مقالات استابلایزر

تفاوت استابلایزر و محافظ برق

استابلایزر،تفاوت استابلایزر با محافظ برق
4.5/5 - (14 امتیاز)

مقدمه

 امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ویژگی های منحصربه فردی که در دستگاه های استابلایزر گنجانده شده می تواند نوسانات برق شهری و پرش های لحظه ای که در فاصله ی 1 میلی ثانیه رخ می دهد را تشخیص داده و از صدمه دیدن هرگونه تجهیزات برقی حساس جلوگیری نماید. محافظ برق و استابلایزر (Stabilizer) دو دستگاه الکتریکی متفاوت از هم هستند که استفاده از آن برای تجهیزات حساس مناسب می باشد. برای بیان تفاوت استابلایزر و محافظ برق، بهتر است که با کارایی و نوع دستگاه آشنا شوید تا راحت تر بتوانید برای لوازم برقی خود تصمیم بگیرید. استابلایزر ولتاژ در واقع دستگاهی است که با قرار گرفتن در مسیر جریان ورودی برق به بهترین شکل ممکن می تواند از نوسانات موجود در برق شهری را کنترل کرده و با اصلاح آن برقی سالم و پایدار را در اختیار تجهیزات برقی حساس قرار می دهد. در صورتی که محافظ برق دارای یک برد الکتریکی است که با وجود نوسان و یا تغییرات ولتاژ، جریان برق را قطع کرده و پس از تاخیری کوتاه برق متصل به تجهیزات برقی را مجددا وصل می کند. برای آشنایی بهتر این موضوع، در این مقاله در مورد استابلایز چیست و تفاوت ترانس و محافظ برق و کاربرد هایش توضیح داده شده که توصیه می شود با دقت مطالعه نمائید.

آنچه در این بخش مطالعه خواهید نمود:

تفاوت استابلایزر و محافظ برق | فرق استابلایزر با محافظ برق

از استابلایزر گلداستار (Stabilizer) یا دستگاه تثبیت کننده ولتاژ جهت تنظیم و کنترل سطح ولتاژ خروجی استفاده می شود که با جلوگیری از نوسانات برق به تجهیزات حساس از سوختن و یا نیم سوز شدن دستگاه ها محافظت می کند و برقی ثابت و پایدار را در اختیار آنها  قرار می هد. در حالی که محافظ برق تنها با قطعی برق می تواند از صدمه دیدن تجهیزات برقی جلوگیری نماید و پس از تاخیری کوتاه در مدار، مجددا برق مورد نیاز دستگاه را وصل می کند. از این رو استفاده از دستگاه استابلایزر می تواند یک محافظ الکترونیکی بسیار مطمئن برای لوازم برقی حساس به شمار رود. از اصلی ترین تفاوت استابلایزر با محافظ برق در این است که استابیلایزر، قابلیت تصحیح ولتاژ برق ورودی را داشته ولی محافظ برق فاقد اصلاح ولتاژ برق بوده و تنها با قطعی برق می تواند از دستگاه های برقی محافظت نماید و تاثیری بر روی ولتاژ ندارد.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

تفاوت‌ ترانس و محافظ برق

از مهمترین تفاوت ترانس و محافظ برق را می توان به تنظیم و کنترل ولتاژ اشاره نمود. ترانس برق خانگی دارای یک فناوری خاص هستند که می توانند برق ورودی اکثر ساختمان ها را کنترل نمایند. اما عملکرد محافظ برق متفاوت از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ است که در واقع می تواند هنگام افت ولتاژ، ولتاژ‌های ضعیف را در حد ولتاژ 220 ولت تنظیم نماید. به همین خاطر به هیچ عنوان نمی توانید از محافظ‌ های برق برای محافظت و بهینه سازی دستگاه‌ های صنعتی استفاده نمائید، زیرا توانایی مقابله با ولتاژهای بالا را ندارند. از دیگر تفاوت استابلایزر و محافظ برق، مدیریت جریان‌ های الکتریکی است. محافظ برق دارای یک مدار تاخیر است که با پس از تاخیری کوتاه، جریان برق دستگاه های برق را وصل می کند. در حالی که دستگاه استابیلایزر در کسری از ثانیه می تواند باعث کنترل و تنظیم جریان و ولتاژ برق خروجی شود.

از تفاوت های بارز ترانس و محافظ برق، در قیمت آن هاست. قیمت دستگاه ترانس استابلایزر در مقایسه با محافظ برق، بیشتر است، چرا که نوع تکنولوژی به کار رفته در آن، نحوه تنظیم و کنترل جریانات بر کیفیت و عملکرد محصول تاثیر زیادی دارد.

 

 

استابلایزر،مزایا استابلایزر،استابلایزر برق

 

 

مقایسه استابلایزر با محافظ برق | محافظ برق بهتر است یا استابلایزر؟

همانطور که اشاره شد، هر دوی این تجهیزات دارای قابلیت های بسیار زیادی هستند و در صنعت برق نقش بسزایی را ایفا می کند. حال برای اکثر کاربران این سوال به وجود می آید که آیا محافظ برق بهتر است یا استابلایزر؟ در جواب به این سوال باید بگوییم دستگاه استابلایزر، زیرا با تصحیح ولتاژ برق می تواند از ورود نوسانات برق به داخل تجهیزات برقی حساس جلوگیری کرده و مانع از آسیب رساندن به تجهیزات برقی می شود. در حالی محافظ برق مجهز به یک برد الکتریکی است که به محض بروز اختلال و یا نوسان برق با قطعی جریان برق می تواند از صدمه دیدن تجهیزات الکتریکی محافظت کرده و پس از تاخیری کوتاه در مدار برق، اتصال را برقرار نماید. در ضمن باید بدانید که قطع و وصل شدن مکرر جریان برق هم به خودی خود تا حدودی برای دستگاه های برقی مضر می باشد. از بارزترین تفاوت محافظ برق با استابلایزر ولتاژ در این است که محافظ ولتاژ برای اتصال مجدد برق شهری به تجهیزات الکتریکی، دارای یک مدار تاخیر با زمان مشخص است اما نمی تواند یک محافظ مطمئن و ایمن برای دستگاه های برقی شما محسوب شود. در حالی که دستگاه های استابلایزر برق با ویژگی های خاص و برجسته ای که دارند، می توانند یک محافظ کامل و مطمئن برای تجهیزات برقی حساس شما محسوب شود.

استابلایزر چیست؟

استابلایزر (Stabilizer) یا دستگاه تثبیت کننده ولتاژ، دستگاهی است به محض بروز افت ولتاژ و یا افزایش ولتاژ بیش از حد به سرعت آن را اصلاح نموده و برقی پایدار و ثابت را برای تجهیزات برقی حساس فراهم می کند. از این تثبیت کننده ولتاژ متناسب با ولتاژ برق ورودی تک فاز و سه فاز جهت محافظت از دستگاه های برقی مورد استفاده قرار می گیرد. در ضمن باید بدانید که اگر به صورت مکرر افت ولتاژ و یا نوسانات برق رخ دهد باعث کاهش عمر دستگاه شده و ممکن است باعث خرابی و از کار افتادگی تجهیزات برقی شود و بابت تعمیر و یا تعویض قطعات دستگاه، هزینه های هنگفتی را به وجود آورد. پس برای جلوگیری از این نوع مشکلات بهتر است که از استابلایزر گلداستار (کره) که یکی از بهترین دستگاه های استابلایزر شرکت راد الکتریک است که همراه با گارانتی و خدمات پس از فروش به بازار عرضه شده، استفاده نمائید. از مزایای استفاده از دستگاه استبلایزر را می توان به موارد همچون : تثبیت جریان برق شهری، محافظت از دستگاه‌ها در برابر اتصال کوتاه، کاهش هزینه‌ های قبض برق در طولانی مدت و غیره اشاره نمود.

 

انواع استابلایزر

 

محافظ برق چیست؟

محافظ برق یا محافظ ولتاژ از دیگر دستگاه های الکتریکی هستند که با قطع برق یا پرش های ناگهانی و ولتاژ برق می تواند از لوازم برقی شما در برابر خرابی و یا سوختگی محافظت نماید. وظیفه محافظ برق در واقع جلوگیری از ورود نوسانات برق به تجهیزات برقی حساس می باشد. محافظ برق های مختلفی همراه با توان های متفاوت در بازار وجود دارند که شما می توانید براساس نیاز خود اقدام به خرید یکی از محافظ های برق نمائید.

در واقع محافظ برق دستگاهی است که با افت ولتاژ و یا افزایش بیش از حد ولتاژ، برق ورودی تجهیزات متصل شده به آن را به صورت خودکار قطع کرده و پس از ایجاد شرایط استاندارد در ولتاژ برق، قادر است که با تاخیری کوتاه در مدار الکتریکی مجددا برق مورد نیاز تجهیزات اتصالی را برقرار سازد. از وظایف محافظ ولتاژ این است که با قرارگیری در مسیر جریان ورودی برق می تواند از طریق سنسور خود در صورتی که مقدار ولتاژ و یا جریان مصرفی (آمپر) به هر دليلی مانند تغییرات ولتاژ، اتصال کوتاه، صاعقه و نوسانات ولتاژ و غیره که خارج از محدوده استاندارد ولتاژ برق قرار گیرد را شناسایی کرده و به صورت خودکار باعث قطعی برق دستگاه می شود. در غیر این صورت استفاده نکردن از محافظ برق، امکان آسیب رساندن به تجهیزات برقی شما وجود خواهد داشت.

خرابی ناشی از نوسان و یا پرش های ناگهانی ولتاژ برق می تواند کارایی دستگاه های برقی شما را مختل کرده و حتی ممکن است که هزینه های سنگینی را جهت تعمیر دستگاه های برقی متحمل شوید. به همین منظور می توانید با استفاده از یک محافظ برق یا محافظ ولتاژ و با صرف هزینه کمتر از خرابی و یا سوختگی تجهیزات برقی با ارزش خود جلوگیری نمائید. در ضمن هنگام خرید محافظ برق، این نکته را به خاطر داشته باشید که محافظ برق باید متناسب با دستگاه های الکتریکی شما انتخاب شود تا تحمل پذیرش میزان ولتاژ ورودی از سوی دستگاه شما را داشته باشد.

The-best-power-protector-Radelect

 

نکات مهم در خرید محافظ برق

از مهم ترین نکاتی که هنگام خرید محافظ برق مناسب برای دستگاه های برقی خود لازم است بدانید شامل موارد زیر می باشد:

1. استاندارد بودن ساخت آن

در ساخت و تولید محافظ برق باید از استاندارد های FCC و CE رعایت شده باشد. علاوه بر آن، باید جنس محافظ از مواد ضد آتش سوزی ساخته شده باشد.

2. طول سیم

در زمان خرید محافظ برق، باید دقت کنید که طول کابل محافظ ولتاژ، از فاصله ی دستگاه برقی تا پریز برق مناسب باشد.

3. فضای کافی برای اتصال دو شاخه ها

هنگام خرید محافظ ولتاژ باید دقت کنید که برای اتصال دو شاخه های دیگر، فضای کافی وجود داشته باشد.

4. مدت زمان پاسخ دهی آن

یعنی مدت زمان طول کشیدن شناسایی نوسان برق توسط محافظ ولتاژ. بهترین زمان پاسخ دهی محافظ برق کمتر از 1 نانو ثانیه می باشد.

5. امکان اتصال USB

در محافظ برق های جدید، تعدادی پورت USB وجود دارد که قابلیت شارژ کردن گوشی موبایل، تبلت و سایر دستگاه های الکتریکی را دارد. هنگام خرید محافظ برق از برخوردار بودن درگاه USB اطمینان حاصل نمائید.

6. تعداد خروجی

محافظ برقی را خریداری کنید که دارای چندین پریز برق یا سوکت خروجی باشد، زیرا فضای کافی برای اتصال به سایر دستگاه های الکتریکی فراهم می شود.

آیا محافظ برق ایمنی کامل را به وجود می آورد؟

اگر تصورتان از محافظ برق این است که از تجهیزات برقی شما به طور کامل محافظت می کند، سخت در اشتباه هستید. زیرا محافظ برق های معمولی موجود در بازار توانایی تثبیت ولتاژ را ندارند و تنها در زمان هایی که ولتاژ از محدوده استاندارد خود افت و یا افزایش پیدا می کند، می توانند برق اتصالی وسیله های برقی را به صورت خودکار قطع و وصل نمایند. انجام این کار باعث کاهش سوختگی دستگاه های الکتریکی تا حد زیادی می شود. اگر برای تجهیزات برقی گران قیمت خود می خواهید ولتاژی ثابت و بدون نوسان داشته باشید، بهتر است که از دستگاه استابلایزر برق یا تثبیت کننده ولتاژ استفاده نمائید. در بازار دستگاه های استابلایزر دارای انواع مختلفی اعم از رله ای، سرو موتوری و استاتیک هستند که محافظ قوی برای تجهیزات برقی گران قیمت به شمار می رود.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

انواع محافظ برق

  1. محافظ برق یخچال و فریزر
  2. محافظ برق لوازم صوتی و تصویری و کامپیوتر
  3. محافظ برق پکیج و کولر گازی
  4. محافظ برق پشت کنتور

تمامی محافظ های برق دارای عملکرد یکسانی هستند که وظیفه آن ها شناسایی نوسانات موجود در برق شهری، افت و یا افزایش ولتاژ بیش از حد می باشد. محافظ برق در بازار برای انواع دستگاه های برقی با میزان مصرف متفاوتی طراحی شده اند که شامل محافظ برق یخچال فریزر و پکیج، محافظ برق کامپیوتر و صوتی و تصویری، محافظ برق کولرگازی، محافظ برق لباسشویی و ظرف شویی، محافظ پاکنتوری برق و ….. می باشد. محافظ برق های موجود در بازار دارای مدل های مختلفی هستند که اغلب به صورت چند راهی به فروش می رسد.

 

انواع محافظ برق،استابلایزر،انواع محافظ برق ولتاژ

 

انواع محافظ ولتاژ برق کولر گازی

  • محافظ برق کولر گازی سه شاخه ( 2 شاخه همراه ارت ضخیم )
  • محافظ برق کولر گازی 2 شاخه معمولی ( غیر کتابی )

محافظ برق انواع کولرها مانند اسپلیت، کولر آبی، کولر گازی پنجره ای، چیلر خانگی، کولر چیلر، چیلر گازی و …. عموما مشترک هستند. از مهمترین تفاوت بین محافظ برق را می توان به توان و آمپر آن اشاره نمود که در هنگام انتخاب و خرید محافظ برق کولر، باید به آن دقت کنید. میزان حداکثر جریان برق قابل تحمل در انواع محافظ برق کولر گازی تا 30 آمپر می باشد. توان کولر گازی را برحسب واحد BTU بیان می کنند. میزان زمان تاخیر در محافظ کولر گازی معمولا بین 210 تا 240 ثانیه می باشد.

نکاتی که هنگام خرید محافظ کولر گازی باید رعایت شود

  • به علامت استاندارد ملی ایران در زمان خرید محافظ برق توجه شود، زیرا معتبر بودن کالا را نشان می دهد.
  • داشتن زمان تاخیر در محافظ کولر گازی یک گزینه مهم است تا در زمان قطع و وصل شدن برق، یک دفعه برق به کولر نرسد تا موجب شوک الکتریکی در آن شود.
  • محافظ کولر گازی باید به کلید قطع و وصل دستی مجهز باشد.
  • میزان ظرفیت تحمل جریان برق، تا بیش از 30 آمپر را در مشخصات فنی خود داشته باشد.
  • در مشخصات آن عبارت محافظ ولتاژ یا محافظ برق به فارسی یا انگلیسی مانند surge protection ، fused strip یا Interrupter Switch قید شده باشد.
  • میزان زمان پاسخگویی در محافط برق کولر گازی باید حدود 1 نانو ثانیه یا سریع‌ تر نوشته شده باشد.

محافظ کولر گازی

با افزایش دما و گرم تر شدن هوا به خصوص در مناطق گرمسیری استان های جنوبی و شمالی کشور در فصل بهار و تابستان، برای بهبود سرمایش درون تمام منازل می توانیم کولر گازی استفاده کنیم. البته با پیشرفت تکنولوژی نسل جدید کولر گازی اسپیلیت به بازار عرضه شده است که توان بالاتر و کیفیت بهتر و البته مصرف انرژی کمتر از مزایای محافظ کولر گازی می باشد.

کولر گازی یکی از جدید ترین تکنولوژی های نسل جدید است که در بازار با عنوان های اسپیلیت/ اسپلیت، چیلرگازی، کولر گازی پنجره ای، کولر چیلر می شناسند. با گرم تر شدن هوا و افزایش دما به خصوص در مناطق گرمسیری، استفاده از کولر گازی از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد. از مزایای کولر گازی یا اسپلیت را می توان به توان بالاتر، کیفیت بهتر و مصرف انرژی کمتر اشاره نمود.

اهمیت استفاده از محافظ کولر گازی

همانطور که می ‌دانید نوسانات موجود در برق شهری یکی از عمده ترین عواملی هستند که باعث خرابی یا از کار افتادگی دستگاه های برقی مانند کولرگازی یا اسپیلت می شود. به همین ترتیب، بهتر است که برای جلوگیری از این مشکلات، از یک محافظ برق یا محافظ ولتاژ مخصوص کولر گازی در تمامی منازل،دفاتر و یا ادارات استفاده نمائید. محافظ کولر گازی یک وسیله الکتریکی است که جلوگیری از نوسانات برق و خطرات ناشی از آن و افزایش طول عمر از دیگر وظایف اصلی آن محسوب می شود. در ضمن حتما توجه کنید که محافظ برق کولرگازی از زمان تاخیر 210 تا 240 ثانیه ای برخوردار باشد. کولری گازی یکی از پر مصرف ترین دستگاه های الکتریکی در خانه و یا ادارات است که خرابی یکی از قطعات آن ممکن است که هزینه های سنگینی را جهت تعمیر و یا تعویض آن برای شما به بار آورد. با خرید یک محافظ کولر گازی یا اسپیلیت خوب و با کیفیت می توانید از سوختن و یا نیم سوز شدن قطعات کولر گازی جلوگیری نمائید.

تفاوت محافظ برق یخچال با صوتی وتصویری

تنها تفاوت محافظ برق یخچال با محافظ صوتی و تصویری در زمان تاخیر اولیه آن است و از نظر فنی هیچگونه تفاوتی باهم ندارند. یعنی ساختار، قطعات و طرح مداری در هر دو استفاده شده است. برای محافظ یخچال زمان تاخیر حدود 235 ثانیه یا بین 3 تا 5 دقیقه ولی محافظ لوازم صوتی تصویری 90 ثانیه یا کمتر می باشد. در این صورت اگر از محافظ برق یخچال به جای محافظ برق لوازم صوتی تصویری یا کامپیوتر استفاده شود، تنها تفاوت در تاخیر برق ورودی است که زمان بیشتری صرفمی شود تا اتصال برقرار گردد. 

اهمیت زمان بیشتر برای این است که هنگام رخ دادن نوسان و یا افت ولتاژ در شبکه برق شهری، باعث قطعی برق شده و انرژی زیادی برای برقراری اتصال وجود داشته باشد. شرکت توزیع برق شهریف بار زیادی را به مدار ارسال می کند و این فشار زیاد در شبکه برق شهری، باعث ریست و قطع شدن برق می شود. یعنی برق در حدود 1 یا 2 دقیقه و یا شاید کمتر وصل و دوباره قطع شود. 

تفاوت محافظ برق با محافظ برق صوتی و تصویری

 

قیمت محافظ کولر گازی

برای قیمت محافظ کولر گازی فاکتورهای بسیاری وجود دارند که جنس، کیفیت، امکانات، برند و … از مهمترین آنها محسوب می شود.

  • جنس

جنس و استحکام محافظ کولر گازی، از مهم ترین مواردی است که بر قیمت محافظ کولر گازی تاثیر می گذارد. قیمت محافظ فلزی کولر گازی نسبت به محافظ‌ برق هایی که از جنس پلاستیک ساخته اند، بالاتر است.

  • کیفیت

کیفیت محافظ کولر گازی از موارد مهمی است که در وسیله های برقی محسوب می شود. اگر این وسیله الکتریکی (محافظ برق) کیفیت مناسبی نداشته باشد، احتمال وقوع خطرات زیادی وجود دارد.

  • امکانات

منظور از امکانات، مزایای بیشتری است که شامل اکثر محافظ برق های کولر گازی می باشد. برای مثال، محافظ فلزی سه فاز نسبت به تک فاز، گران قیمت‌ تر است.

  • برند

سابقه کاری، نوع برند یک فروشگاه به صورت غیر مستقیم بر قیمت محافظ کولر گازی تاثیرگذار است.

راهنمای خرید محافظ برق

در این قسمت شما رو با نکته های مهم و کاربردی برای خرید محافظ برق راهنمایی خواهیم کرد تا خریدی مطمئن و هوشمندانه با توجه به نیازتان محافظ الکترونیکی مناسب را انتخاب کنید.

  • تعداد پورت‌های خروجی محافظ برق را درست انتخاب کنید.

تعداد درگاه خروجی محافظ های برق در بازار شامل محافط برق های ۶ یا ۸ پورت و یا 12 پورت است که می توانید متناسب با نیاز خود انتخاب و خریداری نمائید. حتما هنگام خرید محافظ ولتاژ، دستگاه های الکتریکی مانند لپ تاپ، موبایل، تبلت، مانیتور، قهوه ساز، شارژر هندزفری که قرار است به محافظ برق متصل شوند، دقت نمائید. 

  • طول کابل محافظ برق

طول کابل محافظ برق از دومین نکاتی است که در زمان خرید باید به آن توجه کرد. هنگام خرید محافظ برق بهتر است، از محافظ هایی با طول کابل زیاد خریداری شود تا هنگام استفاده از آن دچار مشکل نشوید. 

  • قابلیت اتصال USB

در محافط برق های جدید، قابلیت اتصال USB یکی از مزیت های آن محسوب می شود. اگر از محافط برق هایی انتخاب نی کنید که مجهز به درگاه USB است می توانید به راحتی گوشی موبایل، تبلت و سایر دستگاه های دیجیتالی خود را شارژ نمائید. شما می توانید بدون نیاز به آداپتور شارژ تنها با استفاده از کابل شارژ، گوشی موبایل خود را در محل کار و منزل شارژ نمائید. علاوه بر گوشی موبایل می توانید تجهیزات متعددی را شارژ کنید.

  • دکمه خاموش و روشن محافظ  برق پورت چند راهی به صورت جداگانه و کلی

برای برخی از چند راهی ممکن است یک کلید خاموش و روشن برای قطع جریان تمامی خروجی‌ها به صورت همزمان داشته و یا برای هریک از خروجی ها کلید جداگانه ای جهت قطع جریان برق تعریف شده باشد. لازم به ذکر است که بدانید در بازار یکسری از چند راهی ها به صورت بیسیم طراحی شده اند که از طریق شبکه Wi-Fi امکان شارژ دستگاه های الکترونیکی به صورت بی سیم را دارد. 

  • داشتن درگاه آنتن های تلویزیون

برخی از محافظ برق برای آنتن های تلویزیون نیز درگاهی را در نظر گرفته اند و این می تواند بسیار مفید و یک نکته مثبت برای آن محافظ برق باشد.

  • نشان استاندارد و پشتیبانی از TVSS محافظ برق الکترونیکی دقت کنید.

در واقع داشتن نشان استاندارد می تواند یکی از فاکتور های مهم برای خرید یک محافظ برق به شمار رود. نکته تمامی محصولات معرفی شده در این راهنمای خرید محافظ برق نشان استاندارد را دریافت کرده اند. محافظ برق انتخاب شده باید حداقل استاندارد UL1449 (قابلیت حفاظت از مدار در برابر اضافه ولتاژ و جریان‌های آنی) را رعایت کند تا مطمئن شوید می‌تواند به خوبی از لوازم الکترونیکی شما محافظت کند.

  • جنس بدنه محافظ برق

یکی دیگر از فاکتور های بسیار مهم جنس بدنه محافظ برق است، شما سعی کنید که محافظی را خریداری نمایید که جنس آن بسیار محکم و ضد آتش باشد مانند حنس ABS.

  • داشتن گارانتی محصول محافظ برق

هر محصولی که گارانتی دارد می تواند قابل اعتماد باشد زیرا شرکت تولید کننده آن از کیفیت محصول خود مطمئن است.

  • نشان استاندارد و پشتیبانی از TVSS محافظ  برق الکترونیکی دقت کنید.

درواقع داشتن نشان استاندارد می تواند یکی از مهم ترین فاکتور برای خرید یک محافظ برق عالی باشد. نکته تمامی محصولات معرفی شده در این راهنمای خرید محافظ برق نشان استاندارد را دریافت کرده اند. محافظ برق انتخاب شده باید حداقل استاندارد UL1449 ( قابلیت حفاظت از مدار در برابر اضافه ولتاژ و جریان‌های آنی ) را رعایت کند تا مطمئن شوید می‌تواند به خوبی از لوازم الکترونیکی شما محافظت کند.

حتما بخوانید:  استابلایزر تلویزیون

محافظ ولتاژ چگونه کار می‌ کند؟

در شبکه برق شهری وجود نوسانات شدید برق می تواند باعث اختلال در عملکرد دستگاه های برقی شود. از این رو محافظ برق قادر است که به صورت خودکار جریان برق مصرفی را قطع کرده و از احتمال آسیب رساندن به لوازم برقی متصل به آن جلوگیری می کند. پس از تاخیری کوتاه در مدار، مجددا برق 220 ولت مورد نیاز تجهیزات برقی را برقرار می سازد. در محافط برق مدار اندازه گیری ولتاژ، فیوز‌، رله‌ و سایر قطعات الکترونیکی وجود دارد که به صورت خودکار کار می کنند. در واقع عملکرد محافظ برق زمانی است که ولتاژ برق شهری دچار افت و یا افزایش بیش از حد ولتاژ شود. 

مزایا محافظ برق

  • قیمت ارزان
  • تعمیرات آسان
  • ابعاد کوچک 
  • وزن کم

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

شبکه برق

ولتاژ میزان اندازه گیری پتانسیل انرژی الکتریکی است، به ویژه اختلاف در پتانسیل انرژی الکتریکی ( فشار برق ). هنگامی که ولتاژ برای حداقل 3 نانو ثانیه از حد معمول بالاتر رود، آن‌گاه شوک ( Surge ) نامیده می‌شود.

به مثال لوله آب برگردیم. اگر فشار آب داخل لوله بیش از حد زیاد شود، لوله خواهد ترکید. همین موضوع برای سیم کشی برق نیز صدق می‌کند. اگر ولتاژ سیم بیش از حد زیاد شود، به معنی اختلاف بسیار زیاد در پتانسیل انرژی الکتریکی از یک سر به سر دیگر، سپس جریان برق دچار شوک خواهد شد. این عمل موجب گرم شدن سیم شده و اگر به اندازه کافی گرما به اندازه کافی باشد، می‌تواند موجب آتش سوزی نیز شود.

پس محافظ ولتاژ یک وظیفه دارد؛ شناسایی ولتاژ بیش از حد و منحرف کردن الکتریسیته اضافی به سیم اتصال به زمین. به همین دلیل است که همه‌ی محافظ‌های ولتاژ باید دارای پین اتصال به زمین باشند (پین سوم روی دو شاخه محافظ یا اتصال‌های فلزی بالا و پایین روی آن) و به یک پریز دارای اتصال به زمین متصل شوند تا کارکرد درست خود را داشته باشند.

 

محافظ ولتاژ چگونه کاز میکند،استابلایزر،استابلایزر برق

 

چه زمانی باید از محافظ برق استفاده کنیم؟

اگر ولتاژ برق شهری افت شدید یا افزایش ناگهانی داشته باشد، یا موقعیت‌ هایی مانند رعد و برق‌ های شدید ایجاد شود، وظیفه محافظ برق این است که به وسیله سنسور خود این نوسانات برقی را شناسایی کرده و دستگاه را به طور خودکار قطع یا وصل کند؛ در غیر این صورت ممکن است آسیب‌ های جدی به وسایل برقی شما وارد شود.

خرید محافظ برق خوب

برای انتخاب یک محافظ برق با کیفیت بهتر است که به گارانتی دار بودن محصول توجه نمائید. هنگام خرید یک محافظ ولتاژ خوب و با کیفیت حتما باید دقت و حساسیت زیادی به خرج دهید، زیرا عدم استفاده از محافظ برق اورجینال و با کیفیت می تواند به دستگاه های برقی شما آسیب جدی وارد کند. برای خرید یک محافظ برق با کیفیت مواردی مانند تعداد سوکت ها، جنس، توان، ابعاد و طول کابل تاثیر گذار می باشد.

فرق محافظ الکتریکی با چند راهی

چند راهی دارای چند پریز برق است که امکان اتصال چندین دستگاه های برقی را فراهم می کند و در واقع کار آن محافظت از دستگاه های الکترونیکی نمی باشد و تنها قابلیت افزایش تعداد پریز را دارد. در حالی که محافظ برق وظیفه محافظت از دستگاه های الکترونیکی مانند ماشین لباسشویی و ظرفشویی، تلویزیون، کامپیوتر، یخچال و فریزر و سایر دستگاه های دیگر را در برابر نوسانات برق برعهده دارند. برای تشخیص محافظ برق با چند راهی در چراغ نشانگر آن است که به شما این امکان را می دهد تا بدانید محافظ ولتاژ شما به خوبی کار می کند یا خیر. در ساخت محافظ برق باید از استاندارد CE, FCC رعایت شده باشد، همچنین جنس بدنه آن باید از مواد مقاوم در برابر آتش سوزی ساخته شده باشد. میزان زمان پاسخ دهی یک محافظ ولتاژ باید 1 نانو ثانیه یا سریع ‌تر باشد.

استابلایزر،محافظ برق،محافظ ولتاژ،استابلایزر برق

 

دلیل نوسان برق چیست؟

طبق استاندارد IEEE 1559 نوسان برق به جریان، تغییرات ولتاژ و فرکانس موجود در شبکه برق گفته می شود. وقتی ولتاژ یا فرکانس در شبکه برق شهری دچار تغییراتی همچون افت و یا افزایش ناگهانی شود، به آن نوسان برق می گویند. این نوسانات برق ممکن است که باعث خرابی دستگاه های الکترونیکی شده و کارکرد آن ها را مختل نماید.

چه مواردی باعث نوسان ولتاژ می شود؟

از شایع ترین مشکلات موجود در سیستم توزیع برق، نوسان ولتاژ است که می تواند به دستگاه های الکتریکی شما خسارت جدی وارد کند. برای درک بهتر علت نوسان ولتاژ، باید توجه به عواملی که باعث بروز این مشکل می شود، مورد بررسی قرار گیرد.

1. بارهای ناپایدار

یکی از عوامل اصلی نوسان ولتاژ است. اگر در شبکه برق بارهای ناپایدار وجود داشته باشد در زمان روشن و یا خاموش شدن دستگاه های الکتریکی با توان بالا، نوسانات شدیدی ایجاد می کند، که باعث رخ دادن نوسانات ولتاژ می شود.

2. تغییرات بار مصرفی

از دیگر عواملی که باعث نوسان ولتاژ می شود، تغییرات ناگهانی در جریان بار مصرفی می باشد.

3. عیب در تولید برق

هرگونه عیب در سیستم تولید برق، مانند نقص در توربین ها، موتورهای الکتریکی و غیره می تواند منجر به نوسان ولتاژ شود.

4. اتصالات ضعیف

اتصالات ضعیف در شبکه برق، از جمله سیم ها و سوکت ها می تواند عاملی برای نوسان ولتاژ به شمار رود.

5. شرایط آب و هوایی

شرایط آب و هوایی اعم از طوفان, صاعقه، برق و یخ بندانريال حوادث طبیعی مانند خطوط برق شکسته و قطعی برق می توانند باعث تولید نوسان ولتاژ شود.

6. عوامل خارجی

مانند نویز های الکتریکی، سیگنال‌ های ناپایدار تلویزیون‌ها و رادیوها، اختلالات الکترومغناطیسی از منابع نزدیک و حتی تغییرات ولتاژ سیستم برق شهری همگی می توانند منجر به نوسانات برق شوند.

محافظ برق خانگی چیست و چه کاربردی دارد؟

در بازار انواع مختلفی محافظ برق وجود دارد که شما می توانید برحسب نوع تجهیزات الکتریکی مورد نیاز خود، محافظ برق مناسب و مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمائید. محافظ برق یا محافظ ولتاژ با توان های مختلفی طراحی و تولید شده اند که استفاده از آن می تواند از لوازم برقی شما مانند ماشین های لباسشویی و ظرفشویی، یخچال‌ و فریزرها، تلویزیون و لوازم صوتی تصویری، مودم و کامپیوتر و غیره محافظت نماید.

ارت ( Earth ) چیست و چه کاربردی دارد؟

ارت یا ارث (earth) در لغت به معنای زمین است که در صنعت برق به آن سیستم اتصال مستقیم به زمین گفته می شود. از مهمترین کاربرد ارت، جلوگیری از برق گرفتگی و آتش سوزی می باشد. استفاده از سیم ارت و طراحی سیستم ارتینگ، علاوه بر افزایش ایمنی، مانع از افزایش ناگهانی ولتاژ و خرابی دستگاه های برقی می شود. در ضمن یاد آور شویم که اگر روی سوکت یا پریز برق به جای دو سوراخ، سه سوراخ وجود داشت، به این معنی است که پریز به زمین متصل است و بار اضافی به زمین منتقل می گردد.

نکات مهم در مورد محافظ برق

  1. دقت شود جنس بدنه محافظ برق ABS يا همان ضد آتش باشد.
  2. مناسب است فيوز محافظ برق در دسترس باشد تا در صورتی که در اثر عبور بيش از حد شدت جريان فيوز آن بسوزد مصرف کننده به راحتی بتواند آن را تعويض نمايد.
  3. گارانتي تعويض محافظ برق يکی از مزايای يک محافظ برق خوب است که تضمين مي‌کند اين محافظ حداقل در طول مدت گارانتی به درستی کار مي‌کند.
  4. می توان با مشورت گرفتن از افراد آگاه در اين زمينه، از يک محافظ برق مشترک برای دستگاه ديگری هم استفاده نمود. مثلا معمولا از محافظ برق 2500 ولت آمپری با زمان تاخير 30 ثانيه و دامنه ی ولتاژ 170 تا 250 ولتی، برای وسايل صوتي و تصويری و پکيج، يخچال و فريزر، کامپيوتر و تلويزيون و مايکرو ويو، می توان استفاده کرد. 
  5. خوب است محافظ برق دارای کليد  on/off باشد.
  6. دقت کنید وجود يک محافظ برق قبل از ورود برق به تجهيزات الکتريکی فقط و فقط ايمنی تجهيزات الکتيريکی را بالا می برد و نه ايمني افراد را.
  7. اگر کودک خردسالی داريد، بايد از محافظ برقی استفاده کنيد که منافذ آن دارای محافظ پلاستيکی باشد تا فرزند شما نتواند اشياء را در داخل آن وارد نمايد.

محافظ های برق معمول در بازار که به وسایل برقی خانگی مثل تلویزیون و یخچال و… متصل می شود، وسیله ای است که ولتاژ برق شهر را مرتب اندازه گیری می کند و در صورتی که مقدار آن از یک حد مشخص بالاتر و یا از یک ولتاژ معین کمتر شد، مصرف کننده ( یخچال و تلویزیون و … ) را از برق شهر جدا می کند تا به وسیله آسیب نرسد.

بعضی از محافظ ها دارای یک مدار تاخیر می باشند که در صورت رفع قطع برق یا قرار گرفتن ولتاژ آن در محدوده مناسب، وسیله برقی را با اندکی تاخیر به برق شهر متصل می کند، این تاخیر باعث می شود فقط زمانی وسیله به برق شهر متصل گردد که برق شهر برای یک مدت مشخص در وضعیت پایدار و مناسب قرار داشته باشد.

 

محافظ برق،محافظ ولتاژ،استابلایزر،استابلایزر برق

بهترین روش تعمیر محافظ برق

اگر به هر دلیلی دستگاه محافظ برق شما نیاز به تعمیر دارد، برای تعمیر آن بهتر است از افرادی که در این زمینه تجربه دارند، کمک بگیرید. زیرا آنها به تمامی هشدارها و علائم محافظ برق آشنایی دارند و به راحتی می توانند مشکل محافظ برق را برطرف نمایند. برای تهیه یک محافظ برق توصیه می ‌شود از محافظی با کیفیت و خوب برای تجهیزات برقی خود خریداری کنید تا دیگر نیازی به تعمیر و تعویض نباشد.

علائم هشدار برای تعمیر محافظ برق

  • چراغ قرمز دستگاه تغییر نمی ‌کند.
  • پس از وصل شدن دستگاه به برق، محافظ عمل نمی ‌کند.
  • بعد از سبز شدن چراغ مجدد چراغ قرمز می ‌شود.
  • چراغ سبز می‌شود، ولی دستگاه خروجی ندارد.
  • بعد از سبز شدن چراغ دوباره دستگاه ریست می ‌شود.
  • چراغ قرمز چشمک می‌ زند و در این حالت باقی می‌ ماند. ( نه زرد می‌شود نه سبز)
  • بعد از اتصال محافظ به جریان برق محافظ بلافاصله روشن می‌ شود.
  • بعد از روشن شدن چراغ زرد تمام چراغ‌ ها خاموش می ‌شود.
  • تمام چراغ‌ های دستگاه به طور همزمان روشن می‌ شود.
  • هر کدام از این علائم بالا علت خرابی محافظ برق هستند که هشدار می‌ دهد، محافظ به تعمیر نیاز دارد.

به طور کلی تمام عیوب محافظ برق ( استابلایزر رله ای ) تقریبا شامل این موارد میشه که با ذکر علت عنوان می‌کنم :

  • همانطور که قبلا گفته بودیم بیشتر خازن سرامیک و LED اندیکتور خراب می‌ شود.
  • آی سی و دیگر قطعات به ندرت خراب می‌ شوند.
  • اگه خازن خراب شود یا مدار عمل نمی کند و یا قدرت جذب رله قطع می‌ شود. LED اندیکاتور خراب شود سیستم لود نمی شود یعنی هنگ کرده و لامپ سبز نمی شود.
  • رله خراب بشه مدار عمل کرده ولی خروجی نداریم.
  • آی سی خراب شود کلا سیستم خاموش و یا دو چراغ و یا تک چراغ ثابت می ماند.
  • ترانزیستور خراب شود ، رله عمل نکرده و ولتاژ میخوابد و سیستم تک چراغ و یا بدون خروجی می ماند.
  • دیود زنر خراب شود ولتاژ بالا رفته و خازن 25 یا 35 ولت باد کرده و سیستم عمل نمی کند.
  • خازن های اطراف آی سی خراب شوند مدار تغییر تایم داده و یا اصلا عمل نمی کند.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

تفاوت استابلایزر با محافظ ولتاژ کدامند؟

اگر چه هر دو این سیستم برای محافظت از تجهیزات الکتریکی به کار می رود ولی دارای تفاوت هایی است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم. محافظ برق در مواقعی که افت و یا افزایش جریان برق وجود دارد و یا  شوک های الکتریکی ممکن است لوازم برقی را دچار ایراداتی کند به صورت خودکار جریان برق را قطع کرده و باعث حفظ و ایمنی تجهیزات برقی می گردد. استابلایزر، یک دستگاه تثبیت کننده ولتاژ برق است که در صورت بروز نوسان و یا پرش های لحظه ای می تواند از تجهیزات برقی خانگی و صنعتی شما محافظت نماید. از مهم ترین تفاوت استابلایزر با محافظ برق عبارت اند از:

1. اصلاح ولتاژ

قطع کردن جریان برق و اصلاح ولتاژ یکی از تفاوت های بارز محافظ با استابلایزر ولتاژ است که هر دو برای جلوگیری از آسیب دیدن دستگاه های الکتریکی به کار می رود.

2. تثبیت برق شهری

به دلیل نوسان موجود در برق شهری با استفاه از دستگاه استابلایزر می توانید با تثبیت ولتاژ به میزان قابل توجه ای عمر و کارایی تجهیزات برقی مصرف کننده را افزایش دهید.

3. محافظت در مقابل اتصال کوتاه

دستگاه استابلایزر به صورت اتوماتیک می تواند با کمک میکروکنترلر تعبیه شده در آن هرگونه اتصال در خروجی و یا مدارهای داخلی استابلایزر را تشخیص داده و مانع از آسیب رساندن به دستگاه های مصرف کننده شود.

4. کاهش هزینه مصرف برق

نوسان برق می تواند باعث اختلال در عملکرد لوازم برقی خانگی و صنعتی شود و راندمان دستگاه را به صورت چشمگیری پایین بیاورد. دستگاه تثبیت کننده ولتاژ می تواند علاوه بر صرفه جویی در مصرف برق، میزان کارایی و راندمان دستگاه را بالا ببرد.

تفاوت قیمت استابلایزر و محافظ برق

استابلایزر ولتاژ و محافظ برق از پرکاربرد ترین تجهیزات الکتریکی هستند که استفاده از آن جهت حفظ و ایمنی تجهیزات برقی کاربرد دارد. حال این سوال به وجود می آید که آیا قیمت استابلایزر گلداستار بیشتر است یا محافظ برق؟ در جواب باید بگوییم که دستگاه های استابلایزر از نظر قیمتی گران تر از محافظ برق می باشند. زیرا استفاده از آن در تجهیزات برقی حساس که دارای ارزش قیمت بالایی هستند، استفاده می شود و با طول عمر بالایی که دارند می توانند از تجهیزات برقی شما محافظت نماید. جالب است بدانید یکی از بهترین تفاوت قیمت استابلایزر با محافظ برق، کاهش هزینه مصرف برق است که با استفاده از استابلایزر می توانید تا ۲۵ درصد مصرف برق را در زمان افت و یا افزایش ولتاژ کاهش دهید. از دیگر تفاوت محافظ با استابلایزر ولتاژ که روی قیمت آن تاثیر گذار است، محافظت کامل از تجهیزات است که استابلایزر می تواند از دستگاه های الکترونیکی شما در برابر نوسانات، اتصالات کوتاه و رعد و برق به صورت کامل محافظت نماید در حالی که محافظ برق به شما هیچ گونه اطمینانی برای عدم خسارت به لوازم برقی ارائه نمی دهد.

دستگاه محافظ ولتاژ، فقط دارای یک برد الکترونیکی می‌ باشد که به هنگام بالا و یا پائین بودن ولتاژ برق شهر از حد تعریف شده برق را قطع می‌ نمایند و نیز دارای یک مدار تاخیر جهت وصل مجدد برق شهر با زمان معین می‌ باشد سیستم محافظ الکترونیکی به دلیل بدوی بودن آن محافظ مطمئن و کاملی برای دستگاه‌ های مصرف کننده نمی‌ باشد ولی استابلایزر / ترانس اتوماتیک، میکرو کنترولری هوشمند با توانائی‌ها و ویژگی‌ های منحصر به فرد، محافظ بسیار مطمئن برای دستگاه‌ های مصرف کننده می‌ باشد.

کاربرد دستگاه استابلایزر

  • استفاده خانگی ( آپارتمان های مسکونی و اداری به صورت مجزا و یا کل آپارتمان جهت حفاظت از کامپیوتر، یخچال و فریزر، تلویزیون، کولرگازی، … )
  • محیط های بیمارستانی ( اتاق عمل. ساستابلایزر ی تی اسکن، MRI، سونوگرافی، یونیت های دندان پزشکی، … )
  • محیط های صنعتی ( دستگاه CNC، کوانتومتر، چاپ، بسته بندی، … )
  • استفاده عمومی ( پمپ آب، آسانسور، تالارها و سالن های نمایش،… )
  • ایستگاه مخابراتی، رادیویی، تلویزیونی، ضبط ویدیوئی و …

محافظ برق یا استابلایزر؟ سوختن یا نیم سوز شدن؟

 امروزه نوساننات برق یکی از عواملی هستند که باعث سوختن و یا نیم سوز شدن دستگاه های الکتریکی می شوند. محافظ برق یا استابلایزر(Stabilizer) از پر کاربرد ترین تجهیزات مهمی هستند که از آسب دیدن تجهیزات برقی حساس جلوگیری می کند. محافظ برق در واقع با قطعی جریان برق می تواند از سوختن لوازم برقی شما محافظت نماید. اما استابلایزر می تواند علاوه بر محافظت در برابر سوختن و یا نیم سوز شدن تجهیزات برقی خانگی شما محافظت کند. اگر برای تجهیزات برقی خانگی و صنعتی از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ استفاده می کنید، باید بدانید که با یک تیر دو نشان را هدف گرفته اید. این دستگاه یکی از بهترین تجهیزاتی است که می تواند به محض بروز نوسان برق آن را تتشخیص داده و پس از اصلاح ولتاژ برق، برقی سالم و پایدار را در اختیار لوازم برقی شما قرار دهد.

استابلایزر و طول عمر دستگاه

استابلایزر(Stabilizer) با  قرار گرفتن در مسیر ورودی جریان برق به دستگاه های برقی مورد نظر می تواند با تصحیح ولتاژ خروجی، برقی سالم و پایدار را برای لوازم برقی فراهم نماید. بنابراین با استفاده از این دستگاه تثبیت کننده ولتاژ میزان طول عمر دستگاه افزایش یافته و همچنین باعث بالا رفتن میزان بازدهی و کارایی دستگاه های برقی از جمله لوازم خانگی می شود.

استابلایزر و آرامش کاربر

قطع و وصل جریان برق در محافظ ها به دلیل حفظ سلامت و ایمنی تجهیزات برقی ممکن است که به صورت مکرر در هنگام بروز نوسانات شدید موجود در برق رخ دهد که برای کاربران امری آزار دهنده و خسته کننده می باشد. اما استفاده از دستگاه استابلایزر (Stabilizer) این امکان را به شما می دهد که با تنظیم و کنترل سطح ولتاژ خروجی، برقی سالم و پایدار را چه برای تجهیزات خانگی و چه برای انواع تجهیزات صنعتی فراهم نماید.

انواع استابلایزر براساس کاربرد و تعداد فاز

دستگاه های استابلایزر دارای انواع مختلفی هستند که به صورت تک فاز و سه فاز در مصارف خانگی و صنعتی از کاربرد بسیاری برخوردار می باشند. این دستگاه تثبیت کننده ولتاژ براساس دقت کنترل به دو دسته استابلایزر رله ای و سروو موتوری تقسیم می شوند. هر دو نوع این استابیلایزر می تواند به صورت تک فاز و سه فاز مورد استفاده قرار گیرد. از نظر کاربرد استفاده از این نوع دستگاه های استابلایزر می توان برای لوازم برقی خانگی و اداری مانند ماشین لباسشویی، یخچال، لوازم صوتی و تصویری، تلویزیون، کولر، کامپیوتر، پرینتر و برای مصارف صنعتی مانند کارگاه ها، مراکز عمومی، بیمارستان ها، کارخانجات و واحد های تولیدی استفاده نمود.

 

انواع استابلایزر،تثبیت کننده ولتاژ،ترانس تثبیت کننده ولتاژ ، ترانس برق خانگی

 

عملکرد محافظ برق و استابلایزر

محافظ برق و Stabilizer از پرکاربرد ترین تجهیزات الکتریکی هستند که با در نظر گرفتن ایمنی لوازم برقی و استانداردها در صنعت برق مورد استفاده قرار می گیرد. عملکرد این دو دستگاه به منظور محافظت از تجهیزات برقی حساس است که از سوختن و نیم سوز شدن دستگاه های الکتریکی جلوگیری می کند. عملکرد دستگاه استابلایزر به این گونه است که با حذف نوسانات برق و تصحیح آن مانع از خرابی و از کارافتادگی دستگاه های الکترونیکی می شود و با طول عمر بالایی که دارد، می تواند از تجهیزات الکتریکی شما در دراز مدت محافظت نماید و همچنین میزان کارایی و راندمان دستگاه را افزایش دهد. اما عملکرد یک محافظ برق به این نحو نمی باشد، بلکه با بروز نوسان برق و یا افزایش و یا افت ولتاژ، باعث قطع شدن جریان برق می شود و از آسیب رساندن به لوازم برقی جلوگیری می کند و پس از تاخیری کوتاه مجددا برق موجود در مدار را وصل می کند.

ویژگی محافظ برق خوب و مناسب

  • تعداد پریز

یک محافظ برق می تواند از یک یا چند خروجی یا پریز برخوردار باشد. اما محافظ برقی را که دارای تعداد مناسبی پریز یا خروجی دارد و متناسب با تعداد لوازمی که قرار است به آن متصل کنید، انتخاب نمائید. در ضمن میزان حداقل تعداد مناسب پریز برای یک محافظ ولتاژ برق 2 عدد می باشد.

  • نوع پریز

نوع  پریز از نظر اتصال دو شاخه، سه شاخه و … باید متناسب با استاندارد لوازم برقی در ایران باشد و فاصله بین هر پریز باید به گونه ای باشد که به راحتی بتوان آداپتورهای لوازم برقی مختلف را به آن متصل نمود.

  • توان خروجی

هر محافظ ولتاژ برق دارای یک مقدار توان خروجی مشخص است که باید متناسب با دستگاه های الکترونیکی انتخاب شود.

  • زمان تاخیر

میزان زمان تاخیر در هر محافظ برق با توجه به نوع و کاربردش، متفاوت است. در انتخاب یک محافظ ولتاژ حتما باید متناسب با دستگاهی که می خواهید متصل کنید و همچنین به میزان زمان تاخیر آن توجه نمائید.

  • طول کابل

برای انتخاب یک محافظ ولتاژبرق با طول کابل مناسب بهتر است که محل قرارگیری محافظ برق با تجهیزات و همچنین فاصله پریز برق شهری را بدانید تا براساس آن محافظ برقی با طول کابل مناسب تهیه نمائید.

  • کیفیت جنس بدنه

کیفیت جنس بدنه محافظ برق یکی از مهمترین عواملی است که در ایمنی آن تاثیر دارد و باید حتما نسوز و بسیار مقاوم باشد. جنس بدنه این محافظ ولتاژ باید از پلاستیک PC ، پلی کربنات و ABS باشد که این نوع پلاستیک ها در برابر حرارت از مقاومت بالایی برخوردار هستند.

  • نشان استاندارد

در ساخت یک محافظ برق باید دارای استاندادهای ایمنی FCC  و CE باشد که از معتبرترین نشان های استاندارد در محافظ برق می باشد.

  • امکان اتصال USB

بهتر است که در یک محافظ برق پورت USB تعبیه شده باشد تا به راحتی بتوانید گوشی موبایل و یا تبلت خود را بدون نیاز به آداپتور شارژ نمائید.

  • دارا بودن دکمه روشن و خاموش

دکمه روشن و خاموش کردن در محافظ برق امکان قطع و وصل جریان برق به دستگاه های الکتریکی را به کاربر نشان می دهد و بهتر است که محافظ برقی را انتخاب کنید که دارای دکمه روشن و خاموش جریان برق باشد.

  • نمایش توان مصرفی دستگاه های برقی متصل

قبل از انتخاب محافظ برق باید محافظ برقی را انتخاب کنید که از نظر توان مصرفی متناسب با دستگاه های الکتریکی شما باشد.

حتما بخوانید:  انواع استابلایزر

انتخاب بهترین استابلایزر و بهترین محافظ برق

برای انتخاب بهترین استابلایزر (Stabilizer) و محافظ برق باید به عوامل همچون توان مصرفی دستگاه، استاندارد کیفیت، برند سازنده، طول سیم، تعداد پریزها، گارانتی و غیره توجه نمائید. برای انتخاب محافظ علاوه بر این مواردی که گفته شد بهتر است به میزان طول سیم مناسب آن، مجهز به قفل کودک، دارای دکمه روشن و خاموش، دارای بیشترین تعداد پریز، جنس بدنه با کیفیت و دارای ستاندارد معتبر باشد. در ضمن برای انتخاب بهترین استابلایزر، متناسب بودن توان مصرفی با دستگاه می تواند در راندمان و کارایی دستگاه تاثیر بگذارد.

محافظ برق پله ای تک فاز و ترانس اتوماتیک رله ای سه فاز در مرکز خرید شرکت ها و مرکز فروش نمایندگی های سراسر ایران با ساخت هر برند و تولید هر کارخانه ای با مارک خود به عناوین مختلف از لحاظ توان نام گذاری و شناخته می‌شود. به عنوان مثال:

ترانس اتوماتیک تک فاز توان 8kVA کیلو ولت آمپر، ترانس اتوماتیک تک فاز توان 8kVA کاوا، ترانس اتوماتیک تک فاز توان 8kVA کا و آ، ترانس اتوماتیک تک فاز توان 8000VA ولت آمپر، ترانس اتوماتیک تک فاز توان 8kW کیلو وات، ترانس اتوماتیک تک فاز توان 8000W وات، ترانس اتوماتیک تک فاز جریان 36A آمپر. (که تمامی این‌ها را به اسامی توان حقیقی، توان نامی و توان موثر معرفی می‌کنند.)

محافظ برق تک فاز توان 10kVA کیلو ولت آمپر، محافظ برق تک فاز توان 10kVA کاوا، محافظ برق تک فاز توان 10kVA کا و آ، محافظ برق تک فاز توان 10000VA ولت آمپر، محافظ برق تک فاز توان 10kW کیلو وات، محافظ برق تک فاز توان 10000W وات، محافظ برق تک فاز جریان 45A آمپر. ( که تمامی این‌ها را به اسامی توان حقیقی، توان نامی و توان موثر معرفی می‌کنند. )

متاسفانه اکثر افراد به اشتباه توان براساس kVA کیلو ولت آمپر را توان براساس kW کیلو وات تصور می‌کنند در صورتی که ۲ مقوله مجزا از یکدیگر با اختلاف بی نهایت زیاد در توان خروجی محصولات ترانسی می‌باشد و فقط در مواردی خاص این امکان وجود دارد که هر دو آن ها ( توان بر اساس kVA کیلو ولت آمپر و توان بر اساس kW کیلو وات ) را بتوان در یک سطح از لحاظ توان خروجی محصولات ترانسی قرار داد. که حتی کمپانی های بزرگ و اسم و رسم دار ایرانی هم این موضوع ( توان بر اساس kVA کیلو ولت آمپر و توان بر اساس kW کیلو وات ) را به اشتباه رواج می‌دهند و به مشتری های خود اینگونه انتقال می‌دهند که هر دو اصطلاح ( توان بر اساس kVA کیلو ولت آمپر و توان براساس kW کیلو وات ) یکی است در صورتی که در نوشتار انگلیسی نوشته شده است توان بر اساس kVA کیلو ولت آمپر اما در نوشتار فارسی نوشته شده است توان بر اساس kW کیلو وات، و به عینه در اکثر سایت ها، بروشورها و بر روی اجناس این کمپانی ها قابل مشاهده است. اگر کمی تامل کنید با مشاهده یک همچنین نوشتاری ( ضریب بار Load Factor ) به صورت انگلیسی در  مشخصات فنی دستگاه مواجه می‌شوید که باضرب عدد ضریب بار در عدد توان توان براساس kVA کیلو ولت آمپر به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید به توان بر اساس kW کیلو وات نامی و حقیقی دستگاه خود در حالت ایده آل دسترسی پیدا کنید.

یکی دیگر از ایرادهای اصلی و اساسی شرکت های تولید کننده و یا وارد کننده این است که یا به صورت ناخواسته و یا با شناخت کامل جهت منافع خود، جریان ( آمپر A ) خروجی محصولات ترانسی را ثابت اعلام می‌کنند در صورتی که جریان ( آمپر A ) خروجی هیچ یک از محصولات ترانسی بصورت ثابت نمی‌باشد چرا که جریان ( آمپر A ) خروجی به خیلی از عوامل بستگی دارد از جمله نوع مصرف کننده الکتریکی از لحاظ بار موتوری ( بار کمپرسوری ) و بار روشنایی ( بار المنتی )، میزان ولتاژ ( ولت V ) ورودی و ولتاژ ( ولت V ) خروجی، ‌توان ( ولت آمپر VA ) خروجی قید شده برروی دستگاه و … که به هیچ عنوان نمی‌توان آن را به صورت ثابت نگه داشت و هر شرکت تولید کننده و وارد کننده ای فقط حداکثر جریان ( آمپر A ) خروجی دستگاه خود را در شرایط ایده آل اعلام می‌کند که به هیچ عنوان به طور کلی کاربردی نمی‌باشد و نمی‌توان روی آن حساب کرد.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

محافظ برق پله ای تک فاز / ترانس اتوماتیک رله ای سه فاز در مرکز خرید شرکت ها و مرکز فروش نمایندگی های سراسر ایران با ساخت هر برند و تولید هر کارخانه ای با مارک خود بسته به نوع کارایی و کاربرد آن ها متفاوت شناخته می‌شود. به عنوان مثال:

  1. محافظ برق / ترانس اتوماتیک صنایع: محافظ برق صنایع نظامی، محافظ برق صنایع غذایی، محافظ برق صنایع رباتیک و …
  2. محافظ برق / ترانس اتوماتیک ایستگاه ها: محافظ برق ایستگاه مخابرات، محافظ برق ایستگاه رادیو، محافظ برق ایستگاه تلویزیون و …
  3. محافظ برق / ترانس اتوماتیک صنعتی: محافظ برق دستگاه سی ان سی CNC، محافظ برق لیزر، محافظ برق دستگاه کوانتومتر، محافظ برق دستگاه چاپ، محافظ برق دستگاه بسته بندی و …
  4. محافظ برق / ترانس اتوماتیک سالن: محافظ برق سالن نمایش، محافظ برق سالن ضبط ویدئو ( محافظ برق سالن ضبط تصویر )، محافظ برق سالن ضبط صوت و …
  5. محافظ برق / ترانس اتوماتیک خانگی: محافظ برق فریزر، محافظ برق ماشین رخت شویی، محافظ برق ماشین لباسشویی، محافظ برق ماشین ظرف شویی، محافظ برق تلویزیون، محافظ برق رادیو ضبط و …
  6. محافظ برق / ترانس اتوماتیک آزمایشگاهی و پزشکی: محافظ برق دستگاه سونوگرافی، محافظ برق دستگاه آنژیوگرافی، محافظ برق یونیت دندانپزشکی، محافظ برق دستگاه رادیولوژی، محافظ برق دستگاه رادیوتراپی، محافظ برق رادیوگرافی، محافظ برق ساکشن، محافظ برق دستگاه سی تی اسکن CT scan، محافظ برق دستگاه ام آر آی MRI، محافظ برق دستگاه ایکس ری X Ray و …
  7. محافظ برق / ترانس اتوماتیک عمومی و پرکاربرد: محافظ برق یخچال، محافظ برق کولر آبی، محافظ برق کولر گازی، محافظ برق کامپیوتر، محافظ برق پرینتر، محافظ برق مایکروویو، محافظ برق ماکروفر، محافظ برق پمپ آب، محافظ برق آسانسور، محافظ برق آبگرمکن برقی، محافظ برق باسکول، محافظ برق کمپرسور، محافظ برق روشنایی، محافظ برق ماینر و …

قیمت خرید محافظ برق پله ای تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک رله ای سه فاز ( ارزان قیمت / گران قیمت ) در مرکز خرید شرکت ها و مرکز فروش نمایندگی های سراسر ایران با ساخت هر برند و تولید هر کارخانه ای با مارک خود براساس دسته های زیر تعیین می‌گردد ( در صورت دست دوم نبودن کالا ):

  • تک فاز یا سه فاز بودن دستگاه محافظ برق تعیین کننده قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها می‌باشد.
  • میزان بازده جریانی ( آمپر A ) دستگاه محافظ برق تعیین کننده قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها می‌باشد.
  • توان ( کیلو ولت آمپر kVA ) خروجی دستگاه محافظ برق تعیین کننده قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها می‌باشد.

ساختار و نحوه عملکرد سیستماتیک دستگاه محافظ برق پله ای Voltage Regulator تک فاز / دستگاه ترانس اتوماتیک رله ای Voltage Stabilizer سه فاز در مرکز خرید شرکت ها و مرکز فروش نمایندگی های سراسر ایران با ساخت هر برند و تولید هر کارخانه ای با مارک خود در قیمت خرید محافظ برق Voltage Regulator و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک Voltage Stabilizer (ارزان قیمت / گران قیمت) تاثیر گذار است (در صورت دست دوم نبودن کالا) شامل:

  • دستگاه محافظ برق مدل رله ای ( ترانس اتوماتیک مدل پله ای ) با 8 الی 10 درصد خطا ( Tolerance ) در ولتاژ ( ولت V ) خروجی باعث تغییر قیمت خرید ترانس اتوماتیک تک فاز و مبلغ فروش محافظ برق سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها می‌شود.
  • دستگاه محافظ برق مدل سروو موتوری ( محافظ برق مدل ترانس اتوماتیک Voltage Stabilizer ) با 1 الی 5 درصد خطا ( Tolerance ) در ولتاژ ( ولت V ) خروجی باعث تغییر قیمت خرید ترانس اتوماتیک تک فاز و مبلغ فروش محافظ برق سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها می‌شود.

 

 

ترانس برق خانگی،ترانس برق،ترانس برق،ترانس اتوماتیک

 

 

استاندارد کیفیت تولید و مونتاژ دستگاه محافظ برق پله ای Voltage Regulator تک فاز و پشتوانه قطعات دستگاه ترانس اتوماتیک رله ای Voltage Stabilizer سه فاز در مرکز خرید شرکت ها و مرکز فروش نمایندگی های سراسر ایران با ساخت هر برند و تولید هر کارخانه ای با مارک خود در قیمت خرید محافظ برق Voltage Regulator و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک Voltage Stabilizer ( ارزان قیمت / گران قیمت ) تاثیرگذار است ( در صورت دست دوم نبودن کالا ) شامل:

  • داشتن گواهینامه تولید در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • داشتن گواهی آزمایش (Test Resault) در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • عدم تاثیرپذیری از ضریب توان (Cos ɸ) در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • تست مقاومت عایقی (ایزولیشن میزان مگا اهم MΩ) در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • تست استحکام عایقی (ایزولیشن کیلو ولت بر دقیقه kV/min) در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • خدمات پس از فروش محافظ برق (تامین قطعات محافظ برق) در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • مطابقت داشتن با استانداردهای شرکت توزیع نیروی برق ایران در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • مدت زمان وارانتی محافظ برق (تعویض محافظ برق) با ضمانت نامه معتبر در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • مدت زمان گارانتی ترانس اتوماتیک (تعمیر محافظ برق) با ضمانت نامه معتبر در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • داشتن استاندارد کیفیت تولید در داخل کشور و یا خارج کشور (به چه تعداد و با چه رتبه ای) در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  • داشتن گواهی رتبه A مصرف انرژی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی که نشان دهنده کمترین مصرف انرژی و بیشترین کارایی می‌باشد، در قیمت خرید محافظ برق و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک نمایندگی ها تاثیرگذار است.

امکاناتی که جهت عملکرد صحیح و کارایی هر چه راحت‌تر در دستگاه محافظ برق پله ای تک فاز و دستگاه ترانس اتوماتیک رله ای Voltage Stabilizer سه فاز تعبیه و برنامه ریزی می‌شود، عامل اصلی تعیین قیمت خرید دستگاه محافظ برق پله ای Voltage Regulator تک فاز و مبلغ فروش دستگاه ترانس اتوماتیک رله ای Voltage Stabilizer سه فاز در مرکز خرید شرکت ها و مرکز فروش نمایندگی های سراسر ایران با ساخت هر برند و تولید هر کارخانه ای با مارک خود می‌باشد شامل:

  1. مجهز به نشان دهنده وضعیت فازها در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  2. حفاظت در برابر اضافه بار ( Overload ) و جریان کوتاه، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  3. مجهز به فیوز / MCB ( جهت حفاظت در برابر اتصال کوتاه برق ) در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  4. تعبیه نشان دهنده وضعیت دستگاه و مراحل عملکرد ( آلارم و LED ) در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  5. سیستم حفاظت VDR ( ارستر / وریستور ) در مقابل رعد و برق / صاعقه، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  6. دامنه اصلاح ولتاژ ورودی ( از چند ولت تا چند ولت )، به هر میزان که گسترده تر باشد قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها بالاتر است.
  7. دقت ولتاژ ( درصد خطا ولت V ) خروجی و یا میزان دقت عملکرد تثبیت برق ورودی، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  8. میزان بسیار ناچیز تلفات انرژی با بالاترین راندمان و جریان ( آمپر A ) بی باری بسیار کم، قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  9. سیستم تاخیر ( Delay Time ) قابل تنظیم جهت حفاظت از تجهیزات مصرف کننده الکتریکی، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  10. مجهز به کلید By-Pass جهت یکسره نمودن ولتاژ ( ولت V ) ورودی و خروجی در شرایط اضطراری، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  11. مجهز بودن به فن هوشمند جهت کاهش دما سیم پیچ ترانس متغیر محافظ برق و یا ترانس ثابت محافظ برق، قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  12. مجهز به فیلتر جهت حذف نویزهای تداخلی الکترو مغناطیسی EMI، رادیویی RFI و نویزهای Common Mode، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  13. جنس سیم پیچ اولیه و سیم پیچ ثانویه ترانس متغیر و یا ترانس ثابت از مس باشد ( جهت بازده جریانی / آمپر A بالا با توان حقیقی )، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  14. سرعت عملکرد دستگاه محافظ برق و نحوه کارکرد دستگاه محافظ برق جهت تثبیت ولتاژ (ولت V) ورودی در ولتاژ (ولت V) خروجی در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  15. قابلیت اصلاح ولتاژ ( ولت V ) متغیر ورودی به صورت مستقل در ولتاژ ( ولت V ) خروجی و بالانس مجزا هر یک از فازهای دستگاه محافظ برق سه فاز، قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  16. در صورتی که تغییرات ولتاژ خروجی با شکل موج سینوسی کامل و به طور کاملا پیوسته و خطی، بدون اعوجاج هارمونیکی و هیچ گونه پرش یا نوسانی باشد، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  17. مجهز بودن به سیستم هوشمند میکروپروسسوری و یا میکروکنترلری جهت کنترل بدون وقفه تمامی بخش های داخلی سیستم و تشخیص خطاهای دستگاه، در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.
  18. تعداد مشخصه های قابل نمایش در نمایشگر ( توان، انرژی، ولتاژ/ولت، جریان/آمپر، فرکانس، زمان / تایم، میزان بار مصرفی، اضافه بار، دقت / درصد خطا، تلفات، خطای سیستم و …. ) قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  19. تعبیه نمایشگر (نمایشگر آنالوگ، نمایشگر دیجیتال، نمایشگر LCD، نمایشگر LED، نمایشگر VFD تک رنگ، نمایشگر VFD رنگی، نمایشگر Seven Segment و نمایشگر SMD ) قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها را افزایش می‌دهد.
  20. راندمان دستگاه محافظ برق جهت بار های مصرف کننده الکتریکی روشنایی ( تعداد مصرف کننده الکتریکی المنتی ) و بارهای مصرف کننده الکتریکی موتوری تعیین کننده قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها می‌باشد.
  21. مجهز بودن به ترانس تقویتی ( ترانس کمکی ) جهت پوشش جریان ( آمپر A ) لحظه ای و تغییرات ناگهانی ولتاژ (ولت V) با خروجی توان حقیقی ( دائم کار ) برای صدمه ندیدن و سهولت در کار مصرف کننده الکتریکی موتوری ( مصرف کننده الکتریکی کمپرسوری ) در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیرگذار است.

قیمت خرید دستگاه محافظ برق پله ای Voltage Regulator تک فاز و مبلغ فروش دستگاه ترانس اتوماتیک رله ای Voltage Stabilizer سه فاز ( ارزان قیمت / گران قیمت ) در مرکز خرید شرکت ها و مرکز فروش نمایندگی های سراسر ایران با ساخت هر برند و تولید هر کارخانه ای با مارک خود براساس چند مورد اصلی متغیر می‌باشد :

  • هزینه مونتاژ و تولید دستگاه محافظ برق در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیر گذار است.
  • کیفیت مواد خام اولیه دستگاه محافظ برق در قیمت خرید ترانس اتوماتیک تک فاز و مبلغ فروش محافظ برق سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیر گذار است.
  • نرخ خرید مواد اولیه تولید دستگاه محافظ برق در قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیر گذار است.
  • بسته به نوع کارایی هر یک از دستگاه های محافظ برق طراحی شده قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها متغیر است.
  • امکاناتی که بر روی هر یک از دستگاه های محافظ برق نصب می‌شود در قیمت خرید ترانس اتوماتیک تک فاز و مبلغ فروش محافظ برق سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیر گذار است.
  • جنس سیم پیچ هسته ترانس ثابت و یا ترانس متغیر دستگاه محافظ برق در قیمت خرید ترانس اتوماتیک تک فاز و مبلغ فروش محافظ برق سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها تاثیر گذار است.
  • در صورتی که دستگاه محافظ برق وارداتی باشد براساس نرخ ارز و درصد گمرکی و هزینه های حمل و نقل قیمت خرید محافظ برق تک فاز و مبلغ فروش ترانس اتوماتیک سه فاز شرکت ها و نمایندگی ها متغیر است.

مقایسه استابلایزر و رگولاتور ولتاژ چیست؟

استابلایز (Stabilizer) و رگولاتور ولتاژ دو تجهیز پرکاربرد و متفاوت از هم هستند که می توان از استابلایزر جهت تثبیت و کنترل سطح ولتاژ خروجی و از رگولاتور جهت تنظیم ولتاژ استفاده نمود. تلرانس یا خطای عملکرد سیستمی و دقت عملکرد از تفاوت های بارز این دو دستگاه محسوب می شود. دستگاه های استابلایزر از دقت عملکرد بالاتری نسبت به رگولاتور ولتاژ برخوردارند و تلرانس یا خطای عملکرد سیستمی در رگولاتور ولتاژ حداکثر بین 3 تا 10 درصد و در تثبیت کننده ولتاژ حداکثر 3 درصد می باشد. نحوه انتخاب استابلایزر و رگولاتور ولتاژ براساس توان و نوع حفاظت دستگاه مورد نظر تعیین می گردد و همچنین از نظر اقتصادی قیمت استابلایزر بیشتر از قیمت رگولاتور ولتاژ می باشد.

 

 

استابلایزر،استابلایزر ولتاژ،تثبیت کننده ولتاژ

 

چگونه استابلایزر مناسب خود را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب یک استابلایزر مناسب برای لوازم برقی بهتر است به توان مصرفی متناسب با دستگاه مورد نظرتان توجه کنید و همچنین به نوع کاربرد هرکدام از استابلایزرها را مد نظر داشته باشید. برای مثال اگر می خواهید برای لوازم برقی خانگی مانند یخچال ، ماشین لباسشویی، کولر و غیره می توانید از استابلایزر تک فاز رله ای استفاده نمائید. اما اگر برای تجهیزات صنعتی مانند تجهیزات بیمارستانی، دندان پزشکی، دستگاه های CNC، چاپ و برش و … می خواهید، بهتر است که استابلایزر سه فاز سروو موتوری استفاده نمائید. همانطور که می دانید استابلایزر یا ترانس تقویت برق جهت تصحیح و تثبیت ولتاژ برق به کار می رود. به همین دلیل در خرید استابلایزر باید دقت بالایی خرج داد و یا می توانید جهت مشاوره و راهنمایی از کارشناسان مجرب و حرفه ای بخش فروش شرکت راد الکتریک تماس حاصل نمائید. کارشناسان ما همواره اماده پاسخگویی به شما دوستان عزیز هستند تا بهترین راهنمایی را در خرید استابلایزر در اختیار شما قرار دهند.

نکات مهم برای انتخاب استابلایزر مناسب

برای خرید استابلایزر (Stabilizer) ایده آل و مناسب بهتر است به نکات مهمی که در موارد زیر به آن اشاره می کنیم توجه نمائید تا بهترین استابلایزر را خریداری کنید.

  • میزان تحمل یک استابلایزر براساس ولتاژ ورودی
  • تنظیم ولتاژ خروجی به طور دلخواه
  • نمایش ولتاژ ورودی و خروجی بر روی نمایشگر دستگاه استابلایزر
  • درصد خطا دستگاه و تنظیم آن

راهنمای خرید استابلایزر| طریقه انتخاب و خرید یک استابلایزر مناسب

برای انتخاب و خرید استابلایزر یا ترانس استابلایزر بهتر است که به کاربرد مصرف آن برای لوازم برقی خانگی و صنعتی توجه کنید. از ترانس استابلایزر برای مکان هایی که نوسانات ولتاژ زیاد است و به صورت پله ای می باشد، انتخاب و خرید استابلایزر رله ای می تواند بهترین گزینه محسوب شود. همچنین در مکان هایی که افت ولتاژ و یا افزایش بیش از حد ولتاژ می باشد، استفاده از استابلایزر سروو موتوری Goldstar گزینه مناسب تری به شمار می رود. توصیه ما به شما دوستان عزیز این است که هنگام خرید استابلایزر مناسب برای لوازم خانگی و صنعتی حتما دقت به توان مصرفی متناسب با دستگاه مورد نیاز، نوع ولتاژ ورودی (تک فاز و سه فاز)، برند سازنده، گارانتی و خدمات پس از فروش بسیار لازم و ضروری می باشد. برای خرید و قیمت استابلایزر بهتر است با کارشناسان و متخصصان فروشگاه اینترنتی راد الکتریک تماس گرفته و راهنمایی لازم را در خصوص دستگاه استابلایزر دریافت نمائید.

 

خواهشمند است برای خرید استابلایزر با بهترین کیفیت اما با قیمت ارزان تنها کافی است که با شماره تلفن درج شده در قسمت زیر با کارشناسان مجرب ما جهت دریافت مشاوره رایگان تماس حاصل فرمایید.

  تلفن تماس : 02136614690        موبایل :  09123118834    

 

ویژگی ترانس اتوماتیک

ترانس اتوماتیک، تجهیزی است که برای جلوگیری از کاهش یا افزایش ولتاژ ورودی و نوسانات برق ناگهانی، جهت تثبیت کردن ولتاژ جریان برق مورد استفاده قرار می گیرد. از ویژگی های این ترانس اتوماتیک رله ای را می توان به محافظت از لوازم برقی در برابر رعد و برق، قابلیت تنظیم حساسیت دستگاه با شرایط ورودی ولتاژ، مجهز به مدار تاخیر ۱۸۰ ثانیه ای پس از اتصال به تجهیزات برقی، مجهز به نمایشگر دیجیتال برای ولتاژ ورودی و محافظت از لوازم برقی با جبران افت ولتاژ اشاره نمود.

حتما بخوانید:  تفاوت استابلایزر با ترانس اتوماتیک

 

ترانس برق،ترانس برق خانگی،استابلایزر

 

محافظ برق خانگی و استابلایزر خانگی چیست؟

محافظ برق خانگی و استابلایزر خانگی در واقع دو دستگاه متفاوت از هم هستند که برای آشنایی بیشتر با این دو دستگاه بهتر است که ابتدا به معرفی کارایی هر کدام از این دو دستگاه بپردازیم. محافظ برق یک نوع دستگاه است که جهت محافظت از لوازم برقی کاربرد دارد که با کم و یا زیاد شدن ولتاژ جریان برق ورودی، سریعاً جریان برق را قطع کرده و پس از تاخیری کوتاه در زمان مشخص، مجددا برق مورد نیاز دستگاه را وصل می کند. بنابراین قدرت محافظ برق باید با میزان جریان برق مورد نیاز دستگاه های الکترونیکی مطابقت داشته باشد. حال به بررسی نحوه عملکرد استابلایزر خانگی می پردازیم. استابلایزر خانگی یک تثبیت کننده ولتاژ برق است که بدون قطعی جریان برق می تواند با اصلاح نوسان و یا تغییرات ولتاژ، برقی ثابت و پایدار را برای لوازم برقی فراهم نماید.

استابلایزر خانگی بهتر است یا محافظ برق؟

اکنون که با استابلایزر خانگی و محافظ برق، تفاوت ها و کاربردشان آشنا شدید، بهتر است مزیت های استابلایزر نسبت به محافظ برق را بدانید تا خرید و انتخاب بهتری داشته باشید.

  1. کاهش هزینه های مصرفی

با استفاده از استابلایزر خانگی یا ترانس برق خانگی می توانید از لوازم برقی خانگی خود در برابر نوسانات برق و پرش های ناگهانی محافظت نمائید و همین امر باعث افزایش طول عمر و کارایی دستگاه می گردد. از طرف دیگر باعث کاهش هزینه های مصرفی می شود و از سوختن و کار افتادگی قطعات دستگاه و یا تعمیر و تعویض آن جلوگیری می کند.

  1. بالا بودن قدرت محافظتی دستگاه استابلایزر

یکی از برترین ویژگی های استابلایزر ولتاژ نسبت به محافظ برق این است که از قدرت و دقت بسیار بالایی برخوردار است و می تواند از دستگاه های الکتریکی شما در برابر نوسانات برق محافظت نماید.

  1. توان استابلایزرها بسیار بالاتر است

از دیگر ویژگی های بارز استابلایزر نسبت به محافظ برق، بالاتر بودن توان مصرفی آن است. این ویژگی در دستگاه های استابیلایزر مانع از سوختگی و بروز نقص فنی در تجهیزات برقی می شود.

مزایای استفاده از استابلایزر

همانطور که قبلا گفته شد از مهمترین مزیت های استابلایزر (Stabilizer)، تثبیت ولتاژ برق شهری است که با نوسانات زیادی که در برق شهری وجود دارد می تواند به تجهیزات برقی حساس خسارت جبران ناپذیری را وارد کند. به همین منظور استفاده کردن از دستگاه های استابلایزر می تواند از آسیب های این چنینی جلوگیری نماید. از مهمترین و اصلی ترین مزایای دستگاه های استابلایزر را می توان به مواردی همچون تثبیت برق شهری، محافظت کردن از سیستم ها در برابر اتصالات کوتاه، صرفه جویی و کاهش در هزینه برق شهری اشاره نمود. در ضمن دستگاه های استابلایزر می توانند با تثبیت ولتاژ برق، میزان عمر دستگاه را افزایش داده و باعث بالا رفتن کارایی و راندمان تجهیزات برقی شود.

 

مزایا استابلایزر،استابلایزر تک فاز،استابلایزر 3 فاز،استابلایزر سه فاز

 

سخن پایان

استابلایزر (Stabilizer) و محافظ برق دو دستگاهی است که جهت محافظت و ایمنی از تجهیزات الکتریکی استفاده می شود و دارای تفاوت ها و کاربرد هایی است که در ابتدای این مقاله در مورد آن صحبت کردیم.  در این مقاله سعی کردیم درباره محافظ برق چیست و چگونه کار میکند؟ و همچنین مقایسه محافظ برق و استابلایزر بپردازیم و شما را با ویژگی ها و نحوه عملکرد آن آشنا کنیم. در واقع محافظ برق در برابر نوسانات و یا پرش های ناگهانی برق، جریان برق متصل شده به تجهیزات الکتریکی را قطع کرده و بعد از تاخیری کوتاه در مدار مجدد اتصال را برقرار می کند. در مقابل  استابلایزر یک دستگاه الکترونیکی است که با تنظیم و کنترل سطح ولتاژ خروجی می تواند ولتاژی پایدار و ثابت را برای تجهیزات برقی حساس فراهم نماید. هردو این دستگاه دارای مزیا و معایبی هستند که در هنگام استفاده از آن ها باید در نظر گرفته شود. حال اگر قصد خرید استابلایزر خانگی و صنعتی را دارید، شرکت راد الکتریک بهترین استابلایزر تک فاز گلداستار و استابلایزر سه فاز گلداستار را به شما پیشنهاد می دهد که از گارانتی و اصالت کیفیت کالا و خدمات پس از فروش برخوردار است. راد الکتریک یکی از نمایندگی های انحصاری در ایران است که با بیش از 50 سال سابقه در این زمینه فعالیت دارد.

تمامی شبکه‌های برق تجربه نوسانات الکتریکی را داشته‌اند، برخی بیش از بقیه. این نوسانات می‌توانند موجب آسیب دیدگی و خراب شدن لوازم الکترونیکی شده و محافظ‌های برق تا حد امکان این نوسان‌ها را کنترل می‌کنند. بهتر است برای لوازم الکتریکی پیچیده و با ارزش خود، نظیر کامپیوتر، لوازم خانگی و دستگاه‌های صوتی و تصویری از محافظ ولتاژ استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که تنها داشتن یک محافظ ولتاژ کافی نیست، بلکه شما نیاز به محافظی دارید که به درستی بر اساس نیازهای شما انتخاب شده باشد.

سوالات متداول

 

 

 

 

 

 

1. چرا زمان تاخیر در محافظ کولر گازی باید ۳ دقیقه باشد؟

در دستگاه های که کمپرسور دارند مانند کولر گازی، یخچال و فریزر نوسانات برق و قطع و وصل سریع، جریان برق می تواند موجب سوختن الکتروموتور این دستگاه ها بشود به این صورت که با قطع جریان برق کمپرسور از حالت متراکم کردن گاز درون دستگاه متوقف شده و گاز متراکم شده در حالت برگشت به حالت قبلی می باشد ( حالت عادی گاز، عدم تراکم ) که وصل شدن جریان برق در این لحظه می تواند موجب عدم حرکت الکتروموتور کمپرسور شده و در نهایت سوختن آن را در پی خواهد داشت.

2. تفاوت محافظ برق با استابلایزر در چیست؟

محافظ برق دستگاهی است که با قطعی برق مانع از سوختن تجهیزات برقی می شود اما استابلایزر یا تثبیت کننده ولتاژ دستگاهی است که علاوه بر محافظت از تجهیزات الکتریکی قادر است که از سوختن و یا نیم سوز شدن تجهیزات جلوگیری نماید.

3. استفاده از محافظ برق و استابیلایزر به صورت همزمان ممکن است؟

بله. می توانیم دستگاه استبلایزر و محافظ برق را به صورت همزمان باهم استفاده نمود و هیچ مانعی برای آن وجود ندارد. برای استفاده همزمان از استابلایزر و محافظ برق می توانید استابلایزر را به یکی از پورت های محافظ برق متصل کرده و این کار باعث می شود که میزان طول عمر دستگاه استابلایزر افزایش یابد و سلامت آن در برابر هرگونه تداخل الکتریکی، تضمین گردد.

4. استفاده از یو پی اس به جای استابلایزر ممکن است؟

بله. در صورت نیاز می توانید از UPS به جای دستگاه تثبیت کننده ولتاژ استفاده نمائید. زیرا یو پی اس می تواند تا حدی از نوسانات برق جلوگیری کرده و در زمان قطعی برق، توانایی تامین برق مورد نیاز تجهیزات برقی را دارد.

5. کجا از استابلایزر استفاده کنیم کجا از محافظ ؟

استفاده از محافظ برق برای لوازم ارزان قیمت ‌تر و استفاده از استابلایزر برای دستگاه های برقی حساس گران قیمت یک گزینه ایده ال محسوب می شود.

6. کدام‌ یک را باید انتخاب کنید؟ محافظ برق یا استابلایزر؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم، انتخاب این دو دستگاه به نیازهای شما بستگی دارد. اگر دستگاهی دارید که به حفظ سطح ولتاژ ثابت وابسته است بهتر است که از یک استابلایزر یا تثبیت ‌کننده ولتاژاستفاده کنید. اما اگر دستگاهی دارید که حفظ و ایمنی آن در برابر افزایش ناگهانی جریان برق مورد نیاز است، انتخاب یک محافظ برق مناسب و خوب می تواند یک گزینه ایده ال محسوب شود.

7. آیا استابلایزر ولتاژ همان محافظ برق است؟

خیر، استابلایزر ولتاژ و محافظ برق دو دستگاه متفاوت از هم هستند که جهت حفظ و ایمنی دستگاه های الکتریکی به کار می رود. با این تفاوت که محافظ برق با قطع و وصل کردن جریان برق از تجهیزات الکتریکی محافظت می کند در حالی که دستگاه تثبیت کننده ولتاژ علاوه بر محافظت مانع از سوختن و از کار افتادگی تجهیزات برقی حساس می شود.

8. محافظ کامپیوتر وقتی به برق وصل است دائم قطع و وصل می شود مشکل چیست؟

این مشکل مربوط به خرابی IC مدار و یا تنظیم نبودن و جرم گرفتگی پتانسیومترهای تنظیم ولتاژ و یا قطعی و یا لحیم سردی مسیرهای ارتباطی به IC می تواند باشد.

9. عمر استابلایزر بهتر است یا محافظ برق؟

این یکی از سوالات رایج کاربران در مورد استابلایزر است که باید بگوییم که عمر استابلایزر وابسته به مواردی همچون کیفیت، تکنولوژی به کار رفته در آن و نوع استابلایزر بستگی دارد. ولی نسبت به محافظ برق از طول عمر بالایی برخوردار است که می تواند از تجهیزات برقی شما محافظت نماید.

10. آیا استابلایزر در برابر رعد و برق مقاوم است؟

بله. با استفاده از این دستگاه تثبیت کننده ولتاژ می توانید از تجهیزات برقی حساس خود در برابر رعد و برق محافظت نمائید. این دستگاه با گرفتن ولتاژ اضافی مانع از انتقال آن به دستگاه های الکتریکی می شود و نسبت به محافظ برق از قوی ترین و بهترین دستگاه ها به شمار می رود.

11. علت گرم شدن سه شاخه کولر گازی چیست؟

این اشکال مربوط به شل بودن پیچ های سه شاخه کولر که بر روی کابل بسته شده اند و یا استفاده از سه شاخه های اکثرا سفید رنگ بی کیفیت ایجاد می شود که باید با سفت کردن پیچ ها و یا تعویض سه شاخه از سوختن سه شاخه و یا پریز محافظ کولر جلوگیری کرد.

12. LED قرمز رنگ در محافظ نشان دهنده ی چه وضعیت هایی است؟

نشان دهنده ی زمان تایمر مدار ( تاخیر مدار ) می باشد که در محافظ یخچال، محافظ کولر گازی و محافظ فریزر حدود ۳ دقیقه می باشد و در محافظ کامپیوتر حدود ۳۰ ثانیه می باشد.

13. چگونه می توان محافظ را تست کرد؟

معمولا از ورودی باید شروع به چک کردن نمود. دوشاخه، کابل ورودی، خازن پلی استر تغذیه ، دیودهای مشکی تغذیه، مقاومت ورودی مدار، خازن شیمیایی تغذیه و ایجاد زمان تاخیر مدار، تست رله، تست قطع شدگی مدار، تست LED های مدار و تست آی سی مدار

14. چرا بعد از سپری شدن تایمر مدار، نه برق پریز محافظ وصل می شود نه اینکه LED سبز مدار روشن می شود و صدای وصل شدن رله هم نمی آید علت چیست؟

معمولا علت این عیب مربوط به قطع شدن ارتباط پایه های ترانزیستور با رله ( نزدیک رله ) و یا مسیر LED سبز می باشد که بر اثر فشار بر LED این مسیر مسی قطع شده است.

15. محافظ، چه کلید برق در حالت روشن چه در حالت خاموش باشد برق را به دستگاه کولر و یا یخچال و یا کامپیوتر وصل می کند علت چیست؟

این اشکال مربوط به اتصال پایه های رله از داخل می باشد که به علت ضعیف شدن فنر نگهدارنده آن می تواند باشد و با تست رله و در صورت خرابی،تعویض رله این عیب مرتفع خواهد شد.

16. چگونه می توان تایمر محافظ را کم کرد مثلا محافظی که ۵ دقیقه طول می کشد تا برق را وصل کرد به ۳ دقیقه کاهش داد؟

در محافظ ها معمولا یک خازن شیمیایی با ظرفیت ۱۰۰ میکرو فاراد و یک مقاومت ۱ یا ۱٫۲ یا ۱٫۵ مگا اهم است که با کاهش این مقاومت یا خازن می توان زمان را کاهش داد.

17. یه محافظ برق دارم که وقتی به برق می زنم اصلا چراغش روشن نمیشه، جفت LEDهاش و تاخیر اش کار نمی کنه و برق هم نداره پریزهاش، مشکل از دیود هست یا رله یا ترانزیستور یا آی سی ؟

  1.  LM324 را تعویض کنید چهار تا خازن هم تعویض کنید.
  2. بعضی از محافظ ها خیلی حساس هستند یعنی ممکنه همون خازن پلی استر ایراد کار باشه ولی شما یه چیز نزدیک میزنید و یا معادلشو وفکر میکنید دیگه با تعویض مشکل حل شده پس ایراد جای دیگست ولی بیشتر نواقص از خود خازن پلی استر می باشد.
  3. البته مقاومتهای دور ور خازن پلی استر رو هم چک کنید ایراد زنر یا خازنها باعث خاموشی مطلق ال ای دی ها نمیشود اگه هم دوشاخه و یا سیم و یا کلید قطع وصل رو چک نکردید حتما چک کنید.
  4. در صورتی که هیچکدام از ال ای دی ها روشن نمیشه حتما خازن اولیه را 400/684 تعویض کنید.با تعویض این خازن حتما LED ها روشن میشه.مرحله بعد اگر بصورت مرتب زمان سنج عمل نکرد باید آی سی 324 را تعویض و در آخر اکثرا رله خراب میشه.
  5. سوختن رله یا ممکنه بخاطر عبور جریان زیاد ازش باشه، یا ممکنه بوبین سوخته باشه و دیگه کنتاکت رو عوض نکنه. حتی ممکنه رله سالم باشه و یه قطعه دیگه که بوبین رو کنترل میکنه سوخته باشه. شما ببینید که رله رو حالت NC هست یا NO و اینکه موقع روشن کردن، رله صدا میده یا نه. اول باید فهمید مشکل از رله هست یا از مدار کنترل بوبینش. بوبینه رله رو به کمک مولتی متر و تست بازر تست کنید ببینید بوق میزنه یا خیر؟ ( ابتدا باید از برد درش بیارید و بعد تست کنید.)

18. ترانس اتوماتیک رله ای چیست؟

در ترانس اتوماتیک رله ای Goldstar انرژی به همان شکل الکتریکی باقی مانده و فرکانس آن نیز تغییر نمی‌کند و فقط مقادیر ولتاژ و جریان در اولیه و ثانویه متفاوت خواهد بود.

این سیستم میکروکنترلی در تثیبت و تصحیح ولتاژ خروجی محافظ برق پله ای گلداستار Goldstar به این صورت عمل می‌کند. امروزه لوازم برقی و تجهیزات الکتریکی خانگی و اداری نقش بسیار مهمی در زندگی مردم ایفا می‌کنند، لذا خرابی و یا بروز هرگونه نقص در کارایی آن‌ها می‌تواند مدت‌ها آسایش انسان را مختل سازد. تحقیقات انجام شده روی لوازم برقی و تجهیزات الکتریکی نشان می‌دهد که ضعف و نوسانات برق شهر ( حتی نوساناتی که با چشم دیده نمی‌شود )، عامل اصلی خرابی و از کار افتادگی تجهیزات مصرف کننده الکتریکی می‌باشد. جهت جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی از ترانس اتوماتیک رله ای گلد استار Gold star استفاده می‌شود.

19. محافظ یخچال با آی سی LM 324 میخوام مدت زمان تایم استراحت اون را به یک ساعت برسونم یعنی بعد از یک ساعت چراغ سبز و رله وصل شود با تعویض خازن 100 میکرو فاراد به 2200میکرو فاراد یک ساعت و ده دقیقه شد اما بعد از چند مرتبه تست به دو ساعت تغییر کرد ایا شما راه دقیق تر می‌دانید ؟

  1. مطمئن شوید خازنی که تعویض کردید مربوط به تایمر دستگاه باشد و خازن با ظرفیت کمتری را تست کنید.
  2. با کم کردن مقدار خازن مشخص شد خازن تایمر، اما شاید مقاوتی هم تاثیرگذار باشه، خازن 100 میکرو که به پایه 2 ای سی وصله، اگه نقشه و طرز کار کلی باشه مطمئنم میشه ولی اطلاعات من کمه، در ای سی 555 با فرمول مقاومتها و خازن-میشه تایم را محاسبه و تغییر داد اما در ای سی 324 نمیدونم چطوریه ؟
  3. اگر بتوانید به هر طریقی زمان شارژ خازن را زیاد تر کنید میزان تایم افزایش پیدا می‌کند. با محدود کردن جریان توسط مقاومت نیز میتوان تا اندازه ای این زمان را دستکاری کرد. در دیتاشیت توضیحاتی درمورد این ای سی داده شده است.

20. دستگاه محافظ برق در آن جریان دارد ولی کلید برق محافظ قطع می باشد و دو شاخه تلویزیون را به آن می زنیم تلویزیون روشن نمی شود و تلویزیون سالم می باشد؟

در صورتی که محافظ عمل وصل شدن توسط رله را انجام نمی دهد یعنی  LED سبز روشن نمی شود و صدای وصل شدن رله هم نمی آید مربوط به خرابی رله یا ترانزیستور نزدیک رله و یا قطع شدن مدار مسی ارتباطی بین LED یا رله یا ترانزیستور می باشد و اگر عمل وصل شدن رله انجام می شود ولی برق به تلویزیون وصل نمی شود مربوط به قطعی مدار نزدیک رله یا قطع ارتباط سیم های رله به پریز یا مواردی از این دست می باشد.

21. محافظ برقی دارم که پس از سپری شدن زمان تایمر چراغ سبز روشن می شود ولی بیشتر اوقات یخچال را روشن نمی کند؟ مشکل از کجاست؟

خرابی ترانزیستور، رله یا قطع شدن مسیر از LED به ترانزیستور و رله می تواند عامل این اشکال باشد. قطع شدن سیم های خروجی رله به پریز محافظ نیز باید بررسی شود.

22. یه محافظ دارم که حدود ۶ سال پیش خریدمش ولی تازگی هر اتو مویی بهش میزنم بعد از یه ۱۵ روز سیم اتو مو میسوزد همه چهار اتومو اینجوری سوختن میخواستم راهنماییم کنید که مشکل از کجاست آیا باید محافظ رو عوض کنم؟

به احتمال زیاد پریزهای محافظ اکسید شده اند و اتصال با دو شاخه ی اتو کامل برقرار نمی‌شود و موجب داغ کردن و سوختن اتو ها می‌شود. مسیر پریز ها، سیم های پریز محافظ و مسیر خروجی را چک نمایید.

23. یک محافظ با زمان تاخیریه کم دارم میخواهم زمانش را بیش از ۵ دقیقه کنم؟

برای افزایش زمان تاخیر مدار محافظ باید به دنبال مقاومتی با اهم بالا در حد مگا اهم باشید که معمولا نزدیک به تغذیه مدار و خازن پلی استر و خازن شیمیایی بزرگ مدار است. این مقاومت ها معمولا ۱٫۵ مگا اهم، ۲٫۲ مگا اهم یا بالاتر هستند که می توانید با تغویض این مقاومت ها با اهم بالاتر زمان تاخیر را بالاتر ببرید. مثلا مقاومت ۱٫۵ مگا اهم را از مدار خارج کنید و بجای آن از مقاومت ۲٫۲ مگا اهم استفاده نمایید.

24. مشکل محافظ برق من اینه که در صورت بی بار بودن یعنی زمانی که هیچ مصرف کننده ای بهش وصل نیست برق ۲۲۰ وجود داره ولی زمانی که مصرف کننده بهش وصل میشه اصلا مصرف کننده روشن نمیشه ( مصرف کننده سالم هست )؟

با توجه به مطلب گفته شده به نظر می رسد که محافظ کار خود را به درستی انجام می دهد ولی برق به پریزهای محافظ نمی رسد که در اینصورت باید از نقطه اتصال پریز به سیم های وصل شده به آن، سیم های وصل شده به کنتاکت های رله و مسیر مدار چاپی بازدید به عمل آید که یکی از این موارد دچار مشکل شده است.

25. قسمت های مختلف محافظم رو بررسی میکنم برق توش جریان داره ولی نمی دونم چرا ال ای دی هاش روشن نمیشن البته اولش یه لحظه روشن شد ولی بعد از بستن پیچ هاش دیدم دوباره لامپ هاش خاموشه و هرکاری میکنم با وجود برق تو مدارش هنوز مشکلش حل نشده؟

اگر صدای وصل شدن رله می آید، مسیر ارتباطی رله ، ترانزیستور و LED مدار را چک کنید که به احتمال زیاد قطع شده است.

26. برای کاهش زمان تاخیر بهتره خازن رو کاهش بدیم یا مقاومتی که فرمودین؟ در طولانی مدت برای مدار مشکلی پیش نمیاد؟ من خازن ۱۰۰ رو عوض کردم و ۱۰ میکرو گذاشتم تایمش کم شد اما نگرانم که برای مدار در طولانی مدت مشکلی پیش بیاد لطفا راهنمایم کنید که اگر نیاز به تعویض قطعه ای دیگری هم هست عوضش کنم؟

برای کم کردن زمان وصل شدن هم می توان خازن را با ظرفیت کمتر قرار داد هم می توان مقدار مقاومت را کم کرد. در مورد سوال دوم نیز، خیر برای مدار مشکلی ایجاد نخواهد شد زیرا مقاومت مقدار جریان را کم می کند تا خازن به آرامی پر شود و هر چه خازن بزرگتر باشد زمان بیشتری طول می کشد تا پر شود. راحت ترین راه برای کاهش زمان محافظ، تعویض مقاومت نزدیک خازن می باشد. مثلا اگر مقدار آن ۲٫۲ مگا اهم باشد آن را با مقاومت ۱٫۲ مگا اهم جایگزین کنید.

27. محافظ من چراغ سبزش بعد از گذشتن زمان رله روشن نمیشه و مشکل ثابت موندن چراغ قرمز رو داره طبق جواب سوالات بالا من مسیر ترانزیستور و رله و چراغ سبز رو چک کردم حتی ترانزیستور و رله رو هم عوض کردم ولی هم چنان همون مشکلو داره ممنون میشم راهنماییم کنید.

بقیه ی قطعات مرتبط یا نزدیک ترانزیستور و LED را هم چک کنید اگر مشکلی مشاهده نکردید، آی سی را تعویض کنید.

28. در روزهای تابستان که برق با افت های زیادی روبروست ما بیشتر اوقات مشاهده کردیم که محافظ های دوتا کولرمون جریان رو قطع کردن ولی محافظ یخچال و لوازم صوتیمون برق رو قطع نکردن و به کار خود ادامه دادن ایا این به خاطر خرابیشونه یا ولتاژ قطعشون فرق میکنه ؟

قطع کردن یا نکردن محافظ ها مربوط به تنظیم ولتاژ قطع و وصل کردن محافظ ها است که با هم متفاوت هستند و احتمالا از یک برند هم نیستند.

29. محافظ برقی دارم که در روز سالم است اما درآخر شب تا صبح به طور خودکار خاموش و پس از سپری شدن تایم محافظ روشن میشود این روند تا صبح ادامه دارد ؟

این وصل بودن محافظ در روز و قطع بودن در شب به علت عدم تنظیم صحیح ولتاژ قطع مدار با منطقه ی مورد استقاده می باشد که باید نسبت به تغییر ولتاژ قطع از طریق تنظیم پتانسیومترهای مدار صورت بگیرد و برای این کار به واریاک ( ترانس متغییر ) هست. دستکاری مدار بدون این دستگاه خارچ شدن از تنظیم را به همراه خواهد داشت.

30. یک محافط یخچال مدل افرا دارم وقتی به برق می زنم چراغ قرمز روشن میشه ولی زیر بار نمی رود و درضمن ای سی LM324N راعوض کردم بازم درست نشد؟

احتمال خرابی خازن پلی استر تغذیه مدار هست.

31. یه محافظ چراغ سبزش کاملا همراه با رله وصل میشه ولی حدودا هر ۱۰ ثانیه چراغ سبز و رله با هم قطع و وصل میشه؟

احتمال اتصالی مدار. خرابی ترانزیستور و یا آی سی مدار

32. محافظ یخچال بعد از زمان تاخیر ( چراغ قرمز ) یک لحظه چراغ سبز روشن میشه و دوباره برمی گرده در حالت زمان تاخیر معمولا کدام قطعه خراب است؟

در محافظ های یخچال معمولا از یک آی سی مقایسه کننده که اکثرا lm324 هست و یک آی سی تاخیر که معمولا 555 هست استفاده می شود اگر ولتاژ کاری مدار مشکلی نداشته یاشد این مشکل مربوط به مقایسه کننده هست چون تاخیر در مدار شما وجود دارد و مقایسه کننده پس از مدار تاخیر قرار گرفته. احتمالا خرابی خازن تغذیه ورودی باعث بروز این ایراد در لحطه استارت رله خروجی می باشد که تغیر ظرفیت داده و باید تعویض گردد. فکر کنم خازن تغذیه ( خازن بزرگ ورودی ) اشکال داره اونو با یه خازن mkp به همون ظرفیت عوض کن ببین راه میفته.

33. یک محافظ یخچال داریم که روی هر دو پایه ش فاز وجود داره ( یعنی جای اینکه یکی از پایه ها نول باشه هر جفتش فازه ) ؟

یه خازن هست که بارله ارتباط نزدیک داره تعویضش کردم مشکل برطرف شد جالب اینجا بود که با دستگاه مولتی متر که ظرفیت خازن رو نیز اندازه گیری می کنه آزمایش کردم سالم بودنش رو نشون می داد.

34. محافظ رو موقعی که به برق میزنی بعد یک زمان تاخیر شروع میکنه به پشت سر هم قطع و وصل شدن ؟

خازن بزرگه ورودی رو عوض کن.

35. محافظ میکرو الکترونیک دارم که تایمر سالم و زمان تمام میشه و رو چراغها وصل شدن نشون میده اما کنتاکتور عمل نمیکنه وبرق به مدار ( خروجی ) نمیرسه. کسی می تونه کمکی کنه؟

ترانزیستور مربوط به قطع و وصل کردن رله ممکن است سوخته باشد.

 

12 فکر در مورد “ تفاوت استابلایزر و محافظ برق

  1. علی گفت:

    گاهی اوقات برق شهر، برای کمتر از یک ثانیه قطع و وصل می‌شود. بعضی از محافظهای برق، جریان رو قطع می‌کنند و البته تایمر این محافظ‌ها که قطع کرده است، زمان کمتر از حد معمول جریان رو وصل می‌کنند.(مثلا محافظی که تاخیر ۳ دقیقه ای دارد، بعد از سی ثانیه، جریان رو وصل می‌کنه)
    و بعضی از محافظ‌ها هیچ گونه عکس العملی نسبت به قطع برق لحظه ای نشون نمی‌دن. و وسیله برقی بدون مشکل کار می‌کند.
    کدوم یکی از محافظ ها عملکرد بهتری دارند؟
    آیا محافظی که جریان را قطع نمی‌کند، آسیبی به وسیله برقی نمیزند؟

    1. rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      محافظی که برق را قطع می کند و بعد از تایم تاخیر برق را وصل می کند به درستی عمل میکندو مانع از آسیب رسیدن به وسایل برقی می شود.

  2. مهدی گفت:

    سلام خسته نباشید. میشه خازن سرامیکی ۶۸۴ رو با خازن ۱۰۵ عوض کرد؟

    1. rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      خیر امکان تعویض کردن نمی باشد.

  3. زهرا گفت:

    سلام از یک محافظ یخچال خوب میشه برای یک یخچال پهن ال جی و یک فریزر کوچک استفاده کرد؟

    1. Rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      تمامی محافظ های برق براساس توان مصرفی طراحی و تولید میشوند که بستگی به نوع مصرف کننده های شما و تعداد آنها دارد که این توان مصرفی براساس کیلو ولت آمپر و یا آمپر باید مشخص شود.

  4. میلاد گفت:

    محافظ برق هنگامی که پریز وصل می شود هیچ گونه عکس العملی ندارد علت چیست؟

    1. Rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      برای رفع این مشکل ابتدا از کابل محافظ برق شروع به تست نمایید که برق را به مدار می رساند یا خیر بعد از آن سراغ خازن پلی استر بروید که خرابی آن معمولا زیاد است. این خازن ها معمولا با شماره هایی مثل ۴۷۴ یا ۶۸۴ و یا ۱۰۵ شماره گذاری شده اند که بهترین روش استفاده از ال سی آر متر ( خازن سنج ) است بعضی از مولتی متر ها هم دارند ولی خرابی این خازن ها معمولا اثراتی فیزیکی بر بدنه ی آنها باقی می گذارند که باد کردن و یا سیاه شدن خازن را در پی خواهد داشت که اگر مشاهده کردید خازن را عوض کنید معمولا بقیه ی مدار سالم است.

      1. میلاد گفت:

        ممنونم از راهنمایی دقیق و مفیدتون.

  5. کریمی گفت:

    من یک محافظ یخچال دارم این روزی سه یا چهار بار چراغ سبزش خاموش میشه و چراغ قرمز روشن میشه و دستگاه یخچال خاموش میشه علت چی میتونه باشه؟

    1. Rad گفت:

      درود برشما، عرض ادب
      این امکان وجود دارد که پتانسیومترهای مدار محافظ برق یخچال شما، به علت اکسید شدن و ضربه خوردن از تنظیم خارج شده باشد یا اینکه ولتاژ برق منطقه یا خیابان شما، افزایش یا کاهش بیش از حد داشته که با محدوده ولتاژ ورودی محافظ برق یخچال شما، هم خوانی ندارد و موجب قطع و وصل مدار آن می شود.

      1. کریمی گفت:

        با سپاس از اطلاعات مفید و جامعی که در اختیار بنده قرار دادید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *