مقدمه
در این مقاله می خواهیم به بررسی تفاوت بین استابلایزر و ترانس اتوماتیک بپردازیم که همواره ذهن بسیاری از خریداران دستگاه تثبیت کننده ولتاژ را به خود اختصاص داده است. در حقیقت، ترانس اتوماتیک رله ای، دستگاهی است که هنگام بروز نوسان برق و یا افت و افزایش ولتاژ بواسطه رله های تعبیه شده در آن ولتاژ خروجی را به صورت پله ای در یک بازه مناسب و استاندارد اصلاح می کند. عملکرد دستگاه استابلایزر (Stabilizer) هم مانند ترانس اتوماتیک برای جبران سازی افت ولتاژ برق شهری می باشد، ولی با این تفاوت که در ترانس خانگی اتوماتیک از رله و در استابلایزر از سروو موتور استفاده می شود. این ترانس رله ای و استابلایزر صنعتی گلداستار کره Goldstar از سری محصولات شرکت راد الکتریک است که در مدل ها و توان های مختلف به بازار عرضه شده و پاسخگوی نیازهای اکثر مصرف کنندگان می باشد. با مطالعه کردن این مقاله می توانید بهترین ترانس برق خانگی و صنعتی مورد نیاز تجهیزات برقی حساس خود را انتخاب و خریداری نمائید. قبل از اینکه در مورد تفاوت ترانس و استابلایزر صحبت کنیم، بهتر است با تعاریف ترانس اتوماتیک و استابلایزر چیست؟، آشنا شوید.
فروشگاه راد الکتریک، پخش کننده استابلایزر تک فاز و سه فاز در لاله زار جنوبی است که اکثر خریداران این نوع دستگاه تثبیت کننده ولتاژ در کوچه بوشهری مستقر می باشد. راد الکتریک، از بهترین نمایندگی استابلایزر تک فاز گلداستار کره Goldstar و استابلایزر سه فاز ولتاک ژاپن Voltac در بازار است که در خیابان فردوسی واقع شده و شما به صورت مستقیم می توانید دستگاه مورد نظر خود را با قیمت مناسب خریداری نمایید. و یا اینکه از طریق نمایندگان فروش استابلایزر گلدستار واقع در مجتمع تجاری تهران الکتریک تهیه نمایید. موضوع مهمی که هنگام انتخاب و خرید دستگاه تثبیت کننده ولتاژ باید به آن توجه کرد، قیمت استابلایزر است.

تفاوت استابلایزر با ترانس اتوماتیک
ترانس اتوماتیک چیست؟
ترانس اتوماتیک (Automatic transformer)، دستگاهی است که برای جبران نوسان و اصلاح ولتاژ برق شهری مورد استفاده قرار می گیرد. این ترانس خانگی اتوماتیک، عموما برای محافظت از لوازم برقی خانگی مانند یخچال و فریزر، کولر گازی، تلویزیون، ماشین لباسشویی، کامپیوتر و غیره کاربرد دارد. این ترانس برق خانگی قادر است که با استفاده از چندین رله اختلالات ولتاژی اعم از کم و زیاد شدن ولتاژ ورودی را از بین برده و ولتاژ برق خروجی را در محدوده ولتاژ 220 ولت ثابت نگه می دارد. برای درک بهتر این مسئله، بهتر است که بگوییم که علت استفاده از ترانس اتوماتیک رله ای برای جبران نوسانات برق و اصلاح ولتاژ برق شهری و همچنین محافظت از تجهیزات برقی حساس در برابر اختلالات برق شهری یک امر ضروری و بسیار مهم به شمار می رود. از ترانس اتوماتیک عموما برای حفاظت از تجهیزات خانگی و اداری و استابلایزر سه فاز گلداستار برای مصارف صنعتی و کسب و کارهای بزرگ استفاده می شود.
خواهشمند است، برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت و قیمت مناسب با شماره تلفنی که در قسمت زیر درج شده با کارشناسان مجرب ما در بخش فروش جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.
استابلایزر چیست؟
استابیلایزر (Stabilizer) در واقع یک دستگاه الکترونیکی است که با حذف نوسانات برق قابلیت تثبیت ولتاژ خروجی را داشته و استفاده از آن برای لوازم برقی خانگی و صنعتی مناسب می باشد. انتخاب و قیمت استابلایزر براساس توان مصرفی و تعداد ولتاژ ورودی از نظر تک فاز و سه فاز خریداری می گردد. دستگاه تثبیت کننده ولتاژ از نظر تکنولوژی ساخت از نوع رله ای (سوئیچینگ / پله ای)، سروو موتوری (واریاکی/ واریابلی) و استاتیک (IGBT) می باشد که متناسب با نیاز خود می توانید از آن ها برای تجهیزات برقی استفاده نمائید. استابلایزر تک فاز گلداستار (Goldstar) کره عموماً برای مصارف خانگی و اداری مناسب است، در حالی که استابلایزر سه فاز گلداستار برای مصارف صنعتی و کسب و کارهای بزرگ ایده آل می باشد. بهتر است بدانید، قیمت تثبیت کننده ولتاژ 220 ولت به مواردی همچون برند سازنده، بار مصرفی، تک فاز یا سه فاز بودن و … بستگی دارد. در حال حاضر استابلایزر یک دستگاه تثبیت کننده ولتاژ کارآمد و پرکاربرد شرکت راد الکتریک است که نسبت به کیفیت بالای آن از قیمت مناسب تری برخوردار است.

استابلایزر
تفاوت استابلایزر با ترانس اتوماتیک
ترانس اتوماتیک و استابلایزر دو دستگاه مشابه هم هستند که برای تنظیم و کنترل سطح ولتاژ خروجی مورد استفاده قرار می گیرد. ولی با این تفاوت که در ترانس اتوماتیک با استفاده از رله های تعبیه شده در آن می تواند به محض تشخیص نوسان و تغییرات ولتاژ برق به صورت پله ای آن را اصلاح نموده و برقی سالم و پایدار را برای لوازم برقی فراهم نماید. اما در دستگاه تثبیت کننده ولتاژ، اصلاح ولتاژ خروجی از طریق سروو موتور صورت می گیرد.
از ترانس رله ای یا استابلایزر رله ای برای ولتاژ برق ورودی تک فاز و از تثبیت کننده ولتاژ سروو موتوری برای ولتاژ ورودی سه فاز مورد استفاده قرار می گیرد. استابلایزر، ولتاژ خروجی را با دقت 1 درصد ثابت نگه می دارد، در حالی که در ترانس برق اتوماتیک این دقت تنها 10 درصد می باشد. از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ برای کنترل دقیق ولتاژ خروجی استفاده می شود، اما در ترانس اتوماتیک تنظیم ولتاژ با دقت کمتری انجام می شود. از ویژگی های مثبت ترانس اتوماتیک رله ای نسبت به استابلایزر سروو موتوری می توان به قیمت ارزان تر، سرعت سوئیچ بالاتر، کاهش هزینه و تعمیرات آن اشاره نمود. در ضمن باید یاد آور شویم که استفاده از تثبیت کننده ولتاژ سروو موتوری یا استابلایزر توان بالا در مصارف صنعتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که نسبت به تکنولوژی رله ای دارای راندمان بالاتر و دقت اصلاح بیشتری می باشد. از ترانس برق خانگی گلداستار (کره)، در مکان هایی که پرش های ناگهانی ولتاژ وجود دارد، استفاده می شود که در کسری از ثانیه می تواند به جبران افت ولتاژ بپردازد و مانع از آسیب دیدن لوازم برقی شود. از مهمترین تفاوت استابلایزر و ترانس می توان به عملکرد و ویژگی های تاثیر گذار در تنظیم ولتاژ اشاره نمود.
مهمترین تفاوت ترانس اتوماتیک با استابلایزر
ترانس و استابلایزر علاوه بر کنترل جریان از لحاظ راندمان، عملکرد، ابعاد، ظرفیت و ساختمان دارای تفاوت های شایانی هستند که در ادامه به آن می پردازیم. ترانس اتوماتیک از نظر عملکرد به صورت رله ای و پله ای ولتاژ را اصلاح می کند اما استابلایزر از طریق سروو موتور با کمی تاخیر این کار را انجام می دهد. میزان کارایی و راندمان ترانس اتوماتیک قدرتمند و سریع تر از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ (استابلایزر) می باشد. ساختمان ترانس اتوماتیک رله ای دارای یک ساختمان پیچیده و منسجم ولی در دستگاه های استابلایزر در عین ساده بودن قدرتمند است. از دیگر تفاوت ترانس و استابلایزر، قیمت آن است که ارزش و قیمت استابلایزرها در مقایسه با ترانس ها از قیمت بالاتری برخوردار هستند.
تفاوت ترانس و استابلایزر
در دنیای امروزه دستگاه و تجهیزات الکتریکی بسیاری وجود دارند که برای تنظیم و کنترل جریان خروجی به کار می روند. از جمله مهمترین این دستگاه ها می توان به دستگاه استابلایزر و ترانس اتوماتیک اشاره نمود که برای تثبیت جریان برق مورد استفاده قرار می گیرند. سوالی که پیش می آید این است که تفاوت ترانس و استابلایزر چیست و هر کدام چه کارایی دارند؟، به طور کلی باید بگوییم که ترانس (ترانس اتوماتیک) و استابلایزر تا حد زیادی عملکرد مشابهی دارند، اما تفاوت اصلی آن ها در تکنولوژی مورد استفاده برای اصلاح ولتاژ است. در ترانس اتوماتیک از تکنولوژی رله ای یا پله ای استفاده می شود، در حالی که در استابلایزر از تکنولوژی سروو موتوری (حلقوی) بهره می برند.
از دیگر تفاوت ترانس و استابلایزر این است که دستگاه استابلایزر، ولتاژ را روی یک عدد ثابت نگه می دارد، در صورتی که ترانس اتوماتیک، ولتاژ را در بازه مشخصی ثابت نگه می دارد. علاوه بر این، دقت اصلاح ولتاژ در استابلایزر سه فاز سروو موتوری خیلی بیشتر از ترانس اتوماتیک رله ای است. همچنین، قیمت و هزینه خرید، تعمیر و نگهداری ترانس خانگی اتوماتیک کمتر از دستگاه استابلایزر برق می باشد. توصیه می شود که برای محافظت از تجهیزات برقی حساس گران قیمت از استابیلایزر و برای تجهیزات غیر حساس و کم اهمیت از ترانس برق خانگی استفاده نمائید.
تفاوت ترانس اتوماتیک با استابلایزر از نظر کاربرد در مجموعه ها
ترانس اتوماتیک و استابلایزر از نظر کاربرد با هم متفاوت است. زیرا، در دستگاه های استابلایزر به علت دقت بالای آن در اصلاح ولتاژ برق در انواع صنایع مختلف مانند کارخانه ها و شرکت های بزرگ کاربرد دارد و به عنوان استابلایزر صنعتی شناخته می شود. اما از ترانس اتوماتیک با بهره مندی از تکنولوژی رله ای می توان در لوازم برقی خانگی و یا محیط هایی که از ولتاژ برق ورودی تک فاز برخودارند، استفاده نمود.
نحوه عملکرد ترانس اتوماتیک با فناوری رله
همانطور که گفته شد، فناوری رله در ترانس اتوماتیک کاربرد دارد. نحوه عملکرد ترانس اتوماتیک به این صورت است که مدار الکترونیکی داخلی، با استفاده از رله می تواند ولتاژ ورودی را با مقدار ولتاژ مرجع مشخص شده مقایسه می کند. اگر ولتاژ ورودی کمتر یا بیشتر از حد مجاز باشد، مدار کنترل در ترانس، به منظور تنظیم ولتاژ خروجی به رله مربوطه سوئیچ می شود. ولتاژ خروجی در فناوری رله ای با دقت %10± صورت می گیرد. در ضمن باید متذکر شویم که ولتاژ خروجی در ترانس اتوماتیک رله ای یک عدد ثابت را ارائه نمی دهد. در ضمن اکثر ترانس های رله ای با بهره مندی از صفحه نمایش دیجیتالی و برخورداری از سیستم کنترل میکرو پروسسوری می توانند پارامترهای مختلف سیستم از قبیل درجه حساسیت دستگاه، سطح ولتاژ برق ورودی و میزان تقویت ولتاژ را نمایش دهد. استفاده از ترانس رله ای عموما برای دستگاه های ارزان قیمت در منازل و ادارات کاربرد دارد و از لحاظ اقتصادی ارزان تر و سبک تر از استابلایزر می باشد.
نحوه عملکرد استابلایزر با فناوری سروو
تاکنون در این مقاله با تفاوت استابلایزر و ترانس اتوماتیک آشنا شده اید، حال می خواهیم شما را با فناوری سروو در استابلایزر آشنا کنیم. به طور کلی فناوری سروو موتور پیشرفته تر از فناوری رله ای است که ولتاژ خروجی را با دقت %1± ارائه می دهد. فناوری سروو در استابلایزر ولتاژ متشکل از موتور سروو، ترانسفورماتور خودکار، ترانسفورماتور باک بوست (BBT) و … می باشد. زمانی که در ولتاژ ورودی افت و یا افزایش ولتاژ داشته باشیم سروو موتور با حرکت در طول اتوترانسفورماتور باعث می شود تا ولتاژ القا شده در باک بوست (BBT) ) با ولتاژ خروجی مورد نیاز برابر یا یکسان شود. از تثبیت کننده ولتاژ برای تجهیزات برقی بسیار حساس و ارزشمند و از ترانس اتوماتیک رله ای برای لوازم برقی با ارزش کمتر استفاده می شود.
برای اطلاع دقیق و به روز از قیمت استابلایزر و همچنین دریافت مشاوره تخصصی در مورد انتخاب تثبیت کننده ولتاژ مناسب، تنها کافی است با شماره 36614690-021 (داخلی 207) تماس گرفته و با کارشناسان بخش فروش استابلایزر نمایندگی راد الکتریک صحبت نمایید. علاوه بر قیمت استابلایزر، عوامل دیگری که در انتخاب و خرید استابلایزر مناسب اهمیت دارند، می توان به کیفیت و طول عمر بالا، نوع بار مصرفی و قیمت مناسب آن اشاره نمود. کارشناسان با تجربه و متخصص بخش فروش راد الکتریک در زمینه دستگاه استابلایزر، به شما کمک خواهند کرد تا استابلایزری را انتخاب کنید که تمام نیازهای شما را برآورده نماید و در عین حال از قیمت و کیفیت مناسبی برخوردار باشد.
خواهشمند است، برای خرید انواع استابلایزر برق با بهترین کیفیت و قیمت مناسب با شماره تلفنی که در قسمت زیر درج شده با کارشناسان مجرب ما در بخش فروش جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.
ترانس چیست؟
ترانس یا ترانسفورماتور ( در لغت انگلیسی Transformer )، دستگاهی است که می تواند از طریق القای الکترو مغناطیسی، انرژی الکتریکی را بین دو یا چند سیم پیچ انتقال دهد. در واقع از این ترانس جهت کنترل ولتاژ در صنایع الکترونیک استفاده می شود. ترانس ها انواع مختلفی دارند که برخی از این ترانسها افزاینده و برخی دیگر کاهنده هستند. از متداول ترین انواع ترانس ها را می توان به ترانس ایزوله و ترانس مبدل اشاره نمود. ترانس های کاهنده نسبت به ترانس های افزاینده از ولتاژ ورودی کمتری برخوردارند و در مقابل ترانس های افزاینده توانایی افزایش ولتاژ ورودی را دارند.
معرفی استابلایزر یا دستگاه تثبیت کننده ولتاژ
ترانس اتوماتیک یا استابلایزر ولتاژ دو دستگاه مشابه به هم هستند که وظیفه تثبیت ولتاژ برق شهری را برعهده دارند. عملکرد این دو دستگاه زمانی است که افت ولتاژ و یا افزایش ولتاژ رخ می دهد باعث تقویت و تضعیف ولتاژ می شود. دستگاه های استابلایزر براساس تکنولوژی ساخت به سه دسته ترانس رله ای (سوئیچینگ یا پله ای)، استابلایزر سروو موتوری و استابلایزر استاتیک اشاره نمود. از دقیق ترین نوع دستگاه تثبیت کننده ولتاژ، استابلایزر استاتیک یا IGBT است که استفاده از برای تجهیزات برقی حساس کاربرد دارد و همچنین طول عمر این نوع دستگاه تثبیت کننده ولتاژ نسبت به سایر دستگاه های استابیلایزر بیشتر می باشد. برای خرید استابلایزر خود براحتی می توانید از مراکز خرید که در استان و شهرستان های زیر واقع شده، محصولات گلداستار GOLDSTAR کره را خریداری نمایید.
- استابلایزر توان بالا در استان آذربایجان شرقی (شهرستان تبریز)
- ترانس اتوماتیک برق در استان فارس (شهرستان شیراز)
- ترانس محافظ برق خانگی در استان قزوین (شهرستان قزوین)
- استابلایزر تک فاز در استان آذربایجان غربی (شهرستان ارومیه)
- نمایندگی استابلایزر برق در استان اردبیل (شهرستان اردبیل)
- نمایندگی استابلایزر ولتاژ در استان اصفهان (شهرستان اصفهان)
- استابلایزر سه فاز در استان البرز (شهرستان کرج)
- دستگاه استابیلایزر در استان ایلام (شهرستان ایلام)
- استابلایزر خانگی در استان بوشهر (شهرستان بوشهر)
- ترانس استابلایزر در استان تهران (شهرستان تهران)
- استابلایزر اینورتر در استان زنجان (شهرستان زنجان)
- ترانس برق خانگی در استان سیستان و بلوچستان (شهرستان زاهدان)
- استابلایزر 10 کیلو ولت آمپر در استان چهارمحال و بختیاری (شهرستان شهرکرد)
- تثبیت کننده ولتاژ کولر گازی در استان مازندران (شهرستان ساری)
- استابلایزر اتوماتیک در استان خراسان جنوبی (شهرستان بیرجند)
- استابلایزر 5 کیلو ولت آمپر در استان خراسان شمالی (شهرستان بجنورد)
- ترانس اتوماتیک سه فاز در استان مرکزی (شهرستان اراک)
- استابلایزر تکفاز در استان خراسان رضوی (شهرستان مشهد)
- دستگاه تثبیت کننده ولتاژ برق در استان خوزستان (شهرستان اهواز)
- استابلایزر تثبیت کننده ولتاژ در استان سمنان (شهرستان سمنان)
- ترانس تقویت برق خانگی در استان قم (شهرستان قم)
- دستگاه استابلایزر برق در استان کردستان (شهرستان سنندج)
- استابلایزر خانگی در استان کرمان (شهرستان کرمان)
- ترانس تثبیت کننده ولتاژ در استان کرمانشاه (شهرستان کرمانشاه)
- انواع استابلایزر در استان کهکیلویه و بویراحمد (شهرستان یاسوج)
- ترانس محافظ برق یخچال ساید در استان هرمزگان (شهرستان بندرعباس)
- استابلایزر سروو در استان گلستان (شهرستان گرگان)
- ترانس اتوماتیک برق خانگی در استان لرستان (شهرستان خرم آباد)
- استابلایزر کولر گازی در استان گیلان (شهرستان رشت)
- ترانس اتوماتیک استابلایزر در استان همدان (شهرستان همدان)
- تثبیت کننده ولتاژ خانگی در استان یزد (شهرستان یزد)
انواع استابلایزر را براساس تکنولوژی ساخت و کاربرد
استابلایزر رله ای (Relay stabilizer )
از ساده ترین نوع دستگاه های استابلایز رله ای (سوئیچینگ یا پله ای) است که برای جبران نوسانات و اصلاح ولتاژ از فناوری رله تعبیه شده در آن استفاده می کند. این دستگاه ترانس رله ای قادر است که ولتاژ و جریان برق را به صورت پله ای اصلاح کند و جریان ولتاژ را در یک بازه ثابت نگه می دارد. به همین دلیل از دقت کمتری برخوردار است و استفاده از این ترانس رله ای عموما در مصارف خانگی و کسب و کارهای کوچک کاربرد دارد.

ترانس برق خانگی / استابلایزر رله ای
استابلایزر سروو موتوری (Motor servo stabilizer )
یکی از پیشرفته ترین دستگاه های استابیلایزر، تثبیت کننده ولتاژ سروو موتوری است که برای اصلاح ولتاژ برخلاف استابلایزر رله ای، از سروو موتور استفاده می کند. سروو موتور در واقع یک قطعه ی الکترونیکی است که می تواند با کنترل ولتاژ ورودی آن را بر روی یک عدد ثابت نگه دارد. این نوع دستگاه تثبیت کننده ولتاژ برق در مقایسه با ترانس رله ای برای اصلاح و تثبیت ولتاژ از دقت بیشتری برخوردار است و استفاده از آن برای تجهیزات برقی حساس و همچنین در مکان هایی که از برق سه فاز استفاده می کنند، کاربرد دارد.

استابلایزر سروو موتوری
استابلایزر استاتیک (Static voltage stabilizer )
یکی از بروزترین و دقیق ترین ترانس برق تثبیت کننده ولتاژ موجود در بازار است که با بهره گیری از کلید های هوشمند (IGBT) می تواند از نوسانات و اختلالات برق شهری جلوگیری کرده و ولتاژ خروجی را بر روی ولتاژ 220 ولت برق شهری تثبیت نماید. استابلایزر استاتیک نسبت به دو دستگاه قبلی (استابلایزر رله ای و سروو موتوری )، در تشخیص نوسانات برق و رفع آن از سرعت و دقت بالایی برخوردار است و همین امر باعث افزایش طول عمر دستگاه استابیلایزر و دستگاه های متصل به آن شده و در بالا رفتن کارایی و راندمان دستگاه تاثیر گذار است و احتمال خرابی و استهلاک دستگاه را کاهش می دهد. از این استابلایزر استاتیک می توان برای دستگاه های حساس مانند ماینرها یا دستگاه های صنعتی پرمصرف استفاده نمود.

استابلایزر استاتیک
ویژگی های یک ترانس اتوماتیک خوب
- محافظت در برابر افزایش بیش از حد ولتاژ
- محافظت از لوازم برقی در برابر صاعقه
- محافظت از لوازم برقی با جبران افت ولتاژ تا 145 ولت
- دارای مدار تأخیر برای محافظت بیشتر از تجهیزات برقی حساس
- قابلیت تنظیم حساسیت دستگاه متناسب با شرایط برق ورودی و بار
- مجهزبه صفحه نمایش دیجیتال برای نمایش ولتاژ ورودی و وضعیت کاری
نقش ترانس اتوماتیک چیست؟
در مورد نقش ترانس اتوماتیک می توان گفت که این ترانس های رله ای برای جلوگیری از نوسانات برق و اصلاح ولتاژ برق شهری و همچنین محافظت از تجهیزات برقی حساس نیز کاربرد دارد. این ترانس برق خانگی با بهره بردن از سیستم میکروپروسسوری می تواند به صورت هوشمند ولتاژ ورودی را در محدوده ولتاژ مشخص تنظیم کرده و اگر ولتاژ از بازه تعیین شده افت یا افزایش پیدا کند، دستگاه را قطع کرده و با تاخیر 180 ثانیه ای دوباره ولتاژ را تنظیم و به تجهیزات برقی متصل می کند. نقش این ترانس اتوماتیک علاوه بر اصلاح و جبران افت ولتاژ باعث کاهش جریان برق مصرفی، طولانی شدن عمر دستگاه ها و عملکرد بهتر تجهیزات برقی می شود.
خواهشمند است، برای خرید تثبیت کننده ولتاژ خانگی با بهترین کیفیت و قیمت مناسب با شماره تلفنی که در قسمت زیر درج شده با کارشناسان مجرب ما در بخش فروش جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.
مزایای استفاده از استابلایزر
- تثبیت برق شهر: نوسانات موجود در برق شهری از جمله عواملی است که باعث خرابی دستگاه های الکتریکی می شود. به همین دلیل استفاده از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ برق می تواند با تثبیت کردن ولتاژ باعث طولانی تر شدن عمر و راندمان دستگاه های مصرف کننده شود.
- محافظت در مقابل اتصال کوتاه: اگر اختلالی در اتصال خروجی و یا مدارات داخلی استابلایزر رخ دهد، دستگاه بلا فاصله به صورت خودکار از طریق میکروکنترلر، خروجی را قطع کرده و مانع از ایجاد هرگونه مشکل و ایراد برای دستگاه های مصرف کننده می شود.
- کاهش هزینه مصرف برق: نوسان و یا افت ولتاژ برق شهری از عمده عواملی است که باعث اختلال در عملکرد تجهیزات الکتریکی شده و باعث پایین آمدن کارایی و راندمان دستگاه می شود. از این رو با استفاده از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ می توانید علاوه بر افزایش کارایی و راندمان دستگاه به میزان قابل توجهی در مصرف برق صرفه جویی کنید.

مزایا استابلایزر
تفاوت استابلایزر سروو موتوری با رله ای
استابلایزر سروو موتوری و رله ای از پرکاربرد ترین تکنولوژی های تثبیت کننده ولتاژ محسوب می شوند. تثبیت کننده ولتاژ سروو موتوری با بهره بردن از سروو موتور و سیسیتم میکرو پروسسوری، کنترل دقیقی بر ولتاژ خروجی دارند. در حالی که در ترانس رله ای از رله یا میکرو کنترلر تعبیه شده، ولتاژ خروجی را تنظیم و تثبیت می کند. از دیگر تفاوت استابلایزر رله ای با سروو موتوری می توان به سرعت عملکرد بالای ان اشاره نمود. در صورتی که استابلایزر سروو موتوری از دقت و راندمان بالاتری برخوردار است. از تثبیت کننده ولتاژ رله ای برای دستگاه های کم ارزش تر استفاده می شود، در حالی که استابلایزر سروو موتوری برای تجهیزات برقی حساس و گران قیمت مناسب است. هزینه کمتر، عملکرد بدون نویز و قابلیت اطمینان بالا از دیگر ویژگی های استابلایزر رله ای محسوب می شود.
از کجا استابلایزر و یا ترانس اتوماتیک بخریم؟
شرکت فنی و مهندسی راد الکتریک، یکی از تأمین کنندگان با سابقه دستگاه های استابلایزر و ترانس اتوماتیک گلداستار کره (Goldstar) است که با بیش از 50 سال در این زمینه فعالیت می کند. اگر قصد خرید استابلایزر با گارانتی اصالت کیفیت کالا و خدمات پس از فروش را دارید، این مجموعه همیشه آماده خدمت رسانی به شما دوستان عزیز در سراسر ایران می باشد. شما می توانید علاوه بر خرید محصولات با کیفیت، از مشاوره و راهنمایی کارشناسان مجرب ما در بخش فروش بهره مند شوید تا بهترین استابلایزر خانگی و صنعتی مورد نیازتان را خریداری نمایید. متخصصان و کارشناسان ما همیشه آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند تا در خرید دستگاه استابلایزر، بهترین گزینه را متناسب با نیازهای شما پیشنهاد دهند. دستگاه های استابلایزر گلداستار کره (Goldstar) و ولتاک ژاپن (Voltac) به عنوان رتبه برتر در بازار، به دلیل کیفیت و اصالت کالا، از بهترین استابلایزرهای یونیورسال به شمار می روند.

چرا باید از استابلایزر استفاده کنیم
سخن پایانی
در این مقاله، تفاوت استابلایزر و ترانس اتوماتیک و همینطور درباره ماهیت هر یک از دستگاه های تثبیت کننده ولتاژ مورد بررسی قرار گرفته است. عملکرد و کارایی این دو دستگاه شباهت زیادی به یکدیگر دارند و تنها از نظر ساختار تکنولوژی با هم متفاوت می باشند. استابلایزر برای کنترل دقیق ولتاژ خروجی با دقت 1 درصد استفاده می شود، در حالی که ترانس اتوماتیک با استفاده از تکنولوژی رله ای، قابلیت تنظیم جریان خروجی با دقت کمتری را داشته و ولتاژ خروجی را در محدوده ای مشخص ثابت نگه می دارد. نکته دیگری که باید به آن توجه کرد، این است که ترانس نسبت به استابلایزر با سرعت کمتری عمل می کند و استفاده از آن معمولا در منازل مسکونی و کسب و کارهای کوچک به کار می رود. در حالی که استابلایزر بیشتر برای مصارف صنعتی کاربرد دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان مجموعه راد الکتریک، می توانید با آن ها در ارتباط باشید و بهترین استابلایزر یا ترانس متناسب با نیاز خود را خریداری نمایید.
دستگاه الکتریکی تثبیت کننده ولتاژ چیست؟
درود برشما، عرض ادب
تثبیت کننده ولتاژ یک دستگاه الکتریکی است که بدون توجه به تغییرات ولتاژ ورودی یا ورودی، ولتاژ ثابتی را در پایانه های خروجی خود به بار می رساند. از تجهیزات یا ماشین آلات در برابر ولتاژ بیش از حد، ولتاژ پایین و سایر نوسانات ولتاژ محافظت می کند.
با سپاس از شما، بابت اطلاعات مفید و جامعی که در رابطه با دستگاه تثبیت کننده ولتاژ در اختیارم قرار داده اید.
سلام وقتتون بخیر استابلایزر میخواستم
قبلش چند تا سوال داشتم
من میخوام کارآگاه بلوک زنی با دستگاه تک فاز راه بندازم
حدودا ۲۰۰متر تا کنتور تک فاز فاصله داره
وبرق تا اونجا برسه ۱۱۰ ولت میشه
بنظر شما استابلایزر جواب کار من میده؟
درود برشما، عرض ادب بی زحمت به چند نکته اشاره کنید و پاسخ سوال ما رو بدهید:
ابتدا بفرمایید جنس سیم و یا نوع کابلی که استفاده کرده اید چیست؟
سپس بفرمایید تعداد و توان مصرفی دستگاه های بلوک زنی شما چه قدر است و آیا قرار است دستگاه های دیگری در کنار آن کار کند یا خیر؟
سلام و عرض ادب از سیم افشان آلومینیومی 2 در 5/2 استفاده کردم و سه دستگاه بلوک زنی می باشد و توان مصرفی هر دستگاه هم 10 آمپر می باشد.
درود برشما، عرض ادب
مجموع جریان مصرفی شما 30 آمپر بار موتوری می باشد برای فاصله 200 متر از کنتور تا مصرف کننده، اگر میخواهید از کابل الومینیومی استفاده کنید باید کابل 2 در 25 باشد و اگر میخواهید از کابل مسی استفاده کنید باید کابل 2 در 16 باشد تا بتوانید بدون افت جریان، 30 آمپر بار موتوری را از آن عبور دهید سپس اگر توانستید مصرف جریان / آمپر دستگاه های بلوک زنی خود را تا مرز 27 آمپر کنترل کنید میتوانید از استابلایزر تک فاز گلداستار توان 10 کیلو ولت آمپر استفاده کنید در غیر این صورت حتما باید از استابلایزر توان 15 کیلو ولت آمپر استفاده کنید که اگر هم در آینده مصرف کننده جدیدی داخل مدار برق شما اضافه شد احتمال خرابی و از کر افتادگی استابلایزر سروو موتوری گلداستار شما کمتر باشد.
خواهشمند است دستگاه استابلایزر گلداستار خود را خارج از محیط کاری خود و به دور از گرد و غبار، نور مستقیم خورشید و بارندگی در درون یک اتاقکی که تبادل هوا و درو گرما را داشته باشد نصب نمایید و حتما توجه نمایید که فیوز کنتور شما فیوز بار روشنایی نباشد فیوز بار موتوری باشد.
با سپاس از راهنمایی مفید و کاملتون که در اختیار بنده گذاشتید.
سلام وقت بخیر
ممکنه در مورد خرید ترانس خانگی بنده رو راهنمایی بفرمائید؟ متشکرم
نزدیک به یکماه است از ساعت ۱۲ تا ۶ بعدازظهر ولتاژ برق ما ۱۸۰هستش و اداره برق و کسی پاسخگو نیست. و محافظ هم مدام برق منزل رو قطع می کنه. پیشنهاد شما چیه؟
درود برشما، عرض ادب
معمولا از دستگاه های ترانس برق خانگی رله ای گلداستار برای مصارف خانگی استفاده میشود به این دلیل که نیاز به دستگاهی با دقت ولتاژ خروجی خیلی بالا نمی باشد مگر این که تجهیزات حساسی داخل آن خانه مسکونی نصب شده باشد و یا اینکه تعداد مصرف کننده های برقی توان بالا در آن منزل مسکونی زیاد باشد که به ناچار باید از دستگاه های استابلایزر سروو موتوری گلداستار با توان بالاتر استفاده شود که این نوع استابلایزرها به نسبت دستگاه های ترانس برق خانگی رله ای، ولتاژ خروجی با دقت بالاتری به دستگاه های مصرف کننده برقی تزریق می کنند.
نیاز به توضیح است به دلیل این که دستگاه های ترانس برق خانگی رله ای درصد خطای ولتاژ خروجی آنها بین 8 الی 10 درصد می باشد و درصد خطای ولتاژ خروجی دستگاه های استابلایزر سروو موتوری بین 1 الی 5 درصد می باشد اختلاف مبلغی هول و حوش 30 درصد را دارد یعتی تقریبا دستگاه های استابلایزر رله ای به نسبت دستگاه های استابلایزر سروو موتوری 30 درصد ارزانتر است.
ولی باید به این موضوع دقت کنید، ترانس برق خانگی که خریداری میکنید هرچه قدر محدوده ولتاژ ورودی آن دستگاه بیشتر باشد بهتر است به عنوان مثال محدوده ولتاژ ورودی دستگاه های استابلایزر تک فاز گلداستار جهت تثبیت ولتاژ بین 140 الی 260 ولت می باشد و محدوده ولتاژ ورودی دستگاه های استابلایزر سه فاز گلداستار جهت تثبیت ولتاژ بین 277 الی 430 ولت می باشد.
سلام روز بخیر، یه محافظ یخچال دارم وقتی کلید رو میزنم، چراغ قرمز روشن میشه و چشمک میزنه بعد حدودا ۳۰ ثانیه چراغ سبز روشن میشه و همزمان با چراغ قرمز در حالت روشن بصورت چشمک زن کار می کنن ولی دوچراغ زرد قطع بالا و پایین اصلا کار نمی کنن علتش چیه؟
درود برشما، عرض ادب
معمولا اتصالی در مدار و یا خرابی آی سی محافظ یخچال می تواند عامل همچین خرابی هایی باشد.
تفاوت بین محافظ ولتاژ و تثبیت کننده ولتاژ چیست؟
درود برشما، عرض ادب
محافظ ولتاژ برق برای محافظت از رایانه و سایر لوازم الکترونیکی و لوازم خانگی در برابر افت و افزایش بیش از حد ولتاژ، طراحی و ساخته شده است.
تثبیت کننده ولتاژ برق یک ترانسفورماتور الکترومکانیکی است که ولتاژ خروجی خود را تا +/- 20% برای واریانس های ورودی توان خاص تنظیم می کند در حالی که نسبت ولتاژ خروجی به بار ثابت می ماند.