجام شده و تک تک دورهای آن در دسترس هستند، روکش لاکی سیم ها تراشیده شده و یک جاروبک زغالی که به خروجی وصل است به کمک یک موتور سروو روی آن ها لغزیده و با جابجایی آن ولتاژ خروجی تنظیم می شود. از مزیت دستگاه استابلایزرها بی صدا بودن در زمان کار و عدم تغییر ولتاژ لحظه ایی است.

ترانس تثبیت ولتاژ ( استابلایزر ) به سادگی به عنوان تثبیت کننده های سروو ( کار بر روی سروو موتور که همچنین به عنوان بازخورد منفی شناخته می شود ) نامیده می شود و این نام نشان می دهد که از یک موتور سروو جهت تأیید اصلاح ولتاژ استفاده می کند. اینها به طور عمده برای دقت ولتاژ خروجی بالا استفاده می شود، معمولا ± 1٪ با تغییر ولتاژ ورودی تا ± 50٪. مدار داخلی یک تثبیت کننده سروو شامل موتور سروو، ترانسفورماتور اتوماتیک، ترانسفورماتور تقویت بادی، راننده موتور و مدار کنترل به عنوان اجزای ضروری

مدار کنترل الکترونیکی دینامیک، ولتاژ را با مقایسه ورودی با منبع ولتاژ مرجع ساخته شده مقایسه می کند. هنگامی که مدار خطا را پیدا می کند، موتور عمل می کند که به نوبه خود بر روی ترانسفورماتور خودکار حرکت می کند. این می تواند استارت اولیه ترانسفورماتور تقویت کننده بوک را تغذیه کند به طوری که ولتاژ در طول ثانویه باید خروجی ولتاژ مورد نظر باشد. اکثر تثبیت کننده سروو از میکروکنترلر یا پردازنده جاسازی شده برای مدار کنترل برای دستیابی به کنترل هوشمند استفاده می کنند.

این ترانس تثبیت ولتاژ ها می توانند واحد های تک فاز، سه فاز متعادل یا واحد های سه فاز ناپایدار باشند. در نوع تک فاز یک موتور سروو همراه با ترانسفورماتور متغیر اصلاح ولتاژ را انجام می دهد. در مورد یک نوع سه فاز تعبیه شده، یک موتور سروو با سه ترانس اتوماتیک همراه است که خروجی ثبات آن در جریان نوسانات با تنظیم خروجی ترانسفورماتور فراهم می شود.

مزایای استفاده از تثبیت کننده های سروو در مقایسه با ترانس تثبیت ولتاژ نوع رله اینست که در برخی از این ها سرعت اصلاح بالاتر، دقت بالا خروجی ثبات، قادر به مقاومت در برابر جریان های پرشده و قابلیت اطمینان بالا است. با این حال، این نیاز به تعمیر و نگهداری دوره ای به علت حضور موتور. یکسو کننده تثبیت کننده ولتاژ استاتیک مانند قسمت تثبیت کننده ولتاژ مبتنی بر سروو هیچ قسمت متحرکی ندارد. از یک مدار مبدل الکترونیکی نیرو برای تثبیت ولتاژ استفاده می کند.این استابلایزر استاتیک دارای دقت بسیار بالایی هستند و ترانس تثبیت ولتاژ در حدود ± 1٪ است.

اجزای تشکیل دهنده استابلایزر سروو موتور

  • اتوترانسفورمر
  • ترانسفورمر باک بوست
  • سروو موتور
  • درایور سروو موتور
  • مدار فرمان

یکی از قطب های اولیه ی ترانسفورماتور باک بوست در اتصالی ثابت و دائمی به انشعاب خروجی سیم پیچ اتوتراسفورماتور وصل است. قطب دوم قسمت اولیه ترانس باک بوست، توسط یک دستک متحرک ( به وسیله ی سروو موتور ) بر روی قسمت های مختلف سیم پیچی قطب دیگر اتوترانسفورماتور می لغزد. قطب های خروجی ترانس باک بوست واسطی بین برق ورودی و برق خروجی تجهیزات مصرف کننده است. زمانی که استابلایزر سروو موتوری، با کاهش ولتاژ برق AC مواجه می گردد، مدار فرمان دستورات کنترلی لازم را به سروو موتور ارسال می کند و آرایش دو ترانس به نحوی تغییر میکند که عملیات بوست ( تقویت ولتاژ ) انجام گیرد.

 

استابلایزر چيست و تثبیت کننده ولتاژ برق خانگی

 

کاربرد استابلایزر سروو موتوری گلداستار

  1. محيط های آزمايشگاهی، آنژیوگرافی، سونوگرافی، رادیوتراپی،رادیولوژی، CT اسکن، X Ray ،MRI و …
  2. استفاده در منزل مانند: يخچال، كولر، فريزر، كامپيوتر، مایکروویو، ماشین های شستشو، دستگاههای صوتی تصویری و …
  3. ايستگاه های مخابراتی، راديویی، تلويزيونی، سالنهای نمايش، ضبط ويديوئی و …
  4. استفاده عمومی پمپ آب، آسانسور، آب گرمكن برقی و باسکول و …
  5. صنایع نظامی، غذایی، رباتیک و …

لطفا قبل از خرید دستگاه استابلایزر، به جهت صرفه جویی در هزینه و زمان، اطلاعاتی مانند میزان افت ولتاژ برق ورودی و توان تجهیزات مصرف کننده الکتریکی خود را جهت محاسبه در اختیار کارشناسان واحد فنی و فروش ما، برای پیشنهاد استابلایزر مناسب قرار دهید.

مراحل عملیات سیستمی استابلایزر تمام اتوماتیک سروو موتوری گلداستار

استابلایزر گلدستار درآغاز كار، بار مصرفی روی واریاک داخل استابلايزر گلدستار را اندازه گيری كرده و سپس به وسيله سيستم هوشمند مكيروپروسسوری، نسبت تغييرات ولتاژ ورودي به زاويه گردش سروُ موتور PWM را از طريق گشتاورسنج محاسبه مي كند و متناسب با تغييرات RMS ولتاژ ورودي و نمونه برداري از ولتاژ خروجی ( تا یک صد هزار نمونه در ثانيه ) به سروُ موتور فرمان گردش با سرعت پاسخگويي 40 ولت درثانيه با بازخورد كامل را می دهد كه باعث كنترل شكل موج خروجی ( سينوسی کامل ) به صورت % 100 پيوسته و کاما خطی بدون اعوجاج هارمون كيي و راندمان % 98 می شود. اين سيستم میکروپروسسوری درتثبیت و تصحيح ولتاژ خروجی فازهای استابلايزر سروُ موتوری سه فاز به صورت جداگانه عمل می كند.

اطلاعات فنی استابلایزر تمام اتوماتیک سروو موتوری گلدستار

  • LG-1P-K-H ( مدل افقی = H )؛ کلیه مدل های افقی با ساختاری فشرده و کم حجم، قابل حمل و نصب داخل رک می‌باشند.
  • LG-1P-K-V ( مدل عمودی = V )؛ کلیه مدل های عمودی از توان 8KVA به بالا، علاوه بر واریاک مجهز به ترانس تقویتی (کمکی) می‌باشند.
  • LG-1P-K-W ( مدل عمودی = W )؛ کلیه مدل های کلیه مدل های دیواری قابل نصب روی دیوار و علاوه بر واریاک مجهز به ترانس کمکی می‌باشند.
  • LG-3P-K-T ( واریاک حلقوی = T )؛ مدل های حلقوی دارای واریاک های حلقوی و اکثرا مجهز به ترانس های تقویتی می‌باشند.
  • LG-3P-K-I ( واریاک استوان های = I )؛ مدل های استوان های دارای واریاک های استوانه ای و اکثرا مجهز به ترانس های تقویتی می‌باشند.

جهت پوشش جریان لحظه ای و تغییرات ناگهانی ولتاژ با خروجی توان حقیقی ( دائم کار )، مدل های توان بالا علاوه بر واریاک مجهز به ترانس تقویتی می‌باشند.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

دلایل فنی استفاده از دستگاه استابلایزر تمام اتوماتیک سروو موتوری گلداستار

با گسترش هر چه بیشتر شبکه برق رسانی کشور طی سال های اخیر، میزان استفاده از تجهیزات الکتریکی افزایش یافته که همین امر باعث افت ولتاژ و نوسانات شدید در خطوط توزیع برق مناطق مختلف کشور شده است، که عمده ترین عوامل خرابی تجهیزات الکتریکی می‌باشد و هزینه های ناشی از خسارات و عملکرد نامطلوب تجهیزات در اکثر مواقع به مراتب بیش از هزینه پیشگیری  استفاده از استابلایزر می‌باشد.

انواع استابلایزر ولتاژ Goldstar مطابق با استانداردهای شرکت توزیع نیروی برق ایران  با بیش از 12 مورد استاندارد حفاظتی خاص جهت تقویت و تثبیت ولتاژ، طراحی و ساخته شده‌اند، که قابل استفاده در سراسر کشور می‌باشند، و به خوبی می‌توانند در مقابل نوسانات و اختالات برق شهر، اتصال کوتاه و خطرات ناشی از رعد و برق و … از تجهیزات مصرف کننده الکتریکی محافظت نمایند، که همین امر باعث افزایش طول عمر، بازده و دقت عملکرد تجهیزات مصرف کننده الکتریکی و جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه های تعمیراتی می‌شود.

لازم به ذکر است فروشندگان و تولیدکنندگان تجهیزات الکتریکی، در قبال اِشکالات به وجود آمده به دلیل افت ولتاژ و نوسانات برق در تجهیزات فاقد استابلایزر هیچ گونه گارانتی و ضمانتی ارائه نمی‌دهند.

ویژگی دستگاه استابلایزر تمام اتوماتیک سرووموتوری گلداستار

  • قابلیت استفاده به صورت لحظه ای تا 2.8 برابر توان نامی.
  • ولتاژ خروجی کاملآ خطی و پیوسته ( سینوسی کامل )، بدون هیچگونه پرش و نوسان، تثبیت کننده ولتاژ 220 ولت و سه فاز 380 ولت.
  • دارای ولتاژ خروجی ( 110V ) تثبیت شده در برخی از مدل های تک فاز.
  • تصحیح ولتاژ خروجی با سرعت پاسخگویی 40 ولت بر ثانیه.
  • میزان بسیار ناچیز تلفات انرژی با راندمان % 98 و جریان بی باری بسیارکم ( زیر 0.5 آمپر )
  • جهت بازده جریانی بالا با توان حقیقی، جنس سیم پیچ واریاک های داخل استابلایزرها از مس می‌باشد.
  • دفع حرارتی مناسب ذغال های متحرک به دلیل داشتن هیتسینک پره ای.
  • تمامی مدلهای توان بالا مجهز به چرخ جهت حرکت و جا به جایی هر چه راحتتر.
  • امکان راه اندازی در محیط هایی با رطوبت نسبی بین 10<RH<95 درصد دمای محیط.
  • مناسبترین دمای محیط، جهت کارکرد دستگاه از
  • دفع حرارتی بالا به دلیل سیم پیچی روی هسته های ستونی. ( واریاک استوانه ای )
  • مجهز به ذغال های دوار جهت گشتاور راحت تر، تثبیت سریع تر ولتاژ و جلوگیری از سایش زغال و سیم پیچ. ( واریاک استوانه ای )
  • مجهز به برد های قدرت، سروُ موتورها و ترانس جریان های صنعتی. ( واریاک استوانه ای )
  • دارای پودر نمونه رنگ بدنه دستگاه داخل برخی از توانها. ( واریاک استوانه ای )
  • مهندسی فنی دستگاه استابلایزر تمام اتوماتیک سروُموتوری گلدستار
  • شامل 1 سال گارانتی تعمیر و خدمات پس از فروش با ضمانت نامه معتبر
  • دارای گواهی رتبه ی A مصرف انرژی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ( نشان دهنده کمترین مصرف انرژی و بیشترین کارایی ).
  • دارای استانداردهای TUV آلمان، CSA آمریکا، CE اروپا، VDE آلمان، UL Recognized آمریکا-کانادا و گواهینامه ISO9001.
  • مطابق با استانداردهای شرکت توزیع نیروی برق ایران.
  • امکان استفاده در محیط های آرام به دلیل بی سر و صدا کار کردن.
  • دارای گواهی Test Result یا گواهی آزمایش. ( واریاک استوانه ای )
حتما بخوانید:  استابلایزر استاتیک

امکانات دستگاه استابلایزر تمام اتوماتیک سرو موتوری گلداستار

  • سیستم کنترل فاز ( Phase failure )، جهت حفاظت در مقابل قطع شدن هر یک از فازهای سه فاز ( دو فاز شدن ولتاژ ورودی ).
  • مجهز به سیستم مدار الکتریکی با مدار کنترل .Feedback
  • کلید ( BY-PASS ) جهت یکسره نمودن ولتاژ ورودی و خروجی در شرایط اضطراری.
  • فیلتر ولتاژ خروجی، جهت جلوگیری از پارازیت لحظه ای و حذف نویز موجود در برق شهر.
  • سیستم هشدار صوتی و تصویری در مقابل کاهش ( BROWNOUT ( L یا افزایش ( OVERVOLTAGE ( H بیش از حد ولتاژ ورودی.
  • قابلیت تنظیم ولتاژ تثبیت شد ه خروجی: تک فاز بین ( 209V الی 231V )، سه فاز بین ( 361V الی 399V ) براساس نیاز.
  • تست استحکام عایقی ( 1Phase:2kV/min & 3Phase:2.5kV/min ) با عدم تاثیر پذیری از ضریب توان (Cos Ф)
  • تست مقاومت عایقی ( 1Phase >5MΩ & 3Phase >2MΩ ).
  • دامنه بسیار بالای اصلاح ولتاژ ورودی: تک فاز (140V الی 260V)، سه فاز حلقوی ( 277V الی 430V ) و سه فاز استوان های ( 300V الی 460V )
  • مجهز به فیوز جهت محافظت در برابر اتصال کوتاه برق ورودی ( Input Volta )
  • هشداردهنده صوتی و تصویری ( OVERLOAD )، جهت اخطار افزایش جریان بار مصرفی ( OL PROT و یا OT PROT )
  • مجهز به فن هوشمند جهت کاهش دمای سیم پیچ ها در (Over Temperature) دمای بالا. 8Kva,Types: V/T/I<
  • قابلیت اصلاح مستقل و بالانس هر فاز به صورت مجزا با سیستم کنترل میکروپروسسوری به وسیله یک سروُ موتور در تک فاز و سه سروُ موتور در سه فاز.
  • جهت پوشش جریان لحظه ای و تغییرات ناگهانی ولتاژ با خروجی توان حقیقی (دائم کار)، مدل های توان بالا علاوه بر واریاک مجهز به ترانس تقویتی (کمکی) می‌باشند.( تک فاز: 80~30kVA و سه فاز: 15~2000kVA )
  • سیستم تاخیر قابل تنظیم: 5 ثانیه و 3 دقیقه ( DELAY TIME ) جهت حفاظت از تجهیزات مصرف کننده الکتریکی. ( واریاک حلقوی )
  • قابلیت تنظیم دقت / درصد خطا خروجی ( PRECISION 1%,3%,5% ) بر اساس نیاز تجهیزات مصرف کننده الکتریکی.
  • نمایشگر LCD استابلایزر واریاک حلقوی، جهت نمایش: ولتاژ ورودی INPUT VOLTAGE، ولتاژ خروجی OUTPUT VOLTAGE، حداکثر ولتاژ ورودی (OVERVOLTAGE (H، حداقل ولتاژ ورودی (BROWNOUT (L، جریان مصرفی INPUT CURRENT، میزان بار مصرفی LOAD، اضافه بار OVERLOAD، حالت عادی NORMAL، خطای سیستم UNUSUAL، زمان تاخیر DELAY TIME، درصد خطا PRECISION. ( در استابلایزرهای سروو موتوری سه فاز نمایشگر هر یک از فازها به صورت مستقل عمل می‌کنند. )
  • نمایشگر LCD واریاک استوانه ای، جهت نمایش: ولتاژ ورودی ( Vi ( V، ولتاژ خروجی ( Vo ( V، جریان اتوترانسفورمر ( It ( A، جریان خروجی ( Io ( A، توان موثر ( Active P ( W، توان غیرفعال ( Reactive P( Var، توان ظاهری ( Apparent P( VA، انرژی فعال (Act.Energy (Wh، تلفات انرژی ( % ) Saving Rate، ولتاژ نامی ( Rated Voltage ( V، دقت (%) Accuracy، حداکثر ولتاژ ورودی (Max Vin(V، حداقل ولتاژ ورودی (Min Vin(V، حداکثر ولتاژ خروجی (Over Voltage (V، حداقل ولتاژ خروجی Under Voltage V، حداکثر جریان خروجی ( Max Iout ( A، حداثر جریان اتوترانسفورمر (Max VT I (A، میزان جریان خروجی ( / ) CT OUT، میزان جریان ترانسفورمر ( / ) CT at، زمان تغییر وضعیت سوئیچ ( Switch T ( S، زمان بازیابی ( Recovery T( S، فن در حال کار ( % ) Fan work، یکسره نمودن (/) BYPASS_ON، عملکرد دستی/ اتوماتیک ( / ) AUTO_MANUAL، شناسه دستگاه ( / ) UNIT_ID، کلمه عبور ( / ) PASSWORD، فرکانس ( Frequency ( Hz. تمامی موارد ذکر شده بین هر فاز، فاز-نول هر یک از فازها به صورت مستقل عمل می‌کنند.

 

ترانس تثبیت کننده و انواع استابلایزر برق

 

امتیازات استابلایزر سروو موتوری Stabilizer

  1. داشتن گواهینامه تولید در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  2. داشتن گواهی آزمایش ( Test Resault ) در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  3. عدم تاثیرپذیری از ضریب توان ( Cos ɸ ) در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  4. تست مقاومت عایقی ( میزان مگا اهم MΩ ) در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  5. خدمات پس از فروش استابیلایزر ( تامین قطعات استابلایزر ) در قیمت استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  6. تست استحکام عایقی ( ایزولیشن کیلو ولت بر دقیقه kV/min ) در قیمت استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  7. مطابقت داشتن با استانداردهای شرکت توزیع نیروی برق ایران در قیمت استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  8. مدت زمان گارانتی استابیلایزر ( تعمیر استابلایزر ) با ضمانت نامه معتبر در قیمت استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  9. مدت زمان وارانتی استابلایزر ( تعویض استابلایزر ) با ضمانت نامه معتبر در قیمت استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  10. داشتن استاندارد کیفیت تولید در داخل کشور و یا خارج کشور ( به چه تعداد و با چه رتبه ای ) در قیمت استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  11. داشتن گواهی رتبه A مصرف انرژی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی که نشان دهنده کمترین مصرف انرژی و بیشترین کارایی می‌باشد، در قیمت استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.

عملکرد استابلایزر، سروو موتوری Stabilizer تک فاز و استابلایزر سرو موتوری AVR سه فاز

  1. مجهز به نشان دهنده وضعیت فازها در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  2. مجهز به فیوز / MCB ( جهت حفاظت در برابر اتصال کوتاه برق ) در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  3. تعبیه نشان دهنده وضعیت دستگاه و مراحل عملکرد ( آلارم و LED ) در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  4. سیستم حفاظت VDR ( ارستر / وریستور ) در مقابل رعد و برق / صاعقه،
  5. در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  6. دامنه اصلاح ولتاژ ورودی ( از چند ولت V تا چند ولت V )، به هر میزان که گسترده تر باشد قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها بالاتر است.
  7. دقت ولتاژ ( درصد خطا ولت V ) خروجی و یا میزان دقت عملکرد تثبیت برق ورودی، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  8. میزان بسیار ناچیز تلفات انرژی با بالاترین راندمان و جریان ( آمپر A ) بی باری بسیار کم، قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  9. سیستم تاخیر ( Delay Time ) قابل تنظیم جهت حفاظت از تجهیزات مصرف کننده الکتریکی، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  10. مجهز به کلید By-Pass جهت یکسره نمودن ولتاژ ( ولت V ) ورودی و خروجی در شرایط اضطراری، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  11. مجهز بودن به فن هوشمند جهت کاهش دما سیم پیچ ترانس متغیر استابلایزر و یا ترانس ثابت استابلایزر، قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  12. مجهز به فیلتر جهت حذف نویزهای تداخلی الکترو مغناطیسی EMI، رادیویی RFI و نویزهای Common Mode، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  13. سرعت عملکرد دستگاه استابلایزر و نحوه کارکرد دستگاه استابلایزر جهت تثبیت ولتاژ ورودی در ولتاژ خروجی، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  14. جنس سیم پیچ اولیه و سیم پیچ ثانویه ترانس متغیر و یا ترانس ثابت از مس باشد ( جهت بازده جریانی / آمپر A بالا با توان حقیقی )، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  15. قابلیت اصلاح ولتاژ متغیر ورودی به صورت مستقل در ولتاژ خروجی و بالانس مجزا هر یک از فازهای دستگاه استابلایزر سه فاز، قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  16. حفاظت در برابر اضافه بار ( Overload ) و جریان کوتاه، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  17. در صورتی که تغییرات ولتاژ خروجی با شکل موج سینوسی کامل و به طور کاملا پیوسته و خطی، بدون اعوجاج هارمونیکی و هیچ گونه پرش یا نوسانی باشد، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  18. مجهز بودن به سیستم هوشمند میکروپروسسوری و یا میکروکنترلری جهت کنترل بدون وقفه تمامی بخش های داخلی سیستم و تشخیص خطاهای دستگاه، در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  19. تعداد مشخصه های قابل نمایش در نمایشگر ( توان، انرژی، ولتاژ/ولت، جریان/آمپر، فرکانس، زمان/ تایم، میزان بار مصرفی، اضافه بار، دقت / درصد خطا، تلفات، خطای سیستم و …. ) قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  20. تعبیه نمایشگر ( نمایشگر آنالوگ، نمایشگر دیجیتال، نمایشگر LCD، نمایشگر LED، نمایشگر VFD تک رنگ، نمایشگر VFD رنگی، نمایشگر Seven Segment و نمایشگر SMD ) قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  21. راندمان دستگاه استابلایزر جهت بار های مصرف کننده الکتریکی روشنایی ( تعداد مصرف کننده الکتریکی المنتی) و بارهای مصرف کننده الکتریکی موتوری ( تعداد مصرف کننده الکتریکی کمپرسوری ) تعیین کننده قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها می‌باشد.
  22. مجهز بودن به ترانس تقویتی ( ترانس کمکی ) جهت پوشش جریان لحظه ای و تغییرات ناگهانی ولتاژ ( ولت V ) با خروجی توان حقیقی ( دائم کار ) برای صدمه ندیدن و سهولت در کار مصرف کننده الکتریکی موتوری (مصرف کننده الکتریکی کمپرسوری) در قیمت خرید استابلایزر تک فاز و مبلغ فروش استابیلایزر سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.

 

استابلایزر،استابلایزر تک قاز،استابلایزر سه فاز، انواع استابلایزر

 

استابلایزر استاتیکی

در این نوع استابلایزر یا تثبیت کننده استاتیک که نسبت به دو نوع قبلی بسیار سریع تر و دقیق تر است، یک کانورتر الکترونیکی وجود دارد که ولتاژ برق را به اندازه مورد نیاز تغییر می‌دهد. میکروپروسسور موجود در استابلایزر استاتیکی به هنگام تشخیص نوسان برق پیامی را به کانورتور الکترونیکی می‌فرستد. در آنجا ولتاژ مورد نیاز ساخته و به ترانس فرستاده می‌شود. به این شکل استابلایزر استاتیکی می‌تواند ولتاژ برق را تنظیم کند.

در ترانس تثبیت ولتاژ استاتیک هیچ یک از قطعات متحرک به عنوان یک مکانیزم سروو موتور در مورد تثبیت کننده های سروو ندارد. با استفاده از مدار مبدل قدرت الکترونیک برای رسیدن به تنظیم ولتاژ، به جای یک متغیر در مورد تثبیت کننده های معمولی، از آن استفاده می شود. این ممکن است دقت بیشتر و تنظیم ولتاژ عالی توسط این تثبیت کننده ها در مقایسه با تثبیت کننده های سروو داشته باشد و به طور معمول مقررات ± 1٪

این اساسا شامل ترانسفورماتور تقویت کننده باتری، مبدل قدرت IGBT ( یا مبدل AC به مبدل AC ) و میکروکنترلر، میکروپروسسور یا کنترل کننده مبتنی بر DSP است. مبدل IGBT کنترل میکروپروسسوری مقدار مناسب ولتاژ را با روش مدولاسیون پهنای پالس تولید می کند و این ولتاژ به ترانسفورماتور تقویت کننده عرضه می شود. مبدل آی جی بی تی ولتاژ را به طریقی تولید می کند که می تواند در فاز یا 180 درجه از ولتاژ خط ورودی فاز باشد.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

انواع استابلایزر براساس بازه ولتاژ ورودی

استابلایزر یا ترانس تثبیت ولتاژ از نظر میزان ولتاژ به دو دسته تک فاز و دو فاز تقسیم می‌شوند:

  • استابلایزر تک فاز

استابلایزر یا تثبیت کننده برق تک فاز برای وسایل برقی خانگی و اداری مثل کولر، یخچال، تلویزیون و غیره به کار گرفته می‌شود و در انواع رله ای، سروو موتوری و استاتیکی یافت می‌شود.

 

استابلایزر،ترانس برق،استابلایزر ولتاژ،تثبیت کننده ولتاژ

 

  • استابلایزر سه فاز

انواع استابلایزر برق سه فاز برای مصارف پزشکی و دستگاه های بیمارستان مثل سی تی اسکن و ام آر آی که نیاز به ولتاژ برق بالا هستند استفاده می‌شود. از آنجا که استابلایزر سه فاز نیاز به ترانس قوی دارد فقط در دو نوع سروو موتوری و استاتیکی یافت می‌شود.

انواع استابلایزر ولتاژ سه فاز

استابلایزر سه فاز خود به دو دسته بار متعادل و نامتعادل تقسیم می‌شوند.

  • استابلایزر سه فاز با بار یکنواخت

این استابلایزر سه فاز سروو موتوری دارای سه اتوترانسفورمر است که به وسیله سه چرخ دنده و یک شفت به هم وصل شده اند. این اتوترانسفورمرها کار تنظیم ولتاژ ورودی را به عهده دارند. ولتاژ برق در این استابلایزر به صورت متعادل و یکنواخت است و برای ماشین ها و دستگاه های صنعتی به کار گرفته می‌شود.

  • استابلایزر سه فاز با بار غیر یکنواخت

در این استابلایزر سه فاز ، هر فاز دارای یک سروو موتور مجزا بوده و هر فاز دارای ولتاژ متفاوت ولی نزدیک به هم است. از استابلایزر سه فاز غیر یکنواخت برای انواع دستگاه ها که نیاز به بار غیر یکنواخت دارند استفاده می‌شود.

 

استابلایزر،استابلایزر برق،استابلایزر ولتاژ،تثیت کننده ولتاژ

 

استابلایزر صنعتی چیست؟

استابلایزر صنعتی در واقع استابلایزر است که از سه برد میکروپروسسوری و سه ترانس قدرتمند تشکیل شده است. این استابلایزر می‌تواند ولتاژهای خروجی و ورودی و آمپر هر دستگاه را به طور همزمان و اتوماتیک وار تثبیت و نشان دهد. استابلایزر های صنعتی از نوع استابلایزر سه فاز هستند و به دو نوع ستونی و سروو موتوری تقسیم می‌شوند.

انواع استابلایزر صنعتی

  • استابلایزر صنعتی استوانه ای

این استابلایزر صنعتی با توان ۵۰ کاوا و بالاتر تولید می‌شود. سیستم استابلایزر صنعتی استوانه ای کاملا ستونی است زیرا باید جریان های خیلی بالا را تحمل کند. این استابلایزر تا ۵۰۰ آمپر و بالاتر را می‌تواند تولید کند.

  • استابلایزر صنعتی سروو موتوری

این نوع استابلایزر صنعتی که قیمت استابلایزر نیز کمتر از نوع استوانه ای است و نهایت جریانی که می‌تواند تولید کند ۷۵ آمپر است.

 

انواع استابلایزر و ترانس تثبیت کننده برق

 

انواع استابلایزر خانگی

انواع استابلایزر برق مسکونی را می‌توان در چند دسته جای داد.

  1. استابلایزر خانگی، مسکونی ۵ کیلو واتی و توان خروجی تا ۲۰ آمپر. این استابلایزر خانگی برای کولر آبی، یخچال فریزر، لباسشویی و تلویزیون مناسب است.
  2. استابلایزر خانگی، مسکونی ۸ کیلو واتی و توان خروجی تا ۳۲ آمپر. این استابلایزر خانگی برای انواع کولر گازی و کولر آبی، لباسشویی، یخچال فریزر و تلویزیون کاربرد دارد.
  3. استابلایزر خانگی، مسکونی ۱۰ کیلو واتی و توان خروجی تا ۴۰ آمپر. این استابلایزر خانگی دارای دو هسته مسی است و برای فضاهایی که در آن‌ها بیشتر از دو کولر گازی وجود دارد استفاده می‌شود.

استابلایزر ولتاژ دینامیکی

  • استابلایزر از یک الکتروموتور آسنکرون

یک ژنراتور و یک چرخ لنگر تشکیل شده است که هر سه بر روی یک شاسی نصب گردیده به هم متصل می باشند، در این دستگاهها انرژی  الکتریکی به واسطه الکترو موتور آسنکرون به نیروی مکانیکی تبدیل شده و موجب چرخش چرخ لنگر و ژنراتور می گردد، برق مصرف کننده از خروجی ژنراتور تأمین می شود و بدین ترتیب برق خروجی دستگاه بطور کامل از برق ورودی ایزوله می شود و اینرسی ذخیره شده در دوران چرخ لنگر علاوه بر تثبیت نوسانات ولتاژ می توان برای زمان بسیار محدود ( چند ثانیه ) برق تولید کرد.

  • استابلایزر ولتاژ سروو موتور 

این گروه از استابلایزر ولتاژ سروو موتور variac technology stabilizer براساس تغییر تعداد دور سیم پیچ بر روی هسته های حلقوی عملیات اصلاح را انجام می دهند، دستاوردهای همچون پیوستگی خطی و سینوسی، کامل بودن و هماهنگی فازها ( در دستگاه سه فاز ) جزو خصوصیات مهم این دستگاهها می باشد. مکانیزم کنترل در این دستگاهها در دو نوع آنالوگ و دیجیتال می باشد. بالا بودن توان، راندمان، دقت و کیفیت کنترل شده در ولتاژ خروجی جزو خصوصیات مهم این دستگاهها است.

طریقه انتخاب و خرید استابلایزر

برای انتخاب و خرید استابلایزر و  ترانس اتوماتیک محافظ برق مناسب، ابتدا باید کاربرد دستگاه از لحاظ میزان توان مصرفی و نوع مصرف کننده الکتریکی ( بار موتوری، کندانسوری یا بار المنتی، روشنایی ) که متصل می شود مشخص شود.

به عنوان مثال دستگاه هایی مانند لباسشویی، ظرفشویی، یخچال فریزر، کولر گازی و یا آبی، پمپ آب، آبمیوه گیری، جاروبرقی و … جزو بارهای موتوری و یا کندانسوری محسوب می شوند که معمولا برای محافظت استفاده از ترانس اتوماتیک محافظ برق پیشنهاد می شود. از ترانس اتوماتیک محافظ برق استفاده می شود به این دلیل که ترانس اتوماتیک محافظ برق با توجه به حساس بودن لوازم برقی موتوری و یا کندانسوری از سرعت العمل بسیار بالایی برخوردار است که این امر موجب جلوگیری از صدمه زدن به دستگاه مصرف کننده و کاهش هزینه ها می گردد.

راهنمای خرید استابلایزر گلداستار

 

 

انواع ترانس اتوماتیک محافظ برق

ترانس اتوماتیک رله ای، ترانس اتوماتیک پله ای، ترانس اتوماتیک صنعتی، ترانس اتوماتیک خانگی … به عنوان مثال دستگاه هایی مانند دستگاهای صوتی و تصویری مثل تلویزیون، رادیو و ضبط، کامپیوتر، اتو، پلوپز، بخاری برقی و … جزو بارهای المنتی و یا روشنایی محسوب می شوند که معمولا برای محافظت استفاده از استابلایزر تثبیت کننده ولتاژ پیشنهاد می شود. از استابلایزر ترانس تثبیت ولتاژ استفاده می شود به این دلیل که استابلایزر تثبیت کننده ولتاژ با توجه به حساس بودن لوازم برقی المنتی و یا روشنایی از دقت بسیار بالایی برخوردار است که این امر موجب جلوگیری از صدمه زدن به دستگاه مصرف کننده و کاهش هزینه ها می گردد.

انواع استابلایزر ولتاژ

  1. استابلایزر حلقوی، استابلایزر سروموتوری، استابلایزر صنعتی..
  2. استابلايزر خانگی، ترانس استابلایزر و …

استابلایزر سروو موتوری به دو دسته اصلی از لحاظ ساختار، توان و ولتاژ ورودی و خروجی تقسیم می شود.

استابلایزر تثبیت کننده ولتاژ سروو موتوری تک فاز و استابلایزر ترانس تثبیت ولتاژ سروو موتوری سه فاز

ترانس اتوماتیک محافظ برق رله ای به دو دسته اصلی از لحاظ ساختار، توان و ولتاژ ورودی و خروجی تقسیم می شود.

ترانس اتوماتیک محافظ برق رله ای تک فاز و ترانس اتوماتیک محافظ برق رله ای سه فاز

لیست قیمت خرید انواع استابلایزر سروو موتوری تثبیت کننده ولتاژ و ترانس اتوماتیک رله ای محافظ برق براساس موارد زیر می باشد

قیمت خرید انواع استابلایزر برق سروو موتوری ترانس تثبیت ولتاژ و ترانس اتوماتیک رله ای محافظ برق از لحاظ تک فاز یا سه فاز بودن بسته به توان آن و با توجه به برند استابلایزر و همچنین کشور سازنده آن متفاوت است که استابلایزر تثبیت کننده ولتاژ و ترانس اتوماتیک رله ای محافظ برق گلداستار کره با نمایندگی راد الکتریک از قیمت های مناسبی نسبت به استابلایزر های دیگر برخوردار بوده و از دقت بالایی در تثبیت نوسان ولتاژ برخوردار است.

موارد استفاده دستگاه استابلایزر سروو موتوری تثبیت کننده ولتاژ و ترانس اتوماتیک رله ای محافظ برق

استابلایزر در محیط های صنعتی، آزمایشگاهی، پزشکی، خانگی، اداری و عمومی که به نوعی از تجهیزات برقی استفاده می کنند به کار می رود که مهمترین آنها را می توان یخچال فریزر، کامپیوتر، کولر، مایکروویو، پمپ آب، آنسانسور، آب گرمکن برقی، باسکول و دستگاه های صوت تصویری، کوانتومتر،,CNC بسته بندی، مخابراتی، رادیویی، تلویزیونی، لیزر، سونوگرافی، آنژیوگرافی، رادیولوژی، رادیوتراپی، سی تی اسکن، MRI، X Ray، ماینر، ماشین های چاپ یا برش، شستشو و سالن های نمایش، ضبط ویدویی … نام برد.

فرق استابلایزر، ترانس اتوماتیک، محافظ برق، یو پی اس UPS

برای جلوگیری از نویز و نوسانات برق شهر می توان از دستگاه استابلایزر ( Stabilizer ) و برای جلوگیری از خاموش شدن سیستم ها و وسایل برقی می توان از دستگاه یو پی اس ( ups ) استفاده نمود که در واقع حالت منبع تغذیه دارد و از نظر عملکرد، کاملا با استابلایزر تفاوت دارد. استابلایزر می توانند مانع از آسیب های جدی حاصل از قطع ناگهانی برق شهر و وصل مجدد آن (که در این زمان برق شهر، دارای نوسان است ) برای دستگاههای خاص ( آزمایشگاهی، پزشکی، انفورماتیک، سرور ها و … ) شوند.

 

استابلایزر،مزایا استابلایزر با ups،تثبیت کننده ولتاژ،استابلایزر برق

 

نوع تثبیت ولتاژ در یو پی اس ها به این صورت است که در صورت افزایش و کاهش ولتاژ برق شهری، تنها ورودی برق شهری را به تجهیزات قطع می کند و از برق پشتیبان به عنوان منبع تغذیه تجهیزات متصل به خود استفاده می کند و پس از برطرف شدن مشکل برق شهری با یک وقفه ی تعریف شده برق شهر را به ورودی تجهیزات وصل می کند. پس می توان گفت عملکرد تثبیت ولتاژ دریو پی اس ها بصورت کاملا ابتدایی صورت می پذیرد و استفاده آنها صرفا به عنوان تثبیت کننده ولتاژ، قابل اطمینان و بصرفه نمی باشد.

اما ترانس تثبیت ولتاژ توانایی بسیار بالایی در حذف نوسانات و تصحیح و تثبیت ولتاژ برق شهر را با دقت بالاتری دارا هستند. نوع تثبیت ولتاژ در استابلایزرهای سرووموتوری به صورت پیوسته می باشد که این نوع از دستگاه، دارای دقت و راندمان بالاتری نسبت به نوع استابلایزر رله ای می باشد. سه نوع تکنولوژی استابلایزر رله ای، استابلایزر سرووموتوری و استابلایزرسوئیچینگ در استابلایزر وجود دارد که سومین مورد، بهترین نوع آنهاست.در جدول زیر میتوانید دستگاه تبدیل ولتاژ برق در جدول و مقایسه استابلایزر و ups مشاهده فرمایید.

جدول مقایسه تغییر ولتاژ برق استابلایزر، ترانس اتوماتیک، محافظ برق، UPS

جدول مقایسهترانس اتوماتیک رله ای / پله ایاستابلایزر سروو موتوری / واریابلمحافظ برق برد / icUPS باتری / شارژر
اصلاح نوسانات ولتاژ خروجیبا دقت 8 درصدبا دقت 1 درصدنداردبا دقت 8 درصد
جبران کاهش ولتاژ ورودیحداقل 140 ولت تکفازحداقل 140 ولت تکفاز حداقل 277 ولت سه فاز

نداردحداقل 180 ولت تکفاز حداقل 300 ولت سه فاز
کاهنده ولتاژ مازاد ورودیحداکثر 260 ولت تکفازحداکثر 260 ولت تکفاز حداکثر 430 ولت سه فازنداردحداکثر 240 ولت تکفاز حداکثر 410 ولت سه فاز
سیستم قطع ولتاژ خروجی در زمان کاهش و افزایش بیش از حد ولتاژداردداردحداقل 180 ولت تکفاز حداکثر 240 ولت تکفازدارد
سیستم قطع جریان خروجی در زمان افزایش بیش از حد جریان مصرفینداردداردنداردندارد
سیستم حفاظت از اتصال کوتاهبرق ورودیبرق ورودیبرق ورودیبرق ورودی
دارای ذخیره ولتاژ در زمان قطع برقنداردنداردندارددارد
حتما بخوانید:  راهنمای خرید استابلایزر

مزایای ترانس تثبیت ولتاژ سروو دوم

  • دقت بالا در ولتاژ خروجی ( 220V ± 1.5٪ )
  • تکنولوژی سروو کاربردی و تنظیم مداوم ولتاژ خروجی، حداکثر دقت 1.5٪
  • حفاظت چند منظوره

اقدامات حفاظتی پیچیده می تواند به محافظت از دستگاه حفاظت کننده و همچنین ترانس تثبیت ولتاژ کمک کند. اطمینان از عملکرد تجهیزات که میتوان به آن اشاره کردئ عبارت اند از :

  • حفاظت در مقابل ولتاژ بالا / پایین در خروجی و ورودی تثبیت کننده
  • تثبیت کننده حفاظت از اضافه بار
  • محافظ حرارتی
  • حفاظت در برابر سنسورهای گرمای بیش از حد گرم یا باز ( باز / بسته شدن )
  • ترانس تثبیت ولتاژ را در شرایط بحرانی غیر فعال کنید.

پیشتر در مبحث انواع استابلایزر برق گفته شد که در استابلایزر سروو موتور، چیدمان سیم پیچی یک اتوترانسفورماتور (ترانس با سیم پیچی قابل تنظیم) توسط یک سروو موتور تغییر می کند تا در یک فرایند همکاری با یک ترانس، عملیات تصحیح دامنه ی ولتاژ برق AC انجام پذیرد. استابلایزر سروو موتور دقتی در حد یک ولت دارد و برای کاربرد های حفاظت اداری و صنعتی در ظرفیت های گوناگون به کار می رود.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

مشخصات فنی استابلايزر سه فاز

  • ساختار اصلی براساس مکانیزم واریاک Variac ترانس متغیر حلقوی و سرووموتور ( servo motor ).
  • دقت ولتاژ خروجی 1 % ± براساس مدار کنترل فیدبک.
  • سیستم سه فاز با توانایی تصحیح مستقل ولتاژ در هر فاز و هماهنگی فازها ( Phases balance ).
  • قابليت تنظيم و تصحیح ولتاژ خروجی در رنج های مورد لزوم و دلخواه.
  • 4خروجی کاملاً سینوسی و پیوسته ( خطی ).
  • تضعیف نویز برق شبکه.
  • تدابیرحفاظتی کامل الکتریکی ( شامل جریانهای اضافی، جابجایی فازها ، کنترل فازها و …. ).
  • سیستم کنترل تمام الکترونیکی خطی ( بدون رله الکتریکی ).
  • هشدار دهنده خروج از محدوده مجاز ( نوری و صوتی ).
  • اصلاح ولتاژ بدون تغییر و اعوجاج شکل موج ( بدون هارمونیک ).
  • مجهز به مدار ( Maintenance , static ) by pass و مدار خروجی صفر.
  • مجهز به کلید حرارتی محافظت در مقابل جریانهای اضافی.
  • اثرپذیری کم از کسینوس فی.
  • توانایی پاسخگویی سیستم برای اضافه بارهای لحظه ای.
  • قابلیت کار با برق دیزل ژنراتور ( عدم اثرپذیری از تغییر فرکانس فاز ورودی ).
  • سرعت اصلاح 85 ولت بر ثانیه.
  • راندمان بالا ( حداقل 96% ).
  • دارای کلیه نشان دهنده های الکتریکی ولتاژ و جریان ( هر فاز بطور مستقل ).
  • دقت الکترونیکی عملیاتی و اطلاعاتی برای 3/0 ولت.
  • حداقل اتلاف حرارتی مجموعه سیستم ( تغییر راندمان کمتر از 1 % در اثر 40 درجه سانتیگراد تغییر دما ).
  • توانایی کار در دمای 10 – تا 50 + درجه سانتی گراد.
  • راه اندازی ایمن ( خود بازبینی دستگاه در زمان 4 تا 8 ثانیه ) ( Self check ) باقابلیت تنظیم و استارت اتوماتیک.
  • سیستم خنک کننده با فشارهوا ( Air forced cooling ) با قابلیت تنظیم درجه حرارت عملیاتی.
  • قابلیت تغییر و ارتقاء سیستم ( Upgradable ).
  • قابلیت دسترسی آسان و سریع به قسمتهای سیستم از تمام وجوه دستگاه جهت انجام سرویس و تعمیرات.
  • دارای محفظه فلزی ( کابینت ) با ضخامت لازم ( متناسب با وزن دستگاه ) وپوشش رنگ پودری الکترواستاتیک و مقاوم در مقابل پوسیدگی و انواع مواد شیمیایی، قابل شستشو.
  • حفاظتهای فیزیکی لازم کلیه قسمتهای الکتریکی و الکترونیکی مجموعه.
  • ارائه کلیه نقشه های فنی تعمیرات و آموزش پرسنل فنی مشتری جهت رفع ایراد و کاربری اصولی.
  • حجم پایین در مقایسه با سایر سیستمها.
  • نصب و راه اندازی آسان در مدلهای تکفاز ( user friendly ).
  • استفاده از اقلام الکتریکی استاندارد با گارانتی.
  • بهره گیری از قطعات الکتریکی مرغوب و استاندارد.
  • پیش گزیده دامنه ولتاژ ورودی در هر فاز 7.5%+ 17.5%- ( به صورت سفارشی قابل افزایش تا 15% + 30%- ).

مزایای انتخاب دستگاه استابلایزر ترانس اتوماتیک جایگزین محافظ برق

دستگاه استابلایزر ترانس اتوماتیک گلدستار مجهز به سیستم هوشمند میکروپروسسوری به منظور حفاظت، تقویت و تثبیت ولتاژ طراحی و ساخته شده است، که از قسمت های حساس و گرانبهاي تجهيزات الکتريکي همچون موتور، کمپرسور، پاور، ميکروکنترولر و … در برابر قطع و وصل ناگهاني، اتصال کوتاه، افزايش يا کاهش ولتاژ، رعد و برق، صاعقه نويز ( اسپارک )، جرقه به صورت ایمن و کاما مطمئن حفاظت میکند؛ و عدم استفاده از استابلایزر گلدستار در مسير برق ورودي تجهيزات مصرف کننده الکتريکي، امکان آسیب و خرابی را افزایش میدهد.

محافظ برق دارای یک برد الکترونیکی و یک مدار تاخیر است؛ که در مسير برق ورودی تجهيزات مصرف کننده الکتريکي قرار می گیرد؛ در صورتي که میزان ولتاژ برق شهر به هر دلیلی مانند: اشکال در خطوط انتقال نيروگاه برق، سرقت کابلها، حوادث طبيعي و… خارج از محدوده ولتاژ ورودی محافظ قرار گیرد، برق خروجی را قطع ميکند؛ سپس در صورت ایجاد شرایط مساعد، طی زمان مشخص برق را وصل می نماید؛ که متاسفانه این سیستم به دلیل ابتدایی و از رده خارج بودن نمی تواند وسیله مطمئن و کاملی جهت حفاظت از تجهیزات مصرف کننده الکتریکی باشد.

 

مزایا استابلایزر،استابلایزر تک فاز،استابلایزر 3 فاز،استابلایزر سه فاز

 

ویژگی دستگاه استابلایزر تمام اتوماتیک سروُموتوری گلداستار

  1. قابلیت استفاده به صورت لحظه ای تا 2.8 برابر توان نامی.
  2. ولتاژ خروجی کاملآ خطی و پیوسته ( سینوسی کامل )، بدون هیچگونه پرش و نوسان، تک فاز تثبیت کننده ولتاژ 220 ولت و سه فاز 380 ولت.
  3. دارای ولتاژ خروجی ( 110V ) تثبیت شده در برخی از مدل های تک فاز.
  4. تصحیح ولتاژ خروجی با سرعت پاسخگوییِ 40 ولت بر ثانیه.
  5. میزان بسیار ناچیز تلفات انرژی با راندمان % 98 و جریان بی باری بسیارکم ( زیر 0.5 آمپر ).
  6. جهت بازده جریانی بالا با توان حقیقی، جنس سیم پیچ هست که واریاک های داخل استابلایزرها از مس می باشد.
  7. دفع حرارتی مناسب ذغال های متحرک به دلیل داشتن هیتسینک پره ای.
  8. دفع حرارتی بالا به دلیل سیم پیچی روی هسته های ستونی. واریاک استوان های
  9. مجهز به ذغالهای دوار جهت گشتاور راحت تر، تثبیت سریع تر ولتاژ و جلوگیری از سایش ذغال و سیم پیچ.
  10. مجهز به بردهای قدرت، سروُ موتورها و ترانس جریان های صنعتی
  11. دارای پودر نمونه رنگ بدنه دستگاه داخل برخی از توان ها
  12. تمامی مدل های توان بالا مجهز به چرخ جهت حرکت و جا به جایی هر چه راحت تر.
  13. امکان راه اندازی در محیط هایی با رطوبت نسبی بین 10<RH<95 درصد دمای محیط.
  14. مناسبترین دمای محیط، جهت کارکرد دستگاه از -20<T<+45 درجه سانتی گراد با ضریب حرارتی بسیار ناچیز % 1

امتیازات دستگاه استابلایزر تمام اتوماتیک سروو موتوری گلداستار

  1. امکان استفاده در محیط های آرام به دلیل بی سر و صدا کار کردن.
  2. مطابق با استانداردهای شرکت توزیع نیروی برق ایران.
  3. شامل 1 سال گارانتی تعمیر و خدمات پس از فروش با ضمانتنامه معتبر.
  4. دارای گواهی رتبه ی A مصرف انرژی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ( نشان دهنده کمترین مصرف انرژی و بیشترین کارایی ).
  5. دارای استانداردهای TUV آلمان، CSA آمریکا، CE اروپا، VDE آلمان، UL Recognized آمریکا -کانادا و گواهینامه ISO9001.
  6. دارای گواهی Test Result گواهی آزمایش .

انواع استابلایزر برق تمام اتوماتیک سروو موتوری گلداستار

  • LG-3P-K-T ( واریاک حلقوی = T )؛ مدل های حلقوی دارای واریاک های حلقوی و اکثرا مجهز به ترانس های تقویتی ( کمکی ) می باشند.
  • LG-3P-K-I ( واریاک استوانه ای = I )؛ مدل های استوانه ای دارای واریاک های استوانه ای و اکثرا مجهز به ترانس های کمکی می باشند.
  • LG-1P-K-V ( مدل عمودی = V )؛ کلیه مدل های عمودی از توان 8KVA به بالا، علاوه بر واریاک مجهز به ترانس تقویتی می باشند.
  • LG-1P-K-H ( مدل افقی = H )؛ کلیه مدل های افقی با ساختاری فشرده و کم حجم، قابل حمل و نصب داخل رک می باشند.

جهت پوشش جریان لحظه ای و تغییرات ناگهانی ولتاژ با خروجی توان حقیقی ( دائم کار )، مدل های توان بالا علاوه بر واریاک مجهز به ترانس تقویتی می باشند.

نکات ایمنی استابلایزر ترانس اتوماتیک گلداستار

  1. کابل ولتاژ ورودی دستگاه استابلایزر INPUT VOLTAGE و کابل ولتاژ تثبیت شده خروجی OUTPUT VOLTAGE جا به جا وصل نشود.
  2. خواهشمند است جهت راه اندازی دستگاه استابلایزر فقط کلید REGULATION را جهت تثبیت ولتاژ خروجی فعال نمایید.
  3. کلید CITY POWER / DIRECT / BY-PASS دستگاه استابلایزر سروُ موتوری در مواردی استفاده می شود که بخواهید دستگاه استابلایزر را از مدار خارج کرده و برق ورودی و خروجی را یکسره کنید ( کاربرد این کلید در مواقعی می باشد که احتمال می دهید تجهیزات مصرف کننده الکتریکی باعث خرابی دستگاه استابلایزر شود؛ به عنوان مثال، هنگام استفاده از دینام های جوش ). این قسمت مخصوص اتصال سیم ارت از استابلایزر به زمین می باشد، خواهشمند است جهت بالا بردن امنیت اتصال دهید.
  4. لازم به ذکر است تقسیم بار به صورت متعادل و متوازن ما بین فازهای تثبیت شده خروجی OUTPUT VOLTAGE هنگام راه اندازی دستگاه های استابلایزر سه فاز با تجهیزات مصرف کننده الکتریکی تک فاز ضروری است. عدم رعایت این امر موجب آسیب دیدن و یا از کار افتادن دستگاه استابلایزر و همچنین اختلال در کار تجهیزات مصرف کننده الکتریکی می شود.

مراحل تثبیت ولتاژ جریان در ترانس های خودکار

  1.  انتقال انرژی الکتریکی در یک سیستم جریان متناوب از یک مدار به مدار دیگر و تبدیل شدن ولتاژ زیاد به کم و یا بالعکس.
  2. به وجود آمدن میدان مغناطیسی در اطراف سیم‌ پیچ اولیه و در نتیجه به وجود آمدن یک ولتاژ در مدار دوم و ایجاد جریان ثانویه. فرکانس ترانس اتوماتیک تغییر نمی کند ولی در جریان اولیه و ثانویه، مقدار ولتاژ تغییر می کند.

انواع استابلایزر ولتاژ مبتنی بر سروو

  • تثبیت کننده ولتاژ مبتنی بر سروو تک فاز

در تثبیت کننده ولتاژ تک فاز مبتنی بر سروو، تثبیت ولتاژ با کمک موتور سروو متصل به ترانسفورماتور متغیر به وجود می آید.

  • تثبیت کننده ولتاژ سروو براساس نوع متعادل سه فاز

در ترانس تثبیت ولتاژ سروو براساس نوع متعادل سه فاز، تثبیت ولتاژ با کمک یک موتور سروو متصل به 03 ترانسفورماتور خودکار و یک مدار کنترل مشترک حاصل می شود. برای دستیابی به تثبیت، خروجی ترانسفورماتورهای مختلف متنوع است.

  • تثبیت کننده ولتاژ سه فاز مبتنی بر سروو

در ترانس تثبیت ولتاژ مبتنی بر سروو براساس نوع سه فاز نامتعادل، تثبیت ولتاژ مبتنی بر سروو با کمک یک موتور سروو متصل به 03 ترانسفورماتور خودکار و 03 مدار کنترل مستقل (یک مورد برای هر ترانسفورماتور خودکار) حاصل می شود.

 

انواع استابلایزر،تثبیت کننده ولتاژ،ترانس تثبیت کننده ولتاژ ، ترانس برق خانگی

 

کاربرد تثبیت کننده ولتاژ سرو

ترانس تثبیت ولتاژ بسیار گسترده است و از این رو مهم ترین قسمت صنایع تجاری است. در اینجا برخی از تثبیت کننده سرو اشاره خواهیم کرد.

  1. دستگاه CNC
  2. بیمارستان
  3. موتورهای متناوب
  4. پمپ بنزین
  5. دستگاه تراش
  6. تجهیزات آزمایشگاهی
  7. رادار سیگنالینگ
  8. مبادلات مخابراتی
  9. گیاهان تهویه مطبوع
  10. پله برقی و آسانسور
  11. دستگاه چاپ افست
  12. تجهیزات پزشکی

آموزش طرز کار با استابلایزر و چگونه کار می‌کند؟

استابلایزر دستگاهی است که به کمک آن نوسانات ولتاژ شبکه برق جبران می‌شود. با توجه به کم و زیاد شدن بارگذاری شبکه برق در طول شبانه روز، روزهای هفته و حتی فصل‌های گوناگون سال، ولتاژ آن یکسان نبوده و زیاد و کم می‌شود. برای نمونه در فصل تابستان و در هنگام غروب آفتاب از یک سو همچنان گرمای روز از بین نرفته و نیاز است که کولرها روشن باشند، از سوی دیگر با کم شدن روشنایی، چراغ‌های ساختمان‌ها نیز روشن هستند و نیز در این زمان همه واحدهای اداری، تجاری، صنعتی و خانگی پویا و لوازم برقی آن ها نیز روشن هستند، در تایم مصرف برق به بیشترین اندازه خود می‌رسد و ولتاژ شبکه بسیار کم می‌شود ولی در فصل‌های خنک و در نیمه‌های شب که مصرف برق بسیار کم است، ولتاژ شبکه به بیشینه خود می‌رسد، بنابراین کم و زیاد شدن ولتاژ برق طبیعی و گریز ناپذیر است.

از قدیم تا کنون دو تکنولوژی فراگیر برای جبران نوسان ولتاژ برق شهر به کار گرفته شده است. در روش نخست، یک اتو ترانسفورماتور ( Auto-Transformer ) با چندین سر بیرون آمده از سیم پیچ ثانویه، به کار رفته است. در ساختار پایین، با توجه به دامنه ولتاژ ورودی، یکی از کلیدهای SW1،SW2 یا SW3 وصل می‌شوند. برای نمونه، چنانچه ولتاژ برق شهر دامنه خوبی داشته باشد، SW2 روشن می‌شود و اگر برق ورودی با افت یا افزایش همراه باشد، به ترتیب SW1 و SW2 ولتاژ مناسب را به بار می‌رسانند.

همان طور که دیده می‌شود، پیاده سازی ساختار نشان داده شده با کاربرد رله انجام می‌شود و روش پله-پله آن نمی‌تواند ولتاژ بار را در مقدار ویژه‌ای تثبیت کند، بلکه همواره آن را در بازه مناسبی نگاه می‌دارد، از دید کارشناسان به کار بردن واژه استابلایزر برای چنین ابزاری که ولتاژ خروجی آن روی یک عدد تثبیت نشده است، نادرست بوده و ترانس اتوماتیک رله‌ای برای نام گذاری آن بهتر است. البته این واژه دانسته یا نادانسته به وسیله بسیاری از فروشندگان، همکاران و حتی سازندگان عزیز به کار برده می‌شود که نیازمند اصلاح است.

ساختار دیگری که برای جبران نوسان ولتاژ به کار می‌رود، اتو ترانسفورماتور دیگری است که سیم پیچی آن بر روی هسته‌های حلقوی انجام شده و تک تک دورهای آن در دسترس هستند. از آنجا که شماره دورهای سیم پیچی بسیار زیاد است، به کار بردن رله برای وصل کردن آنها ناشدنی است. از این روی، روکش لاکی سیم‌ها تراشیده شده و یک جاروبک زغالی که به خروجی وصل است به کمک یک موتور سروو روی آنها لغزیده و با جابه‌جایی آن ولتاژ خروجی تنظیم می‌شود.

نکات ایمنی استابلایزر برق گلداستار

خواهشمند است پیش از خرید دستگاه استابلایزر، به منظور صرفه جویی در هزینه و زمان، میزان افت ولتاژ برق ورودی و توان تجهیزات مصرف کننده الکتریکی خود را جهت محاسبه در اختیار کارشناسان واحد فنی و فروش ما، برای پیشنهاد استابلایزر مناسب قرار دهید.

  • نصب یک دستگاه استابلایزر توان بالا پس از کنتور جهت حفاظت تمامی تجهیزات مصرف کننده الکتریکی به جای نصب استابلایزرهای متعدد برای هر یک از تجهیزات، موجب جلوگیری از پرداخت هزینه های مازاد می شود.
  • پس از روشن کردن دستگاه استابلایزر سروو موتوری ( واریاک حلقوی )، تا زمانی که صدای بوق ممتد شنیده می شود، با زدن کلید ( DELAY TIME ) می‌توانید به طور دلخواه زمان استارت دستگاه را 5 ثانیه ( SHORT DELAY ) و یا 3 دقیقه (LONG DELAY) تنظیم نمایید ( زمان 3 دقیقه در محیط هایی کاربرد دارد که تغییرات ولتاژ AC INPUT خارج از محدوده ولتاژ ورودی و زیر 3 دقیقه باشد. )
  • به وسیله کلید ( PRECISION ) دستگاه استابلایزر سروُ موتوری ( واریاک حلقوی ) قادر خواهید بود دقت ( درصد خطا ) ولتاژ تثبیت شده خروجی را به یکی از سه حالت: % 1 ،% 3 و یا % 5 تنظیم نمایید (معمولا کاربرد خروجی 1% خطا در محیط های بیمارستانی و آزمایشگاهی، کاربرد خروجی 3% خطا در محیط های صنعتی و اداری، کاربرد خروجی 5% خطا در محیط های خانگی و … می باشد ). ( مدل های T/V/H )
  • از کلید ( PROTECT CHOICE ) دستگاه استابلایزر سروو موتوری دیواری ( واریاک حلقوی ) به منظور فعال یا غیر فعال کردن سیستم قطع کن دستگاه درمقابل کاهش ( LACK VOLTAGE ( L یا افزایش ( EXCESS VOLTAGE ( H بیش از حد ولتاژ استفاده می‌شود. ( مدل W )

 

انواع تثبیت کننده ولتاژ وانواع استابلایزر خانگی

 

استابلایزر چه کاربردی دارد؟

انتخاب یک استابلایزر برق مناسب و متناسب با وسایل شما بسیار مهم است. باید به فاکتورهایی که نام می‌بریم در زمان انتخاب یک استابلایزر Stabilizer حتما توجه کنید. این نکات شامل:

  • دامنه مصرف انرژی دستگاه شما
  • میزان نوسانات ولتاژی که در محل شما تجربه می شوند
  • میزان نیاز ولتاژ و فرکانس دستگاه های مصرف کننده
  • نوع مصرف خانگی یا صنعتی و شکل لوازم مصرف کننده
  • سطح نوسان ولتاژ در منطقه شما
  • نوع ترانس تثبیت ولتاژ
  • محدوده کاری استابلایزر مورد نیاز شما
  • نوع مدار تثبیت، میزان نیاز ولتاژ و فرکانس دستگاه های شما می باشد.

آگاهی از کاربردها و مشخصات استابلایزر بسیار مهم است. تثبیت کننده ولتاژ برق با مواد درجه بالا ساخته می‌شود تا از استحکام و دوام بالایی برخوردار باشد. ترانس تثبیت ولتاژ برق به طور گسترده در صنایع مختلفی از جمله صنایع نساجی، کارخانه ها، تجهیزات مخابراتی، ماشین سازی، صنایع نفت، IT، در پله برقی ها و آسانسورها، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی و …کاربرد دارند. در ادامه برخی از کاربرد استابلایزر ها را بیان می کنیم.

  • کاربرد استابلایزر برای کامپیوتر

اگر در هنگام کار با کامپیوتر دچار نوسانات برقی می‌شوید پس به یک استابلایزر احتیاج دارید، این وسیله نه تنها از کامپیوتر و لپ تاپ شما محافظت می‌کند بلکه از دیتای شما نیز پشتیبانی می‌نماید. اگر سیستم شما مدام دچار خاموشی های مکرر برق می‌شود، در اثر افزایش خاموشی یا ری استارت Restart شدن، سیستم عامل شما آسیب جدی می‌بیند. استابلایزر ها با پشتیبانی از باتری سیستم باعث جلوگیری از خاموش شدن کامپیوتر در هنگام قطعی برق می‌شوند. خرید یک استابلایزر برای نگهداری و پشتیبانی از کامپیوتر های دفتر کارتان به نوعی بیمه کردن آن ها می‌باشد.

  • کاربرد استابلایزر Stabilizer برای یخچال و فریزر

این روزها دیگر کسی به دنبال خرید استابلایزر برای یخچال خانه اش نیست، زیرا تقریبا تمام یخچال و فریزرها دارای یک تثبیت کننده یا محافظ برق داخلی هستند. در حال حاضر استفاده از ترانس تثبیت ولتاژ یا محافظ یخچال و محافظ برق فریزر منسوخ شده است، اما این یک طرز فکر اشتباه است. با توجه به نوسانات برق، داشتن یک محافظ برق اضافی برای یخچال و فریزر بسیار عقلانی هست و باعث ماندگاری بیشتر وسایل برقی تان می‌شود.

  • کاربرد استابیلایزر در باشگاه ورزشی

تردمیل ها جزو محبوب ترین تجهیزات ورزشی در باشگاه ها و مرکز تناسب اندام می‌باشند. استفاده از آنها بسیار آسان است و برای بسیاری از افراد موثرترین وسیله کالری سوزی هست. در این قسمت قصد داریم به شما بگوییم که چگونه می‌توانید دستگاه تردمیل با ارزش خود را از خطاهای الکتریکی محافظت کنید. موتور تردمیل برای اجرای صحیح به نیرویی پایدار احتیاج دارد. در هنگام تغییر ولتاژ مدار موتور تردمیل باعث آسیب به ترانسفورماتور می‌شود و در نتیجه مدار خراب می‌شود. کاربرد استابلایزر در حفاظت از تردمیل در مقابل ارتعاشات برق بسیار مهم است.

  • کاربرد استابلایزر برای تجهیزات پزشکی

نقش تجهیزات پزشکی در نجات جان و سالم ماندن افراد است. برای عملکرد مناسب، آنها به منبع تغذیه ای مطمئن و پایدار بدون نوسان نیاز دارند. بیمارستان ها و سایر مراکز درمانی برای تأمین امنیت بسیاری از وسایل و تجهیزات بحرانی نیاز به منبع تغذیه مطمئن دارند. انواع تجهیزات پزشکی نظیر دستگاه های تشخیصی مانند اسکنرها، دستگاه MRI، دستگاه تصویربرداری پزشکی، دستگاه های اشعه ایکس و بسیاری دیگر به ترانس تثبیت ولتاژ  یا استابلایزر جهت جلوگیری از نوسانات برق و خرابی نیاز دارند. استابلایزر ها باعث عمر طولانی تر، راندمان و عملکرد بهتر دستگاه ها می‌شوند.

  • کاربرد استابلایزر برای آسانسور

مهم‌تر از هر صنعت دیگری ما برای وسایل نقلیه مانند آسانسورها به تثبیت کننده ها و استابلایزر جهت محافظت از آسانسور و عملکرد بهینه آن احتیاج داریم. از آسانسور ها برای جابجایی مردم یا کالاها از یک طبقه به طبقه دیگر استفاده می‌شود. تأمین برق بدون نوسان، فقط با کمک یک استابلایزر Stabilizer امکان پذیر است. آسانسور ها بسیار حساس هستند. آن ها دارای درایوهای AC هستند که بسیار حساس و با ولتاژ بسیار کم کار می‌کنند.

موتور آسانسور ها نیز به یک ولتاژ ثابت احتیاج دارد تا بدون توجه به افزایش دما در سیم پیچ ها، بتواند بدون نقص کار کند. اگر ولتاژ کم باشد، دامنه مورد نظر آن گشتاور مورد نیاز برای حرکت چرخ دنده ها را تولید نمی‌کند. از این رو استابلایزر هایی برای غلبه بر مشکل نوسان برق آسانسور ها ساخته شده اند.

  • کاربرد استابلایزر ولتاژ برای ایستگاه مخابراتی

بیشتر سایت های مخابراتی در جایی مانند مناطق کوهستانی واقع شده اند که دچار نوسانات زیاد ولتاژ می‌گردند. علاوه بر این، بیشتر سایت های مخابراتی برای کنترل از راه دور به موقع به انرژی الکتریکی ثابت نیاز دارند. همچنین برای خنک کردن تجهیزات مخابراتی و محافظت از آن ها به سیستم های تهویه مطبوعی که همیشه کار کنند نیاز دارند. در نتیجه با کمک یک دستگاه استابلایزر به ولتاژ بدون نوسان دست پیدا می‌کنند که به آن ها این امکان را می‌دهد تا دستگاه به خوبی کار کند و راندمان کلی بهبود یابد.

  • کاربرد استابلایزر ولتاژ برای صنایع چاپی

ما در سیستم های الکتریکی خود مدام افت و خیزهای ولتاژ را تجربه می‌کنیم. علاوه بر این، در فصل تابستان میزان استفاده از وسایل الکترونیکی بیشتر می‌شود، در پی این موضوع ممکن است شارش انرژی کاهش یابد و یا به دلیل گرم شدن بیش از حد سیم پیچ ها تجهیزات الکترونیکی را تحت تأثیر قرار دهد. در حال حاضر بازار چاپ در ایران بسیار گسترده است و بسته بندی های چاپی شکلی از صنایع چاپی می‌باشند. ماشین های پیشرفته مانند چاپگرهای افست به مراقبت ویژه و منبع تغذیه نیاز دارند. تمامی این سیستم های چاپی بسیار گران هستند.

در واقع یک استابلایزر، نیاز بار مورد نظر را قبل از اینکه جریان فعلی بتواند دستگاه گران قیمت شما را از بین ببرد، به طور لحظه ای محاسبه می‌کند. این بدان معنی است که اگر دستگاه توسط استابلایزر محافظت شود، مدار برقی دستگاه های شما با عدم نوسانات ولتاژ روبرو می‌شود. هرگونه نوسان ولتاژ باعث می‌شود تا استابلایزر، موتور شما را کنترل و تنظیم کرده و در نهایت تجهیزات شما میزان یکنواختی از انرژی دریافت کنند.

آیا برای سیستم تهویه هوا، تثبیت کننده ولتاژ لازم است؟

مدل هایی که دارای کمپرسور S-UTR هستند، نیازی به استابلایزر اضافی ندارند زیرا تهویه هوا به طور خودکار برای جلوگیری از نوسانات برقی، ولتاژ را تثبیت می‌کنند. بنابراین، نیازی به خرید یک تثبیت کننده جداگانه نیست. اما اگر سیستم تهویه مطبوع با کمپرسور S-UTR همراه نباشد، برای اطمینان از ماندگاری طولانی محصول، به یک استابلایزر خارجی احتیاج دارد.

در پایان اکنون که از مزایا و کاربرد استابلایز اطلاع پیدا کردید، لازم است که تهیه یک ترانس تثبیت ولتاژرا به عنوان نوعی سرمایه‌گذاری در نظر بگیرید. امیدواریم با خواندن این مقاله اطلاعات مناسبی در جهت خرید دستگاه استابلایزر مورد نظرتان پیدا کرده باشید. ضمن اینکه کارشناسان راد الکتریک آماده ارائه مشاوره و پیشنهادات کاربردی جهت انتخاب انواع دستگاه استابلایزر متناسب با نیاز شما هستند.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

بررسی استابلایزر فاراتل

  • دستگاه استابلایزر سه فاز AVR شرکت فاراتل دقیق و حساس اندازه‌ گیری آزمایشگاهی و مخابراتی

دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل (ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل FaraPower253 Faratel) توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی می‌تواند به خوبی از سیستم‌های خانگی، اداری و صنعتی سه‌ فاز، دستگاه‌های دقیق آزمایشگاهی، وسایل حساس اندازه‌ گیری، سیستم‌های مخابراتی و… در مقابل نوسانات و اختلالات برق شهر محافظت نماید.

حتما بخوانید:  نمایندگی فروش استابلایزر گلداستار

دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل جهت جلوگیری از هزینه‌های تعمیراتی و اتلاف وقت علاوه بر این،‌ دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر فاز خروجی دقت عمل دستگاه‌های مصرف کننده خانگی، اداری و صنعتی را بطور قابل ملاحظه‌ای بالا برده و در نتیجه باعث طولانی شدن عمر و صحت عمل آنها گردیده و از هزینه‌های تعمیراتی و اتلاف وقت جلوگیری بعمل می‌آورد.

  • دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل در تغییرات سریع برق شهر

دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل (ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل FaraPower253 Faratel) توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی به صورتی طراحی و ساخته شده است كه حتی در تغییرات سریع برق شهر ولتاژ خروجی را روی تثبیت کننده ولتاژ 220 ولت AC برای هر فاز تنظیم و تثبیت می‌كند.

  • ویژگی‌ دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل

ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل FaraPower253 Faratel توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی می‌توان به این موارد اشاره نمود: دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل (ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل Faratel FaraPower253) مجهز به مدار تشخیص افت یا افزایش برق از ویژگی‌های منحصر بفرد دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی مجهز به مدار تثبیت ولتاژ بوده، بطوریکه افت یا افزایش برق را به صورت اتوماتیک تشخیص داده و پس از تثبیت آن، ولتاژ مناسب را در اختیار مصرف‌کننده خانگی، اداری و صنعتی قرار می‌دهد.

  • دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل مجهز به سیستم محافظ در مقابل ولتاژ برق غیر مجاز

دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل ( ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل FaraPower253 Faratel ) توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی مجهز به سیستم محافظ می‌باشد به طوری كه اگر ولتاژ خروجی هر یک از فازها نسبت به نول بیش از240 ولت AC  ورودی 275 ولت AC یا کمتر از 190 ولت AC ورودی 140 ولت AC گردد، خروجی دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی را قطع كرده و از دستگاه‌های مصرفی خانگی، اداری و صنعتی در مقابل ولتاژ برق غیر مجاز حفاظت می‌نماید و در صورت عادی شدن ولتاژ، بطور اتوماتیك برق خروجی را وصل می‌كند.

  • استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل ( ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل Faratel FaraPower253 ) مجهز به فیلتر نویز و پارازیت

دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی مجهز به فیلتری است كه نویز موجود در برق شهر را كه باعث اختلال در عملكرد دستگاه‌های دقیق و حساس خانگی، اداری و صنعتی می‌شود حذف كرده و برقی عاری از هر گونه پارازیت جهت استفاده دستگاه‌های مصرفی خانگی، اداری و صنعتی در خروجی ایجاد می‌نماید.

  • استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل دارای مدار تاخیر

دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل ( ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل FaraPower253 Faratel ) توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی دارای مدار تاخیر می‌باشد تا در صورت قطع و وصل برق، پس از رفع شدن نوسانات برق شهر، ولتاژ مناسب را در اختیار مصرف‌كننده خانگی، اداری و صنعتی قرار دهد.

  • دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل ( ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل Faratel FaraPower253 ) مجهز به آلارم صوتی بار مصرفی ( آمپر ) بیش از حد

دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل ( ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل FaraPower253 Faratel ) توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی مجهز به آلارم صوتی است كه هر گاه بار مصرفی دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر فاز شود به صدا درآمده و هشدار می‌دهد. در این حالت برای قطع شدن آلارم صوتی، باید بار مصرفی را كاهش دهید.

  • دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل دارای مدار تشخیص توالی فاز ورودی

دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل ( ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل FaraPower253 Faratel ) توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی دارای مدار تشخیص توالی فاز ورودی می‌باشد. به گونه‌ای که اگر توالی فاز در برق ورودی رعایت نشده باشد، برق خروجی وصل نخواهد شد.

  • استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل ( ترانس اتوماتیک محافظ برق مدل Faratel FaraPower253 ) در هنگام نوسان برق شهر

در صورتی که مصرف‌کننده لامپ باشد، تثبیت ولتاژ دستگاه استابلایزر سه فاز تثبیت کننده ولتاژ AVR شرکت فاراتل توان 18kVA کیلو ولت آمپر به اصطلاح 18kW کیلو وات با حداکثر جریان 25A آمپر در هر  فاز خروجی در هنگام نوسان برق شهر به صورت کم نور یا پر نور شدن لامپ می‌باشد.

  • استابلایزر ( ترانس اتوماتیک DigiPower6 تثبیت کننده ولتاژ فاراتل ) به عنوان محافظ برق در مقابل نوسانات، اختلالات برق و خطرات رعد و برق

دستگاه استابلایزر تک فاز ( ترانس اتوماتیک مدل DigiPower6 تثبیت کننده ولتاژ شرکت فاراتل Faratel ) به عنوان محافظ برق توان 2000VA ولت آمپر به اصطلاح 2000W وات با حداکثر جريان 6A آمپر در فاز و نول خروجی خانگی، اداری و صنعتی ( مخصوص یخچال و فریزرهای معمولی و انواع ساید بای ساید جدید دیجیتال تا 40 فوت) تولید شده است. استفاده از میکروکنترلرهای سریع و تکنولوژی کنترل دیجیتال، توانمندی­های ارزشمندی را برای دستگاه استابلایزر تک فاز ( ترانس اتوماتیک مدل DigiPower6 تثبیت کننده ولتاژ شرکت فاراتل Faratel ) به عنوان محافظ برق توان 2000VA ولت آمپر به اصطلاح 2000W وات با حداکثر جريان 6A آمپر در فاز و نول خروجی به ارمغان آورده است و باعث شده به خوبی از یخچال و فریزر در مقابل نوسانات و اختلالات برق شهر، خطرات ناشی از رعد و برق و غیره محافظت نماید.

  • استابیلایزر ( ترانس اتوماتیک DigiPower6 تثبیت کننده ولتاژ فاراتل ) به عنوان محافظ برق هنگام ضعف برق شهر

افزایش عمر و تداوم کارکرد صحیح یخچال و فریزر در هنگام ضعف برق شهر، صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌های تعمیراتی و ایجاد امنیت خاطر از جمله مهمترین مزایای استفاده از دستگاه استابلایزر تک فاز به عنوان محافظ برق توان 2000VA ولت آمپر به اصطلاح 2000W وات با حداکثر جريان 6A آمپر در فاز و نول خروجی می‌باشد.

  • تثبیت کننده ولتاژ ( ترانس اتوماتیک DigiPower6 تثبیت کننده ولتاژ فاراتل ) به عنوان محافظ برق انواع یخچال فریزر ساید بای ساید

فاراتل Faratel توصیه می‌کند که هیچ‌گاه یخچال و فریزرهای خود را بدون دستگاه استابلایزر تک فاز به عنوان محافظ برق توان 2000VA ولت آمپر به اصطلاح 2000W وات با حداکثر جريان 6A آمپر در فاز و نول خروجی به برق وصل ننمایید.

  • استابلایزر ( ترانس اتوماتیک AVR32F تثبیت کننده ولتاژ فاراتل ) به عنوان محافظ برق دارای فیلتر جهت حفاظت و تقویت یا تضعیف برق، مجهز به هشداردهنده صوتی

دستگاه استابلایزر تک فاز به عنوان محافظ برق توان 8000VA ولت آمپر به اصطلاح 8000W وات با حداکثر جريان 32A آمپر در فاز و نول خروجی دارای فیلتری است که نویز موجود در برق شهر را که باعث اختلال در عملکرد دستگاه‌های مصرف‌کننده خانگی، اداری و صنعتی می‌گردد، حذف کرده و برقی عاری از هرگونه پارازیت، جهت استفاده دستگاه‌های مصرفی ساختمان، شرکت و کارخانجات در خروجی ایجاد می‌کند. دستگاه استابلایزر تک فاز به عنوان محافظ برق توان 8000VA ولت آمپر به اصطلاح 8000W وات با حداکثر جريان 32A آمپر در فاز و نول خروجی جهت حفاظت و تقویت یا تضعیف برق تک‌فاز ساختمان، شرکت و کارخانجات دارای کنتور32 آمپر و یا کولرهای گازی تا قدرت 24000 بی‌تی‌یومی‌باشد.

دستگاه استابلایزر تک فاز به عنوان محافظ برق توان 8000VA ولت آمپر به اصطلاح 8000W وات با حداکثر جريان 32A آمپر در فاز و نول خروجی مجهز به هشداردهنده صوتی است که هرگاه بار مصرفی دستگاه استابلایزر تک فاز ( ترانس اتوماتیک دیواری مدل AVR32F تثبیت کننده ولتاژ شرکت فاراتل Faratel ) به عنوان محافظ برق توان 8000VA ولت آمپر به اصطلاح 8000W وات با حداکثر جريان 32A آمپر در فاز و نول خروجی بیش از 32 آمپر شود به صدا در می‌آید.

  • استابلایزر برق ( ترانس اتوماتیک AVR32F تثبیت کننده ولتاژ فاراتل ) به عنوان محافظ برق در مقابل برق غیر نرمال

چنانچه ولتاژ خروجی بیش از 245 ولت ( معادل 280 ولت ورودی ) و یا کمتر از 190 ولت ( معادل 125 ولت ورودی ) گردد، دستگاه استابلایزر تک فاز ( ترانس اتوماتیک دیواری مدل AVR32F تثبیت کننده ولتاژ شرکت فاراتل Faratel ) به عنوان محافظ برق توان 8000VA ولت آمپر به اصطلاح 8000W وات با حداکثر جريان 32A آمپر در فاز و نول خروجی، ولتاژ خروجی را قطع کرده و از دستگاه‌های مصرفی خانگی، اداری و صنعتی در مقابل برق غیر نرمال محافظت می‌نماید و در این حالت نمایشگر قرمز OUT OF LIMIT روشن می‌شود.

  • استابلایزر ( ترانس اتوماتیک AVR32F تثبیت کننده ولتاژ فاراتل ) به عنوان محافظ برق مجهز به تایمر

در صورت عادی شدن ولتاژ برق شهر، دستگاه استابلایزر تک فاز ( ترانس اتوماتیک دیواری مدل AVR32F ترانس تثبیت ولتاژ شرکت فاراتل Faratel ) به عنوان محافظ برق توان 8000VA ولت آمپر به اصطلاح 8000W وات با حداکثر جريان 32A آمپر در فاز و نول خروجی پس از حدود 3 دقیقه بطور خودکار مجدداً بـرق تثبیت شده را به دستگـاه‌های مصرفی خانگی، اداری و صنعتی وصل نموده و در این حالت نمـایشگر قرمز OUT OF LIMIT خاموش شده و نمایشگر سبز OUTPUT روشن می‌گردد.

در صورتی که مصرف‌کننده لامپ باشد تثبیت ولتاژ در هنگام نوسان برق شهر به صورت کم نور یا پر نور شدن لامپ می‌باشد.

  • استابلایزر ( ترانس اتوماتیک AVR32F تثبیت کننده ولتاژ فاراتل ) به عنوان محافظ برق کولر گازی

با توجه به تغییر مشخصات برخی مدل‌های کولر گازی، لازم است تا با مطالعه ویژگی‌های الکتریکال بیان شده برای کولر در دفترچه راهنمای آن، از عملکرد صحیح کولر در هنگام استفاده از دستگاه استابلایزر تک فاز به عنوان محافظ برق توان 8000VA ولت آمپر به اصطلاح 8000W وات با حداکثر جريان 32A آمپر در فاز و نول خروجی اطمینان حاصل گردد.

 

انواع استابلایزر برق و ترانس تثبیت کننده ولتاژ

 

سخن پایانی

به طور کلی از استابلایزر و انواع استابلایزر یا تثبیت کننده برای مناطقی که ولتاژ برق دارای نوسان است و مداوم بالا و پایین می‌رود به کار گرفته می‌شود. استابلایزر کمک می‌کند که وسایل برقی از پرش ناگهانی ولتاژ برق در امان بمانند و آسیب نبینند. نصب و استفاده از استابلایزر برای هر منزلی لازم و ضروری است زیرا وسایل برقی بسیار ارزشمند هستند و در صورت خرابی خسارت زیادی را به صاحبشان وارد می‌کنند.

استابلایزر خانگی برای انواع وسایل خانگی مثل یخچال، تلویزیون، کولر، آبگرمکن و غیره استفاده می‌شود و بیشتر هم برای این وسایل از استابلایزر رله ای به کار می‌رود. در ادارات نیز از استابلایزر رله ای برای محافظت از سرورهای اطلاعاتی، مانیتور، دستگاه چاپ و کامپیوتر استفاده می‌شود. همچنین در صنعت از استابلایزر سروو موتوری سه فاز برای محافظت از دستگاه های پانچ، دستگاه های تراش و فرز، خطوط تولید مکانیزه و‌ برقی به کار می‌رود. بنابراین برای هر وسیله یک نوع ترانس تثبیت ولتاژ برق تهیه شده که می‌توان از آن‌ها به راحتی بهره برداری کرد.

سوالات متداول

 

 

 

 

 

 

1. آیا یخچال، فریزر و کولر گازی مدرن دارای تثبیت کننده ولتاژ داخلی هستند؟

لوازم خانگی مدرن ( عمدتا یخچال و فریزر ) با دامنه ولتاژ بیشتری برای کارهستند، یعنی اگر در گذشته یخچال ها فقط بین 200 تا 240 ولت کار می کردند، اکنون دامنه آن ها بیشتر از 170-290 ولت است. یخچال و فریزر دارای قطع ولتاژ بالا و پایین داخلی است اما با تثبیت کننده ولتاژ داخلی ساخته نمی شوند. استفاده از ترانس تثبیت ولتاژ با چنین وسایلی ممکن است ضروری نباشد، مگر اینکه ولتاژ در منطقه شما بسیار بالاتر یا پایین از حدی باشد که دستگاه  تثبیت کننده ولتاژ می تواند کار کند.

2. قبل از خرید استابلایزر چه اطلاعاتی باید داشته باشیم؟

قبل از خرید یک استابلایزر ترانس تثبیت ولتاژ عوامل متعددی مهم هستند. این عوامل عبارتند از:

  1. تکفاز یا سه فاز بودن برق
  2. سطح نوسانات ولتاژ در منطقه نصب
  3. تعداد و نوع مصرف کننده ( روشنایی یا موتوری)
  4. محیطی که دستگاه استابلایزر نصب می‌گردد.

3. چه زمانی از ترانس اتوماتیک محافظ برق رله ای استفاده کنیم؟

هر زمان نوسانات برق شهر به صورت پله ای بوده و ولتاژ به مقدار زیادی پرش می کند (بر فرض مثال ولتاژ به طور ناگهانی از 220 به 170 کاهش پیدا کند یا به بالای 240 ولت برسد ) بهتر است از ترانس اتوماتیک محافظ برق رله ای استفاده گردد که از سرعت سوئیچ بالایی بر خوردار است.

4. چه زمانی از استابلایزر ترانس تثبیت ولتاژ سروو موتوری استفاده کنیم؟

در هر مکانی که به هر دلیل ولتاژ برق شهر در اکثر مواقع پایین تر یا بالاتر از حد مجاز است و نوسانات ولتاژ به صورت پله ای نیست بهتر است از استابلایزر تثبیت کننده ولتاژ سروو موتوری استفاده گردد که از دقت بیشتری برای جبران و کاهش ولتاژ برخوردار است.

5. آیا استابلایزر یا ترانس اتوماتیک فرکانس برق را نیز اصلاح می کنند؟

خیر دستگاه استابلایزر، فرکانس برق را اصلاح نمی‌کند و هیچ تاثیری بر روی فرکانس ندارد.

6. استابلایزر چی خوبه؟ استابلایزر چند نوع هستند؟ تفاوت استابلایزر با محافظ برق چیست؟

دستگاه های ترانس تثبیت ولتاژ به دو دسته تقسیم بندی می‌شوند:

  • استابلایزر رله ای که به ترانس اتوماتیک معروف هستند.
  • استابلایزر سروو موتوری

دستگاه محافظ، فقط دارای یک برد الکترونیکی می باشند که به هنگام بالا و یا پائین بودن ولتاژ برق شهر از حد تعریف شده برق را قطع می نمایند و نیز یک مدار تاخیر جهت وصل مجدد برق شهر با زمان معین می باشند که این سیستم به دلیل بدوی بودن آن محافظ مطمئن و کاملی برای دستگاههای مصرف کننده نمی باشد ولی استابلایزر بدلیل برخورداری از سیستم میکروکنترولر هوشمند با توانائی ها و ویژگی هایی خاص خودش از محافظ برق بسیار مطمئن تر، برای لوازم برقی می باشد.

7. آیا استفاده از استابلایزر اثری بر روی مصرف میزان برق دارد؟

خیر، وظیفه استابلایزر جبران نوسان ولتاژ برق می باشد و تاثیری بر میزان مصرف برق ندارند.

8. تثبیت کننده ولتاژ چگونه کار می کند؟

در یک استابلایزر، اصلاح ولتاژ از شرایط بیش از حد و تحت ولتاژ انجام می شود از طریق دو عملیات ضروری، یعنی عملیات تقویت و جابجایی. این عملیات را می توان به صورت دستی سوئیچ ها یا به صورت خودکار از طریق مدار الکترونیکی انجام داد. در طول وضعیت ولتاژ، عملیات تقویت ولتاژ افزایش می یابد، در حالی که عملکرد بافت باعث کاهش ولتاژ در شرایط ولتاژ بالا می شود.

مفهوم تثبیت شامل افزودن یا تفریق ولتاژ از منبع تغذیه است. برای انجام چنین کاری، تثبیت کننده از یک ترانسفورماتور استفاده می کند که در پیکربندی های مختلف با رله های سوئیچینگ متصل می شود. برخی از تثبیت کننده ها از ترانسفورماتور با شیپور خاموشی در سیم پیچ استفاده می کنند تا ولتاژ های مختلف را اصلاح کنند، در حالی که تثبیت کننده های سروو از یک ترانسفورماتور خودکار استفاده می کنند تا طیف گسترده ای از اصلاح را داشته باشند.

برای درک این مفهوم، اجازه دهیم ترانسفورماتور ساده رتبه 230 / 12V را در نظر بگیریم و ارتباط آن با این عملیات در زیر ارائه شده است. پیکربندی تقویت کننده است که در آن قطبیت سیم پیچ ثانویه به گونه ای تنظیم می شود که ولتاژ آن به طور مستقیم به ولتاژ اولیه اضافه می شود. بنابراین، در صورت وضعیت ولتاژ، ترانسفورماتور (که آیا می توان آن را شیر تغییر یا autotransformer) توسط رله یا سوئیچ حالت جامد به طوری که ولتاژ های اضافی به ولتاژ ورودی اضافه

ترانسفورماتور در پیکربندی bucking متصل است، درحالی که قطبیت سیم پیچ ثانویه به گونه ای است که ولتاژ آن از ولتاژ اولیه حذف می شود. مدار سوئیچینگ در طول ولتاژ بیش از حد اتصال به بار را به این پیکربندی تغییر می دهد. تثبیت کننده ولتاژ، ولتاژ را تثبیت می کنند، یعنی وقتی ولتاژ نوسان می کند یا تغییر می کند، آن را به محدوده مورد نظر می رساند. این در تنظیم کننده الکترومغناطیسی، استفاده در مبدل های شیر با ترانسفورماتور خودکار کار خواهد کرد. اگر خروجی ولتاژ در محدوده مورد نظر نباشد، مکانیزمی شیر را برای تغییر ترانس تغییر می دهد تا تثبیت کننده ولتاژ را در محدوده قابل قبول حرکت دهد. این یک خروجی ثابت نمی دهد، اما سیستم را در یک محدوده ولتاژ امن و مطمئن کار می کند.

9. تثبیت کننده ولتاژ چه مقدار برق مصرف می کنند؟

بستگی به کارایی تثبیت کننده، تثبیت کننده ولتاژ برق مصرفی دارد.اساسا ترانس تثبیت ولتاژ 95-98٪ کارآمد هستند، به این معنی که آن ها حدود 02-05٪ حداکثر بار را مصرف می کنند. بنابراین برای تثبیت کننده ولتاژ 1kVA (1000 VA) ،50 وات (در اوج بار) مصرف می شود. برای تثبیت کننده ولتاژ 1kVA که 10 ساعت روشن است، 0.5 واحد برق مصرف می شود. این دلیل آن است که 24 ساعته می تواند باعث مصرف زیاد برق شود.

10. آیا استابلایزر ولتاژ مختلفی برای وسایل مختلف وجود دارد؟

تثبیت کننده ولتاژ بسته به دستگاهی که قرار است مورد استفاده قرار گیرد، به صورت بهینه ساخته می شوند. آن ها براساس محدودیت انرژی و ویژگی های یک دستگاه خاص طبقه بندی می شوند. هر وسیله ای در خانه ما محدودیت انرژی خاصی دارد. با در نظر گرفتن این محدودیت های خاص، ترانس تثبیت ولتاژ مربوطه مهندسی می شوند.

11. چگونه باید تصمیم بگیرید که کدام تثبیت کننده ولتاژ متناسب با نیاز شماست؟

اول و مهم ترین، شما باید کل برق مصرفی لوازم خانگی را هنگام اتصال به تثبیت کننده ولتاژ، به ویژه هنگام روشن کردن، محاسبه کنید. درک برق مصرفی هنگام روشن کردن وسایل متصل به تثبیت کننده ولتاژ از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا لوازم خانگی یا دستگاه در شروع کار دو برابر میزان برق هنگام کار را مصرف می کنند.

12. استابلایزر برق چه کاری انجام می دهد؟ چگونه از لوازم شما محافظت می کند؟

تثبیت کننده ولتاژ یا تنظیم کننده ولتاژ خودکار و ایمن، ابداعی ثابت جهت تثبیت ولتاژ مطلوب شما قبل از تغذیه تجهیزات متصل هستند. اگر ولتاژ کم شما ولتاژ خروجی شما باشد، نوسانات ولتاژ را در نرم افزار تشخیص داده و برای تنظیم دامنه ثابت ولتاژ تنظیم می کند. تثبیت کننده ولتاژ شما آن را حس می کند، آن را به میزان لازم ولتاژ افزایش می دهد و سپس به تجهیزات متصل تغذیه می کند تا بدون مشکل کار کند. این اتفاق می افتد برعکس در صورت ولتاژ بالا که در خط برنامه ظاهر می شود.

13. تثبیت کننده ولتاژ چیست؟

یک تثبیت کننده ولتاژ وسیله ای الکتریکی است که برای کنترل ولتاژ ثابت در پایانه های خروجی و ورودی استفاده می‌شود. کاربرد استابلایزر ولتاژ، محافظت از وسایل الکترونیکی همچون سیستم تهویه مطبوع، یخچال، تلویزیون و… از آسیب‌های احتمالی ناشی از کاهش یا افزایش ولتاژ می‌باشد.

تثبیت کننده ولتاژ به عنوان استابلایزر AVR تنظیم کننده ولتاژ شناخته می‌شود. استفاده از ترانس تثبیت ولتاژ فقط به تجهیزات خانه یا دفتر کار محدود نمی‌شود. حتی کشتی هایی که دارای منبع تغذیه داخلی هستند، به دلیل ایمنی تجهیزات خود به شدت به این استابلایزر AVR ها وابسته‌اند. انواع مختلفی از استابلایزر ولتاژ در بازار وجود دارد. انواع تثبیت کننده ولتاژ اتوماتیک و دیجیتال در دسترس هستند. که با افزایش تولید کنندگان انواع دستگاه استابلایزر، رقابت افزایش یافته و در نتیجه ایمنی استابلایزر پیشرفت داشته است. انواع تثبیت کننده ولتاژ به صورت نوع تک فاز (خروجی 220-230 ولت) یا سه فاز (خروجی 380/400 ولت) تقسیم بندی می‌شوند.

این استابلایزر ها در رده بندی های مختلف و دامنه های متفاوت موجود هستند، زمانی که دستگاه دیجیتالی شما مقدارهای مختلف انرژی را دریافت می‌کند، دستگاه استابلایزر در حالت سوئیچ قرار می‌گیرد و اگر به طور مثال دستگاه الکترونیکی شما ولتاژ با دامنه و فشار بیشتر از 220 را دریافت کند، استابلایزر میزان انرژی ورودی را کاهش و با مقدار مورد احتیاج وسیله برقی تنظیم می‌کند، در نتیجه ولتاژ موجود در خروجی کاهش می‌یابد.

علاوه بر عملکرد اصلی تثبیت کننده، استابلایزر های کنونی دارای بسیاری از ویژگی های مفید دیگر نظیر حفاظت از اضافه بار، سوئیچینگ ولتاژ، محافظت در برابر تغییر فرکانس، شروع به کار کردن و یا قطع ولتاژ به صورت دستی و غیره می‌باشند. ترانس تثبیت ولتاژ دستگاهی بسیار کارآمد در مصرف انرژی است (با راندمان 98-95٪). انواع استابلایزر گلداستار Goldstar کره انرژی بسیار کمی مصرف می‌کنند و دارای برچسب مصرف انرژی A هستند.

14. چرا تثبیت ولتاژ مورد نیاز است؟

به طور کلی، هر یک از تجهیزات الکتریکی و یا دستگاه برای طیف گسترده ای از ولتاژ ورودی طراحی شده است. بسته به حساسیت، محدوده کاری تجهیزات محدود به مقادیر مشخصی است، مثلا بعضی از تجهیزات می توانند 10 ± درصد از ولتاژ نامی را تحمل کنند در حالی که دیگر ± 5 درصد یا کمتر. نوسانات ولتاژ ( افزایش یا افت ولتاژ نامی ) در بسیاری از مناطق، به ویژه در خطوط خاتمه پذیر است. رایج ترین دلایل نوسان ولتاژ، روشنایی، گسل های الکتریکی، سیم کشی معیوب و قطع کردن دستگاه است. این نوسانات به برق و لوازم خانگی رسیده است زمان طولانی بر ولتاژ منجر خواهد شد.

  • آسیب دائمی به تجهیزات
  • آسیب عایق به سیم پیچ
  • وقفه ناخواسته در بار
  • افزایش اتصالی در کابل ها و تجهیزات مرتبط
  • کاهش عمر دستگاه

مدت زمان طولانی تحت ولتاژ نتیجه خواهد بود.

  • ناکارایی تجهیزات
  • دوره های کار طولانی تر (همانطور که در مورد بخاری های مقاومتی)
  • کاهش عملکرد تجهیزات
  • رساندن جریان های بزرگ که به بیش از حد منجر می شود
  • خطاهای محاسباتی
  • کاهش سرعت موتور

بنابراین پایداری و دقت ولتاژ، عملکرد صحیح تجهیزات را تعیین می کند. بنابراین تثبیت کننده های ولتاژ اطمینان حاصل می کنند که نوسانات ولتاژ در منبع تغذیه ورودی بر بار یا لوازم الکتریکی تاثیر نمی گذارد.

15. رگولاتور چیست؟

رگولاتور ولتاژ مداری است که با تغییر ولتاژ ورودی و تغییر جریان بار، ولتاژ دو سر بار را ثابت نگه می دارددر اکثر مدار ها و دستگاههای الکترونیکی، برای تامین توان مصرفی خود سیستم، به منابع تغذیه نیازمندیم. منابع تغذیه ولتاژ dc مورد نیاز را، از برق شهر تهیه می کنند، اما اگر جریان بار و یا ولتاژ برق شهر تغییر کند، ولتاژ خروجی منبع تغذیه نیز تغییر می کنند.

این اشکال در وسایل حساس مانند وسایل آزمایشگاهی و کامپیوتر باعث ایجاد خطا و یا خرابی می شود. برای رفع این اشکال باید ولتاژ خروجی را تثبیت کتیم. رگولاتور های ولتاژ این کار را انجام می دهند. در مهندسی الکترونیک، یک تنظیم کننده خطی یا رگولاتور خطی، روشی برای تأمین ولتاژ ثابت است. مقاومت داخلی رگولاتور متناسب با مقاومت بار تغییر می‌کند و در نتیجه ولتاژ ثابتی در خروجی بدست می‌آید. المان تنظیم کننده ولتاژ طوری طراحی می‌شود که مانند یک مقاومت متغیر عمل کرده و به طور پیوسته یک مدار تقسیم ولتاژ را به منظور تأمین ولتاژ خروجی ثابت، تنظیم کند و همواره اختلاف ولتاژ بین ورودی و خروجی مدار را به صورت حرارت تلف کند.

16. آی سی رگولاتور چیست؟

به منظور تنظیم ولتاژ مورد نظر در نقاط مختلف مدار از آی سی های رگولاتور استفاده می كنیم. تثبیت به این منظور انجام می شود كه ما در مداری نیاز به یك ولتاژ ثابت، مثلا 5 ولت dc دایم ولی نوساناتی در ولتاژ ورودی به مدار ما وجود دارد كه بر عملكرد مدار تاثیر می گذارد از این رو از آی سی رگولاتور به منظور تثبیت كننده ولتاژ استفاده می كنیم.

آی سی های رگولاتور دو نوع مثبت و منفی هستند و با پیش شمارهای 78 برای نوع مثبت و 79 برای نوع منفی شناخته می شوند دو رقم بعد از این عدد ها نشان دهنده ولتاژ آی سی می باشد. آی سی رگولاتور دارای سه پایه است. پایه وسط آن مشترك است و به زمین مدار یا منفی متصل است. پایه اول ورودی جریان و پایه سوم خروجی تثبیت شده جریان است.

جهت دریافت مشاوره رایگان و قیمت انواع استابلایزر با کارشناسان مجرب ما تماس حاصل فرمایید. 99~36614690-021

13 فکر در مورد “ انواع استابلایزر

  1. محمد گفت:

    استابلایزر چیه؟

    1. Rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      استابلایزرها به سه دسته اصلی تقسیم میشوند استابلایزر برق،استابلایزر خوراکی، استابلایزر دوربین. موردی که مربوط به کار و حرفه ای ما میشود ترانس استابلایزر برق است که وسیله ای برای تثبیت ولتاژ برق به منظور جلوگیری از نوسانات، افت و افزایش بیش از حد ولتاژ می باشد که این وسیله به 4 دسته اصلی استابلایزر سلکتوری، استابلایزر رله ای، استابلایزر سروو موتوری، استابلایزر آی جی بی تی تقسیم میشود که هر کدوم از این موارد بسته به نوع تجهیزات برقی که قرار است به آن متصل شود کارایی دارد.
      ابتدا از استابلایزر سلکتوری شروع میکنیم که استفاده از آن منسوخ شده است و با علم و تکنولوژی امروزی هیچ گونه همخوانی ندارد و استفاده از آنها نه تنها منفعتی ندارد بلکه خطرناک هم است به این دلیل که به صورت دستی ولتاژ خروجی این نوع دستگاه ها تنظیم میشود و اگر شما فراموش کنید در هنگامی که ولتاژ ورودی شما افزایش و یا کاهش پیدا میکند به صورت دستی تغییر دهید، مصرف کننده برقی که به استابلایزر سلکتوری متصل میباشد میسوزد.
      استابلایزر رله ای گلداستار بیشترین درصد خطا در ولتاژ خروجی آنها وجود دارد بین 8 تا 10 درصد یعنی 16 تا 22 ولت خطا در ولتاژ تثبیت شده خروجی خود دارد که معمولا برای مصارف مسکونی، خانگی، باغ ویلا و … از آنها استفاده میشوند.
      استابلایزر سروو موتوری گلداستار کمترین درصد خطا در ولتاژ خروجی آنها وجود دارد بین 1 تا 5 درصد یعنی 2 تا 10 ولت خطا در ولتاژ تثبیت شده خروجی خود دارد که معمولا برای مصارف اداری، صنعتی، پزشکی و … از آنها استفاده میشوند.
      استابلایزر آی جی بی تی گلداستار کمترین درصد خطا در ولتاژ خروجی آنها وجود دارد و بهترین دستگاه با سرعت العمل بالا جهت تثبیت ولتاژ خروجی میباشد بین 1 درصد یعنی 2 ولت خطا در ولتاژ تثبیت شده خروجی خود دارد ولی متاسفانه دستگاه بسیار حساسی می باشد و احتمال خرابی و سوختن آنها زیاد است که معمولا برای مصارف صنایع نظامی و … از آنها استفاده میشوند.

      1. محمد گفت:

        سلام
        خیلی ممنون از توضیحات مفیدتون کاملا متوجه شدم.

  2. علی گفت:

    کدام استابلایزر بهتر است؟

    1. Rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      استابلایزرها به سه دسته اصلی تقسیم میشوند استابلایزر برق،استابلایزر خوراکی، استابلایزر دوربین.
      موردی که مربوط به کار و حرفه ای ما میشود ترانس استابلایزر برق است که وسیله ای برای تثبیت ولتاژ برق به منظور جلوگیری از نوسانات، افت و افزایش بیش از حد ولتاژ می باشد که این وسیله به 4 دسته اصلی استابلایزر سلکتوری، استابلایزر رله ای، استابلایزر سروو موتوری، استابلایزر آی جی بی تی تقسیم میشود که هر کدوم از این موارد بسته به نوع تجهیزات برقی که قرار است به آن متصل شود کارایی دارد. که مجموع ما بهترین برندهای استابلایزر را که برند گلداستار کره و ولتاک ژاپن می باشد در انواع مختلف به شما معرفی میکند.
      ابتدا از استابلایزر سلکتوری شروع میکنیم که استفاده از آن منسوخ شده است و با علم و تکنولوژی امروزی هیچ گونه همخوانی ندارد و استفاده از آنها نه تنها منفعتی ندارد بلکه خطرناک هم است به این دلیل که به صورت دستی ولتاژ خروجی این نوع دستگاه ها تنظیم میشود و اگر شما فراموش کنید در هنگامی که ولتاژ ورودی شما افزایش و یا کاهش پیدا میکند به صورت دستی تغییر دهید، مصرف کننده برقی که به استابلایزر سلکتوری متصل میباشد میسوزد.
      استابلایزر رله ای گلداستار بیشترین درصد خطا در ولتاژ خروجی آنها وجود دارد بین 8 تا 10 درصد یعنی 16 تا 22 ولت خطا در ولتاژ تثبیت شده خروجی خود دارد که معمولا برای مصارف مسکونی، خانگی، باغ ویلا و … از آنها استفاده میشوند.
      استابلایزر سروو موتوری گلداستار کمترین درصد خطا در ولتاژ خروجی آنها وجود دارد بین 1 تا 5 درصد یعنی 2 تا 10 ولت خطا در ولتاژ تثبیت شده خروجی خود دارد که معمولا برای مصارف اداری، صنعتی، پزشکی و … از آنها استفاده میشوند.
      استابلایزر آی جی بی تی گلداستار کمترین درصد خطا در ولتاژ خروجی آنها وجود دارد و بهترین دستگاه با سرعت العمل بالا جهت تثبیت ولتاژ خروجی میباشد بین 1 درصد یعنی 2 ولت خطا در ولتاژ تثبیت شده خروجی خود دارد ولی متاسفانه دستگاه بسیار حساسی می باشد و احتمال خرابی و سوختن آنها زیاد است که معمولا برای مصارف صنایع نظامی و … از آنها استفاده میشوند.

      1. علی گفت:

        تشکر می کنم بابت اطلاعات کامل و جامعی که در اختیارم قرار داده اید.

  3. محمد گفت:

    با سلام و احترام
    آیا قطعه یا ماژولی وجود داره که برای راه اندازی دو موتور تکفاز بصورت مجزا، با استارت زدن دستی ابتدا یکی از موتورهای تکفاز روشن شود و پس از خاموش کردن و استارت مجدد موتور دیگر شروع به کار کند و موتور اول از مدار خارج شود! بعبارتی با هر بار کلید زنی، بصورت یک در میان فقط یکی از موتورهای تکفاز روشن و موتور دیگر خاموش باشد و در هر بار کلید زنی موتورها جابجا شوند تا موتور قبلی خنک شود؟
    ممنون

    1. Rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      لطفا ذکر می فرمایید توان مصرفی موتورها چه قدر است؟

      1. محمد گفت:

        600 وات
        (موتور کمپرسور باد سایلنت)

        1. Rad گفت:

          درود برشما، عرض ادب
          متاسفانه این قطعه موجود نمی باشد.

  4. سپهر علیزاده گفت:

    سلام روز بخیر
    اول ممنون بخاطر توضیحات کاملی که در سایت در خصوص انواع استابلایزر گذاشتین
    ولی با خوندن کامل این مطالب چند تا سوال بوجود اومد
    برای مصرف خانگی از چه نوع استابلایزر و چه مارکی استفاده کنیم؟

    1. Rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      معمولا از دستگاه های استابلایزر رله ای گلداستار برای مصارف خانگی استفاده میشود به این دلیل که نیاز به دستگاهی با دقت ولتاژ خروجی خیلی بالا نمی باشد مگر این که تجهیزات حساسی داخل آن خانه مسکونی نصب شده باشد و یا اینکه تعداد مصرف کننده های برقی توان بالا در آن منزل مسکونی زیاد باشد که به ناچار باید از دستگاه های استابلایزر سروو موتوری گلداستار با توان بالاتر استفاده شود که این نوع استابلایزرها به نسبت دستگاه های استابلایزر رله ای، ولتاژ خروجی با دقت بالاتری به دستگاه های مصرف کننده برقی تزریق می کنند.
      نیاز به توضیح است به دلیل این که دستگاه های استابلایزر رله ای درصد خطای ولتاژ خروجی آنها بین 8 الی 10 درصد می باشد و درصد خطای ولتاژ خروجی دستگاه های استابلایزر سروو موتوری بین 1 الی 5 درصد می باشد اختلاف مبلغی هول و حوش 30 درصد را دارد یعتی تقریبا دستگاه های استابلایزر رله ای به نسبت دستگاه های استابلایزر سروو موتوری 30 درصد ارزانتر است.

  5. سپهر علیزاده گفت:

    بابت اطلاعات کامل و جامعی که در اختیارم گذاشتید کمال تشکر را دارم و در بین همکاراتون، شما واقعا بی نظیر هستید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *